Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aresteki saglam orc Türkler


NsaNc

Öne çıkan mesajlar

said:
JoeyRamone, 18 Kasım 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
birleştiler bile :D Owned_By

herkes türk deil ama eet _0verdie_ ya da 0verkill karistiriyorum hep kusura bakmasinlar o clanini disband edip geldi ayni sekilde ::Puppet:: te clanini disband etti gerci cogu arkadasi daaldi ( ::Commander:: - kitties gibi ) ama sonucta ortada disbandlanmis 2 clan var :)[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
polifonik_osuruk, 18 Kasım 2005 14:16 tarihinde demiş ki:
said:
Informer, 18 Kasım 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
Ujio var kapı gibi :D


dış kapının mandalı olcaktı o XD


seni bi mandallarim anlarsin :D:D:D

neyse clandan attim diye bu kadar kötüleme beni hala arkadas olabiliriz :D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NsaNc, 18 Kasım 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
ujio ne diyon bu konuda ?? birleşir misin ii Turk clanlarla?

ya eski MoradSlayers olsa olabilirdi cünkü o zaman sayimiz azdi ama su anda dedigim gibi bu clanin olusmasi icin 2 clan zaten disbandlandi ama olurda clandan yabancilar cikmaya baslarsa (hic gitmeyecek 1 kac kisi var tabi ) yerlerine yine ii türk oyuncular alinabilir...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buyse, 18 Kasım 2005 14:29 tarihinde demiş ki:
abi ben bilmem de böle çok fazla sağlam adamın oldugu clanlar biraz çabuk dağılıyor insallah öyle olmaz. herkeste ego çok oluyor. real madrid giib

Blackholej'dan sonra TOWN bile daaldi dogru diyosun...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
polifonik_osuruk, 18 Kasım 2005 14:26 tarihinde demiş ki:
YALANNNN VALLAHİ YALANN

ulan yapılırda böylesi yapılmaz clandan attın hea?sie ya inanmayın buna söndürecem kollugunu töbe xD

atmışmış..sie

poli zirlama keske SS alsaydim banned derken :D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence en dağılmıcak clan bobert ve chris bveraberken towndu. sadece 2sininn npsi clanı goturodu ve diğerlerinin çok sağlam olmasına gerek yoktu kol yanması vs için. insanlar o ikisinden daha iyi olmadıklarını bildikleri için duruyorlardı. sonra bobert dalladı chris coştu falan millet kafasını kaldırdı ben de bişiler yapabilirim die ondan sonra clanlar çorap söküğü gibi geldi. kaç tane clanda pelerin vardı eskiden millet allya alırken bile üst clanlara sorarlardı. bu adamı alalım mı die. şimdi 144k yı toplayan bi clan kuruyor.[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

runingamoks
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...