toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Selam arkadaşlar. Ultima'yı bırakalı çok uzun bir süre oluyo ama bir türlü şu Desktop klasörlerini [macroların bulundugu] silemedim. Bi hata yaptım bulaştım bu belaya anlamadım neden silinemiyor. Hata aynen bu şekilde. Unlocker denen programı denedim bi işe yaramadı. Safe mode'da çalıştırdım yine aynı hatayı verdi. Başka bir çözüm yolu bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Tşk.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr || drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bence oyunu tekrar yükle ve yeniden başla.ya da yükledin madem silmeyi dene oyun yüklüyken.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 dr delete kullan[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ultimadan kurtulamazsınız. lol :)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 @Fistan oyunu yeniden yüklemek bişeyi değiştirmiyor. Klasor oyundan tamamen bağımsız halde. Oyunu tekrar yükleyip silsem bile klasörler kalıyor. @Ray dr. delete bir işe yaramıyor çünkü dosyayı göstermen gerekiyor. Benim silemediğim dosya değil klasör. Klasörü açmaya çalıştığımda verdiği hata:[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr || drum-tr || tama || víc fírth |[Bu mesaj toggie tarafından 17 Kasım 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 aynı olay benım dye kaydettiğim oyunlarda var... c çökünce onlar dde kaldı tekrar cyi yüklediğimde onları görmez etmez eğlemez oldu bilgisayar aynı hata bende var klasörü açamıyorum silemiyorum.. nası kurtulunur bilen varsa bi yardım eğlesin valla..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Yedek alıp format atmak bi süre donra bilgisayar istiyo zaten. Regsitry defteri de doluyo hiç işlem yapmadan 5 dk hdd lambası yanıyo ben de[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 unlocker kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Foster, 17 Kasım 2005 20:40 tarihinde demiş ki: unlocker kullan. said: toggie, 17 Kasım 2005 18:38 tarihinde demiş ki: Hata aynen bu şekilde. Unlocker denen programı denedim bi işe yaramadı. . ://[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 pocket killboxı reboot da sil seçeneğiyle dene. işe yaraması gerekli.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 O zaman TuneUp yükliceksin oradanda TuneUp Shadder özelliğinden imha ediceksin klasörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hmm :) sebebi şu, windows xpde kullanıcılara göre klasör erişimi olayı var ya, onların bozulmasıyla alakalı. klasör seçeneklerinden basit dosya paylaşımını kullan seçeneğini deaktive edip desktop klasörünün özelliklerine giriyorsun, klasörün sahipliğini devralıyorsun kullanıcılar bölümüne kendini ekleyip tam erişim veriyorsun ve problem düzeliyor :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Mavi, 17 Kasım 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Ultimadan kurtulamazsınız. lol :) lol 2x aahaahaa[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 toggie ultima bi kez bulasmis kacari yok silemezsin :)[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Harbi UO kaçış yok acaba ben nası bırakacam[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 thelegbra allah razı olsun çok saol hallettim (: yardım eden diğer arkadaslara da tşk ederim. ultima'dan kurtuldum arkadaslar baya uzun bir süre oluyo siz de bir an önce kurtulmaya bakın bence. ultimasız hayat çok güzel.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borntobewild Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Güvenli modda da silebilirdin aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: toggie, 17 Kasım 2005 18:38 tarihinde demiş ki: Safe mode'da çalıştırdım yine aynı hatayı verdi. Saol yine de ;)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Borntobewild, 18 Kasım 2005 15:07 tarihinde demiş ki: Güvenli modda da silebilirdin aklında bulunsun. ek: administrator isimli kullanıcı ile.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 18 Kasım 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Neyse umarım başıma gelmez bir daha. Başıma gelir de dün çözdüğüm yöntemle çözemessem denerim. Saolun.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borntobewild Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ultima bu adamın yakasına bir yapıştı mı bir daha bırakmaz.Kendisi gider klasörleri geride kalır.Ben de zamanında kurtulmak için az çaba sarfetmemiştim.Hatta birkaç kere kurup kaldırdığımı hatırlıyorum en sonunda cdlerini kırdım ve üstümden nasıl bir yük kalkmıştı anlatamam :) Şimdi aynı şeyi ragnarok için yapıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar