Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aresteki saglam orc Türkler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
NsaNc, 18 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
töbe töbe

yörünge disi kalsin manasinda canim :D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
said:
KiMBUPiSLiK, 18 Kasım 2005 14:46 tarihinde demiş ki:
Haa Bide saglam orc bilemem ama papudosDreamos mu oyle bi isimli Warrior Var EZik Adam Dün Tek Harpy keserken exp kaybettim Hıyarin yüzünden ok a Bastim Ben o öldürmüstü Sanmistim ..

hehe Perp ile benim priest ordaydi 5-6 kisiydiniz exped mi oldun ? :/ ama sunu biliyorum ki biz Golem'e gidiyorduk perp sordu dalalim mi ? Z yaptim Kimbupislik'in nick geldi dedim devam edelim o sirada birisi impact atti Perp'e o da direk daldi bende maliceledim :/ Bu arada o ezik adam 6 kisi birden aldi 69 lvl %61[signature][hline]Class:Mage
Level:62>61
Clan:KittiesT_T
Np:45k+
Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
said:
demise666, 18 Kasım 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
ujionun czde 50 metre öteden sd çakışını hatırladım birden.pislik...

yanilmissin ben en az 500 metreden sd salliyorum
hatta megalomanlik gibi olmasin ama "VURMADAN DÖVERIM"[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
said:
PiCaLLo_TR, 18 Kasım 2005 14:05 tarihinde demiş ki:
Humanlarda da kapi gibi Turkler var ... Ama mage :)
Nicki de Oje :D

[spo1=Ahanda Resmi ... KOP][/spo]

Ahaha manda yavrusu kankam benim:D:D:D
Mesaj tarihi:
Bazı insanlar vardır sırf kolu yanıyo die başka clana giderler arkadaşalrını satarlar...Ve sonra ayrıldığı clan kolunu yakınca pişman olup lafı eveleyip güvelerler....Ama ağzınla kuş tutsa bundan sonra ........[signature][hline]Elemental Gral
Mesaj tarihi:

[spo1= ][/spo]
evet bu kadar sabrettim ama dayanamadım iste PİCALLO_TR nin resmii o koyarda ben koyamammi soruyorum size bu karizma bu asalet kimde var kiz olsam veririm valla asldjasklfjhasklfhsdlkfjhdasljk[signature][hline]GOSU

[Bu mesaj Murtaza tarafından 18 Kasım 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
Ojeee, 18 Kasım 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
[spo1= ][/spo]
evet bu kadar sabrettim ama dayanamadım iste PİCALLO_TR nin resmii o koyarda ben koyamammi soruyorum size bu karizma bu asalet kimde var kiz olsam veririm valla asldjasklfjhasklfhsdlkfjhdasljk

bu ne olm ahasdaskjdklasd yarildimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm pico bu karizma neeeeeeeeeeeeeeee:D:D:D
Mesaj tarihi:
said:
Ojeee, 18 Kasım 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
[spo1= ][/spo]

picallo_tr bumu naşşakmı gecionuz ?[signature][hline]64 ganclık asigolar
aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş
deniz abiiiiiiii ( ::Ujio:: ) yendiq sizi Ç.dardanel sporu

yaw neden banladınız UsakspoR u neden?
  • Yeni Oluştur...