NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: JoNyBLaCk, 18 Kasım 2005 15:06 tarihinde demiş ki: ::Ujio:: Defeated polifonik_osuruk :D:D:D her zaman :D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 lam yanlız 1dk..ee gayet normal bu pm!!!!birine pm attıgın zmn snn yazdıkların mavimsi onun yazdıkları sarı çıkar bu dogru..küfür eden sensin işte!! noob!!!! poli defeated noobio :D ][hline]server:Ares Level 62/Mage %18 Np:95k+ Clan:Sacred level kasıyorum xD [Bu mesaj polifonik_osuruk tarafından 18 Kasım 2005 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj polifonik_osuruk tarafından 18 Kasım 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 [spo1=i(herkesten özür dileyerek][/spo] görün iste gercek poliyi :D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Informer, 18 Kasım 2005 14:47 tarihinde demiş ki: PerpetuousDreamer o evt iste o n00b[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: NightHunter666, 18 Kasım 2005 15:17 tarihinde demiş ki: [spo1=i(herkesten özür dileyerek][/spo] görün iste gercek poliyi :D:D:D zuhahahahaha dana ilk başta yanlış ss koydu hahahahahahahahahahahahaha[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %18 Np:95k+ Clan:Sacred level kasıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anastacia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Oje sevdiğim bir arkadastır ei anlasırdık kendisiyle ama artık görünmüolar bide gel pc pc onuda göstersenize :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ujio item pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: polifonik_osuruk, 18 Kasım 2005 15:18 tarihinde demiş ki: zuhahahahaha dana ilk başta yanlış ss koydu hahahahahahahahahahahahaha ne alaka newbie mavi yazilar benim sarilar senin LOL[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Xrated, 18 Kasım 2005 15:20 tarihinde demiş ki: ujio item pls asadadasa chrisin senin hakkindaki son noticeyi bilio musun ? bilmiosan ögren ona göre her savasta senin hakkinda ileri geri seyler yazarim :D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ujio acc pls :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Toplum diye bir şey yok varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 biliyom olm merak etme adam seviyo beni napam geyiq yapıyo aklı sıra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsaNc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 konuyu kapatın bu Türkler birleşmez :D[signature][hline]Nick ::NsaNc:: Server Ares Nation Karus Class Shadow Wain Level 60 Clan __UNITED__ Np 17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ahahah eet cok sevio seni her savasta pm xrated he is ibne diye noticeler gecirio :D:D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: NightHunter666, 18 Kasım 2005 15:20 tarihinde demiş ki: said: polifonik_osuruk, 18 Kasım 2005 15:18 tarihinde demiş ki: zuhahahahaha dana ilk başta yanlış ss koydu hahahahahahahahahahahahaha ne alaka newbie mavi yazilar benim sarilar senin LOL ilk koydugun ss e bak :D fu noob mage.hehe bunları ben mi yazdım zuhahahaha[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %18 Np:95k+ Clan:Sacred level kasıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: NsaNc, 18 Kasım 2005 15:25 tarihinde demiş ki: konuyu kapatın bu Türkler birleşmez :D muhtemelen :D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsaNc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Su an delosun sahibi kim areste[signature][hline]Nick ::NsaNc:: Server Ares Nation Karus Class Shadow Wain Level 60 Clan __UNITED__ Np 17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: NightHunter666, 18 Kasım 2005 15:25 tarihinde demiş ki: ahahah eet cok sevio seni her savasta pm xrated he is ibne diye noticeler gecirio :D:D:D:D ahaha ben duymadım la onu item için xrated e pm atın diyodu en son :D yoksa götten sallama mı var ujio? çok ayıp :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: NsaNc, 18 Kasım 2005 15:27 tarihinde demiş ki: Su an delosun sahibi kim areste OKS'de idi disband olunca clan sahipsiz kaldi...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Xrated, 18 Kasım 2005 15:27 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 18 Kasım 2005 15:25 tarihinde demiş ki: ahahah eet cok sevio seni her savasta pm xrated he is ibne diye noticeler gecirio :D:D:D:D ahaha ben duymadım la onu item için xrated e pm atın diyodu en son :D yoksa götten sallama mı var ujio? çok ayıp :P hade lem bak dalgana :D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya bu ujio ne şeker çocuk xD I take you to the candy shop I'll let you lick the lollypop Go 'head girl, don't you stop Keep goin 'til you hit the spot tmm mı ujio? :D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %18 Np:95k+ Clan:Sacred level kasıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 çok pis dalgalarım arenada raped him :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 vaşşşş xrated yörünge dışı olcan he :D dikkat et[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: polifonik_osuruk, 18 Kasım 2005 15:29 tarihinde demiş ki: ya bu ujio ne şeker çocuk xD I take you to the candy shop I'll let you lick the lollypop Go 'head girl, don't you stop Keep goin 'til you hit the spot tmm mı ujio? :D :lol:[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares USKO kredi kartı mağduru kalmasın MUTLAKA TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: JoNyBLaCk, 18 Kasım 2005 15:29 tarihinde demiş ki: vaşşşş xrated yörünge dışı olcan he :D dikkat et neden? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sen biliyon :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar