NsaNc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ya aklıma bise geldi bak ne güzel diezde Türkler birleşmiş Areste neden böyle bişe olmasın Areste orc cok saglam Türkler var... Ne düşünüyorsunuz?[signature][hline]Nick ::NsaNc:: Server Ares Nation Karus Class Shadow Wain Level 60 Clan __UNITED__ Np 17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 birleştiler bile :D Owned_By[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Toplum diye bir şey yok varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Areste saglam Turk Humanlarda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ujio var kapı gibi :D[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Humanlarda da kapi gibi Turkler var ... Ama mage :) Nicki de Oje :D [spo1=Ahanda Resmi ... KOP][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: JoeyRamone, 18 Kasım 2005 14:01 tarihinde demiş ki: birleştiler bile :D Owned_By herkes türk deil ama eet _0verdie_ ya da 0verkill karistiriyorum hep kusura bakmasinlar o clanini disband edip geldi ayni sekilde ::Puppet:: te clanini disband etti gerci cogu arkadasi daaldi ( ::Commander:: - kitties gibi ) ama sonucta ortada disbandlanmis 2 clan var :)[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yarıldım picallo :D:D:D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: PiCaLLo_TR, 18 Kasım 2005 14:05 tarihinde demiş ki: Humanlarda da kapi gibi Turkler var ... Ama mage :) Nicki de Oje :D [spo1=Ahanda Resmi ... KOP][/spo] azuhaha cok iidi bu : )[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: PiCaLLo_TR, 18 Kasım 2005 14:05 tarihinde demiş ki: Humanlarda da kapi gibi Turkler var ... Ama mage :) Nicki de Oje :D [spo1=Ahanda Resmi ... KOP][/spo] :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 :D:D:D:D:D:D harbi kapi gibi masallah diyelim :D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Informer, 18 Kasım 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Ujio var kapı gibi :D dış kapının mandalı olcaktı o XD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %18 Np:95k+ Clan:Sacred level kasıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: polifonik_osuruk, 18 Kasım 2005 14:16 tarihinde demiş ki: said: Informer, 18 Kasım 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Ujio var kapı gibi :D dış kapının mandalı olcaktı o XD seni bi mandallarim anlarsin :D:D:D neyse clandan attim diye bu kadar kötüleme beni hala arkadas olabiliriz :D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 atıldımı çıktımı :D sen bana bunun cevabını söyle :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gereksiz bir insandi attim evet :D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 omg polifonik :D ne diyorsun bu konuda[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsaNc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ujio ne diyon bu konuda ?? birleşir misin ii Turk clanlarla?[signature][hline]Nick ::NsaNc:: Server Ares Nation Karus Class Shadow Wain Level 60 Clan __UNITED__ Np 17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 YALANNNN VALLAHİ YALANN ulan yapılırda böylesi yapılmaz clandan attın hea?sie ya inanmayın buna söndürecem kollugunu töbe xD atmışmış..sie[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %18 Np:95k+ Clan:Sacred level kasıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 abi ben bilmem de böle çok fazla sağlam adamın oldugu clanlar biraz çabuk dağılıyor insallah öyle olmaz. herkeste ego çok oluyor. real madrid giib[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: NsaNc, 18 Kasım 2005 14:25 tarihinde demiş ki: ujio ne diyon bu konuda ?? birleşir misin ii Turk clanlarla? ya eski MoradSlayers olsa olabilirdi cünkü o zaman sayimiz azdi ama su anda dedigim gibi bu clanin olusmasi icin 2 clan zaten disbandlandi ama olurda clandan yabancilar cikmaya baslarsa (hic gitmeyecek 1 kac kisi var tabi ) yerlerine yine ii türk oyuncular alinabilir...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Buyse, 18 Kasım 2005 14:29 tarihinde demiş ki: abi ben bilmem de böle çok fazla sağlam adamın oldugu clanlar biraz çabuk dağılıyor insallah öyle olmaz. herkeste ego çok oluyor. real madrid giib Blackholej'dan sonra TOWN bile daaldi dogru diyosun...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bir arkadaşımın msninde gördüm bende hakkaten oje o :D[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: polifonik_osuruk, 18 Kasım 2005 14:26 tarihinde demiş ki: YALANNNN VALLAHİ YALANN ulan yapılırda böylesi yapılmaz clandan attın hea?sie ya inanmayın buna söndürecem kollugunu töbe xD atmışmış..sie poli zirlama keske SS alsaydim banned derken :D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 nick oje :D resim biraz acaip xD[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bence en dağılmıcak clan bobert ve chris bveraberken towndu. sadece 2sininn npsi clanı goturodu ve diğerlerinin çok sağlam olmasına gerek yoktu kol yanması vs için. insanlar o ikisinden daha iyi olmadıklarını bildikleri için duruyorlardı. sonra bobert dalladı chris coştu falan millet kafasını kaldırdı ben de bişiler yapabilirim die ondan sonra clanlar çorap söküğü gibi geldi. kaç tane clanda pelerin vardı eskiden millet allya alırken bile üst clanlara sorarlardı. bu adamı alalım mı die. şimdi 144k yı toplayan bi clan kuruyor.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: JoNyBLaCk, 18 Kasım 2005 14:31 tarihinde demiş ki: nick oje :D resim biraz acaip xD kankamla kafa Bulmayin len o Chari Takas Etti :D Hep ANIL in sucu o koymus oje :P[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar