Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Kaç Housten - Astronot Diyalogları :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Apollo 31 napiyorsunuz orada bu duman da ne?
-Mangal yakiyoz güzel kardesim... Hapla olmaz ki bu beslenme isi... -Bilememissiniz siz... Karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var,derhal söndürün...
-Delikanli adama bisey olmaz...

-Houston bi problemimiz var?
-O zaman hep beraber tekrar edin:
"Eshedüen laa ilahe.."

-Turkship IA22BC23 motorlari kapattiniz bi sorun mu var?
-Yok be Hostoncugum... Jüpiter çekiyo... Zaten bosa aldim,fazla yakmasin alet...

-Alo Hustin benzin bitti napcam?
-Naptin lan o kadar benzini, içtin mi?
-Yook be.. Yörüngeye inerken bi ufoyla yaristim. Ama var yaa sana ne diyim, ne hizdi beee... -Deme!

-Houston Challenger Houston... Ruslarla kenetlenmemize olanak yok...
-Neden Challenger? -Hanim kiziyor:"Burada kenetlendigin yetmiyor mu? Ruslarla bi de orda kenetlencen" diyo...

-Huztin!!! Huztin diyom Aloooo!!!
-Ne var, ne oldu?
-Haydar abiyi dövüyorlar, yetisin...

-Hustin... Mars'ta hayat yok abi... 9 dedin mi yatiyo herifler.... tadimiz kacti... dönüyoruz biz yaa...

-Hustin... Alien filminin sonunda ne oluyordu? Benim aldigim VCD'nin ikincisi bozuk cikmisti da izleyemedim...
-Nerden aklina geldi simdi?
-Kazim abinin kafasina bisiy yapistida cikaramiyoz bi türlü. O sebeple...
-Hasss....

-Houston ilkyardim çantasi nerdeydi ya?
-Yine ne bok yediniz lan?
-Ya geçenlerde Ucak'ta tasa tuttugumuz uzaylilarla karsilastik da. Tanidi bizi ibneler. Kirdilar Cemal abinin faunusunu.

-Houston..
-Efendim
-Vali Bey'e söyleyin yarin okullari tatil etsin. Kar geliyo,ben gördüm...

-Alooo Hüstin..
-Dinlemedeyiz, devam et...
-Abi salak Ahmet, mekigin anahtarini içerde unutup cikmis ay yürüyüsüne...
-Eeee?
-Kaldik abi burada. Cami kirdim ben, telsize uzanabilmek için. Yani artik,iceri girsek de degismiyor olay. Sonradan aklima geldi cam kirilinca... sey ölücee...

(Hüstin görevlisi ofisteki basin sözcüsüne)
-"Gecen ay uzaya gönderilen iki astonotumuz elim bi kaza sonucu yasamlarini yitirmislerdir"
-Aynen bu metni yayinliyosun... Hadi gözüm...

-Houston?
-Noldu Apollo... Apollo noldu?
-Aya inemiyoruz?
-Neden, modül mü bozuldu?
-Yok, Kültür bakanligi sit alani ilan etmis, bilet almamiz lazimmis... -Hass...tir o zaman..[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla
Mesaj tarihi:
Bak ekşisozluk'e gir, orda en altta, arkaplana yakın renkte bi yazı yazıyo onu bi oku...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Mesaj tarihi:
davion klasigi boş bi topic daha idolumsun[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]

[Bu mesaj Cintonik tarafından 18 Kasım 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 18 Kasım 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
Bak ekşisozluk'e gir, orda en altta, arkaplana yakın renkte bi yazı yazıyo onu bi oku...

xuaha sanki aynen topici açana yazmışlar..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
said:
Cintonik, 18 Kasım 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
davion klasigi boş bi topic daha idolumsun

Bos insan ne yapabilir bos bos daha onceden olan konulari 2 gıdım aramadan sak die yazar...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
+houston bir problem var
-dinliyorum
+bizim astronot kiyafetleri kullanılmaz hale geldi
-olamaz daha mars a bile ulaşamadınız, araştırma yapmanız gerekliydi orda
+yemişim marsı, yemek diye tablet vermişsiniz, karın bile doyurmuyor, bizim osman denek hayvan olarak getirdiğimiz koyunu kesti, roketin altındaki alevlerle pişirelim dedik, hem üstümüz yandı hem de et, biz geri dönüyoruz.
-dönün, sizi yollayanda kabahat
+houston bir problem daha var
-ne var gine
+şu milyarlarca dolar harcayıp geliştirdiğiniz ısı kalkanı varya
-eee ne olmuş
+ee si götünüze girsin, hiç bi woga yaramıyor ateş gibi oldu bura
-fryyyy motherfuckersssss
+houston düzgün konuş ananı bellerim
-ne haliniz varsa görün, ben gidiyorum
+o zmaan biz de okyanusa çevirdik rotayı, ordan bizi almaları için bir not bırak.
-anlaşıldı, tmm.
+hadi görüşürüz houston, hakkını helal et.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Sitede yazilanlari kaynak belirtmeden Word'e aktarip "Fw: Turk astronot ve houston! cok komikkkk!" diye arkada$larina yollayan pespayedir, hemzemindir, hincaldir, uluctur.

intihal değil de iktibas olsa keşke böyle şeyler..
[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 18 Kasım 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ekşi davion'un gelişini görmüş ve buna engel olmaya çalışmış. Ama nafile.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Mesaj tarihi:
forgiverin ki gzlmiş..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
  • Yeni Oluştur...