vimpir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 monitorun bunu desteklicegini dusunmuyorum ama? daha onceleri philips cd icerisindeki pc/driver klasorundeki driveri yukleyip 100herz canavar gibi goruntu aliyordum simdi nolduysa o driveri tanimiyor kendi sitesinden cektim sonuc ayni :( noldu yadriver[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Currently have installed diyo daha once yuklemıssın gözüküyo ki tabiki yüklemişsin.[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 peki ? 180[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 minimum mu ki 180 olmaması laızm[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 120 gostermiyordu benim monitor ekran kartini degistirince 180 e cikti ama baska bisiler var cozemedim 100 le 180 arasinda birsey goremiyorum :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 tanımamış monitor driver ını roll back yap bakalım düzelcekmi[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 180 seçeyim falan deme sakın monitörün genç yaşta yıpranır :) bak mesela şöyle bir yazı olur ayarlarda Monitörün görüntüleyemeyecegi modları sakla yanında kutu vardır onu seçili yap ozaman 180 seçemeyeceksin listende en fazla 85 e falan cıkması lazım bende mesela o kutuyu seçmezsem 150 de oluyor. ama monitör için sakıncalı.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 benımkı 60 hertz de çalışıyo[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 catalyst i yükleyince öyle 180 hertz cıkıyor. benim monitörde seçebiliyorum ve kullanıyorum ama o sadece desktop hertz i. tavsiye etmem seçmeni. 100 de kullanıyorum ben. zaten desktop 300hertz olsa nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 100 e aldim tesekkur ettim sizlere:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 néma probléma :P[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben varya bosuna yasiyorum gine ayni sey oldu monitorun kendi driverini yukliyemiyorum:( default monitor olarak goruyor sacma sapan hertzler var hide zama zingosuda aktif degil aynen resimdeki gibi[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 o 180 hertz masaüstü frekansı.olur o.ati catalyst i yükleyince cıkıyo.ben 120 seçtim.masaüstü cam gibi[signature][hline][b]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hertz i yukseltilce montırounomru azalıyo dimi[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Fistan, 18 Kasım 2005 13:09 tarihinde demiş ki: o 180 hertz masaüstü frekansı.olur o.ati catalyst i yükleyince cıkıyo.ben 120 seçtim.masaüstü cam gibi monitoru neden tanimak istemiyor:( default kaldi daha onceden monitorun kendi driverini yukleyip 100hertz de canavar gibi goruntu aliyordum simdi goruntu cok fos:([signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya arkadaslar benimki de 60 da calısıyodu 100e getirdim frekans hatası veriyo simdi 15 sn geri sayıp kapanıyo monitor. simdi eski pc nin monitoru bagladım onla acabildim. ne yapıcam ya? caresiz kaldım[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hallettim. tşk taz ; )[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 selam, sony g200 ile 1152x860@100Hz birçok insan 85Hz de rahat ediyor. düşük değerler göz yorulması yapar. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar