Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lich'lerden Çıkan El Morad ve Karus Symbol Nedir?


eXe

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Bayadır Bu soruluyor Sanırım "Oyun Hakkında Bilgiler / SSS" bölümüne Daha konmamış Ben anlatayım :

Öncelikle El Morad Irkını Göz Önüne Alalım.Savaşa Girilir ve Ardından Orc'lar yenildikten sonra Karus'a gidilir.Daha sonra Kalluga'nın oradaki (Karus Kalluga Burası) Lich'leri kesmeye baslarız ve ardından cantasından Karus Symbol diye bir Quest item çıkar.Ardından bu itemi Arch Mage Drake ye (Burası Sadece Mage'ler için değildir.Rogue,Priest ve Warrior'larda Mecburen Buraya götürürler) götürürüz.Oda bize 10M yani 10.000.000 EXP verir.


Karuslar İçinse (Orc'lar).Savaşa Girilir ve Ardından Human'lar yenildikten sonra El Morad'a gidilir.Daha sonra Kalluga'nın oradaki (El Morad Kalluga Burası) Lich'leri kesmeye baslarız ve ardından cantasından El Morad Symbol diye bir Quest item çıkar.Ardından bu itemi Arch Mage Drake ye (Raiba'da bu) (Burası Sadece Mage'ler için değildir.Rogue,Priest ve Warrior'larda Mecburen Buraya götürürler) götürürüz.Oda bize 10M yani 10.000.000 EXP verir.

Kısaca Siz El Morad'sınız ve Kendi Bölgenizde Lich kesiyorsanız. Bunlardan 10 tane de cıkarsanız sizin bir işinize yaramaz.Bu Orclar içinde geçerlidir.


Not : Kaksi,Murtaza ve Burial_Tr bu konu "Oyun Hakkında Bilgiler / SSS" bölümünde yazıyormuydu bılmıyorum ama yazılmasını talep ediyorum.[signature][hline]seT By eXe

[Bu mesaj eXe tarafından 18 Kasım 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...