Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Party mi? Solo mu? (Cz için)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pk de genelde solo ama level kasarken her daim yanımda bi priest olsun isterim ^^[signature][hline]Clan : _OceaNs_
lidır : nonono
sörvır : çipır
levıl : 5x
nik : AmidoN(banned):hrr:
yeni nik : dontDoThat lvl : 5x
mesleği : Hunter-Archer
Mesaj tarihi:
Solo
En azından ben solo gesiom :S
bazen partynin olması iyi oluor
[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP

[Bu mesaj CursetH tarafından 18 Kasım 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
forrazzi, 18 Kasım 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
Tabiki solo. sdfdsfd

sfdfdfasfdfsdf priest nası solo yaparki?[signature][hline]JacKDaNieL
Xigenon
61%9x
shadow vain
8x.xxx np

master warrior la takas etCem her server olUr
Mesaj tarihi:
said:
Ucuncu_deli, 18 Kasım 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
65+ solo 65- party :D

party takıl ufaklar da sevinsin :D[signature][hline]Server: Dies
Nation: Orc
Job: Shaman
Level: 5x
Clan: deathsilence
NP: 12xxx
Mesaj tarihi:
Ben party i beceremiyorum mesela. Çok sıkıcı geliyo. Belkide priest olduğumdan kaynaklanıyodur. Yanımdaki adam bana güvenerek basıyo gidiyo. Sanki tankım. Bir dur adam nereye. Arkadam geliyo assaslar beni gıdıklıyo gülerken heal field veriyor. Sonra adam ölüyo. ne oldu lan AYI diyiyincede. Çok girmişim diyo. Tövbe :D sanki healerlık yapıyoz.

Birde ben party de olunca adama dalıyorum geliyo party deki adam son vurusu yapıyo. Bu sefer ks olmuş kadar bozuluyorum :D
Mesaj tarihi:
ben solo takılıyordum diezde ancak forsetenin bu konudaki görüşü 67 olmadan solo yapmamalısın olmuştu

xde ise tek başıma takılırdım hep fakat belli süre sonra (ke geldikten sonra) orc gurubunu abartısız 40-50 kişilik guruplar halinde görmeye başladım bilen bilir pandora_tr'ı(hep o grubun arasındaydı)

ben pandoradaykende beni clandan atıp şifremi gmden istetmişlerdi acounttu alabilmek için:D[signature][hline]x deyim
assasin ve mage 61lvl
np:51k(hep aynı pk yapmıyorum)
clan:neydi lan!
buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum
Mesaj tarihi:
KO varken solo daha iiydi ama KE geldikten sonra 8 kişilik sağlam bir party güzel np kasıyo...(KO'dayken 8 kişiye kişi başına 8np KE'den sonra 12np..[signature][hline]Elemental Gral
Mesaj tarihi:
tabiki party le .en az bi debuffer 2-3 assasin bide saglam bi warrior 1-2 mage partiyi bi arada tutsun diye .hem daha eglenceli hem ölme şansinda az .sonra ver elini orc exp slotlar .no dm party :) ayip bence :)
  • Yeni Oluştur...