Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lanet olası Ultima Onlina desktop klasörleri

toggie

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar.
Ultima'yı bırakalı çok uzun bir süre oluyo ama bir türlü şu Desktop klasörlerini [macroların bulundugu] silemedim. Bi hata yaptım bulaştım bu belaya anlamadım neden silinemiyor.

Hata aynen bu şekilde. Unlocker denen programı denedim bi işe yaramadı.
Safe mode'da çalıştırdım yine aynı hatayı verdi.

Başka bir çözüm yolu bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Tşk.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |

Sosyal ağlarda paylaş

@Fistan oyunu yeniden yüklemek bişeyi değiştirmiyor. Klasor oyundan tamamen bağımsız halde. Oyunu tekrar yükleyip silsem bile klasörler kalıyor.

@Ray dr. delete bir işe yaramıyor çünkü dosyayı göstermen gerekiyor. Benim silemediğim dosya değil klasör.
Klasörü açmaya çalıştığımda verdiği hata:

[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |

[Bu mesaj toggie tarafından 17 Kasım 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

aynı olay benım dye kaydettiğim oyunlarda var...
c çökünce onlar dde kaldı tekrar cyi yüklediğimde onları görmez etmez eğlemez oldu bilgisayar aynı hata bende var klasörü açamıyorum silemiyorum.. nası kurtulunur bilen varsa bi yardım eğlesin valla..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Sosyal ağlarda paylaş

Yedek alıp format atmak bi süre donra bilgisayar istiyo zaten. Regsitry defteri de doluyo hiç işlem yapmadan 5 dk hdd lambası yanıyo ben de[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm :) sebebi şu, windows xpde kullanıcılara göre klasör erişimi olayı var ya, onların bozulmasıyla alakalı.

klasör seçeneklerinden basit dosya paylaşımını kullan seçeneğini deaktive edip desktop klasörünün özelliklerine giriyorsun, klasörün sahipliğini devralıyorsun kullanıcılar bölümüne kendini ekleyip tam erişim veriyorsun ve problem düzeliyor :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

Ultima bu adamın yakasına bir yapıştı mı bir daha bırakmaz.Kendisi gider klasörleri geride kalır.Ben de zamanında kurtulmak için az çaba sarfetmemiştim.Hatta birkaç kere kurup kaldırdığımı hatırlıyorum en sonunda cdlerini kırdım ve üstümden nasıl bir yük kalkmıştı anlatamam :)

Şimdi aynı şeyi ragnarok için yapıyorum hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...