Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

180 hertz nasi ya???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

monitorun bunu desteklicegini dusunmuyorum ama? daha onceleri philips cd icerisindeki pc/driver klasorundeki driveri yukleyip 100herz canavar gibi goruntu aliyordum simdi nolduysa o driveri tanimiyor kendi sitesinden cektim sonuc ayni :( noldu ya

driver
[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Currently have installed diyo daha once yuklemıssın gözüküyo ki tabiki yüklemişsin.[signature][hline][b]cats rulz =)
çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön.
her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben.
Mesaj tarihi:
120 gostermiyordu benim monitor ekran kartini degistirince 180 e cikti ama baska bisiler var cozemedim 100 le 180 arasinda birsey goremiyorum :([signature][hline]
  • Admin
Mesaj tarihi:
180 seçeyim falan deme sakın monitörün genç yaşta yıpranır :)
bak mesela şöyle bir yazı olur ayarlarda
Monitörün görüntüleyemeyecegi modları sakla
yanında kutu vardır onu seçili yap
ozaman 180 seçemeyeceksin listende en fazla 85 e falan cıkması lazım

bende mesela o kutuyu seçmezsem 150 de oluyor. ama monitör için sakıncalı.[signature][hline]*
Mesaj tarihi:
catalyst i yükleyince öyle 180 hertz cıkıyor. benim monitörde seçebiliyorum ve kullanıyorum ama o sadece desktop hertz i.
tavsiye etmem seçmeni.
100 de kullanıyorum ben.
zaten desktop 300hertz olsa nolcak?
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben varya bosuna yasiyorum gine ayni sey oldu monitorun kendi driverini yukliyemiyorum:( default monitor olarak goruyor sacma sapan hertzler var hide zama zingosuda aktif degil aynen resimdeki gibi[signature][hline]imza!
mode: depresif
Mesaj tarihi:
hertz i yukseltilce montırounomru azalıyo dimi[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 18 Kasım 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
o 180 hertz masaüstü frekansı.olur o.ati catalyst i yükleyince cıkıyo.ben 120 seçtim.masaüstü cam gibi
monitoru neden tanimak istemiyor:( default kaldi daha onceden monitorun kendi driverini yukleyip 100hertz de canavar gibi goruntu aliyordum simdi goruntu cok fos:([signature][hline]imza!
mode: depresif
  • Yeni Oluştur...