jankis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bu akşam cnbc-e'de '90 yapımı "wild at heart" var arkadaşlar. bir yol filmi olduğunu biliyorum, uyuşturucu ve seks konulu olduğunu biliyorum. başrollerde nicolas cage, laura dern varmış. zaten lynch filmi olması yeter :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 lynch filmdi diye izlemeyi isterim aslınmda,söylediğin ii oldu ama sınmavım var yarın o_O Ehh bakıcam artık,şimdi çalışırım olmazsa :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ben bu filmi nasıl kaçırmışım yaw...Yapıldığı tarihin ötesinde bir film...[signature][hline]SR|Udinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Lynch'in en iyi filmi bence. Gerçi dün biraz işim olduğu için yarısından sonra izlemeye başladım. [spo1=Wild at Heart]Filmin ilk dakikalarında Nicholas Cage, Lula'nın annesi tarafından kiralanan adamı dövüp öldürdükten sonra ağzına sigarasını koyup Lula'nın annesine bir bakış atar ki, bu güne kadar sinema tarihinde beni en çok etkilemiş sahnelerden biridir =)[/spo][signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya bakısı cok merak ettmim simdi :)[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar