HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 nwn motorunun haklari bioware'de degil mi? fallout 3'de biowarele mi calisicak yani blackisle?
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 nwn motoruyla falan değil ya, nwn gibi 3d olacak yani. ama kamera açısını değiştiremeyecekmişiz. hadi bakalım..[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bugun nma ya girdim yapımcılardan biri ayyy isimli bi perki anlatmış şimdi diyelim xx sneak olarak mutie lerle işgal edilmiş vault xx e giriyo, karşısına kilitli bi kapı çıktı kapının zorluğu 75 bizim karakterimizin skilli 68 isterse kapıya vurup luck modifier la açma şansı var(evet bildiğin yumruk alet çalışmayınca vurursunuz ya o olay) kapıya vuruyo şansı tutuyo lockpick 90a yükseliyo açıyo kapıyı fakat kapıya vurmanız 6 ft lik bi alan içinde sese neden oluyo az ilerdeki mutie bunu duyup dönüyo ve gerisi allah kerim... 8-) çok aşmış olcak fallout 3 ya ağzımın suyu aktı[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 nwn motoruyla oynanmazki ya fo. :([hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
bombo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 f3 çıkacak fallout u yapanlar duyurdu çıkıyor sabredin
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Hadi ya iyi haber verdin :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ben fallouta fallout demem fallout 2d olmayınca.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Aynen horascım[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Eskisi gibi bug dolu olmazsa tadı olmaz yahu (abarttım mı?).[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 08 August 2003 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Sabır fallout dostları.... Lıonheart dan f3 un cıkıcagı benım kadar gercektır !!!! Umalımkı eskı ekıp yapsın tadından doyulmasın....(olmadı burası)[hline]A little less conversation a little more action please
Öne çıkan mesajlar