ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Arkadaşlar Fransız Lequi e Gazetesi "Türk Milli Takımı 2010 Avru a Futbol Şam iyonası' ndan ihraç eDİ Lsin mi "diye bir anket başlatmış. "Evet" oyları önde gidiyormuş. İletebildiğiniz kadar çok kişiyi http://www.lequipe.fr/ iletin. burdan sag altköseden non diyeceksin[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D CM04/05 TÜRKÇE PATCH LAZIM ÖM BEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Evet herkez arkadaslarına ulastırsın bencede[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forewerc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben non dedim ama non önde :P[signature][hline][F0r3w3r_C^NuPs]//leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 tıkladım[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 OUI 46% NON 54%[signature][hline]====> Jr__ <==== <#>[/b]Candyman<#>[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben nie orda herhangi bir anket görmedim ? GÖRDÜM[signature][hline] Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 18 Kasım 2005 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hepsinin topunu temelini sebepleri neymish pfff neyse tikladik :@[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forewerc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya bak yine mac aklıma geldi klavyeyi kırcam şimdi :P non diyin beyler :P lütfn[signature][hline][F0r3w3r_C^NuPs]//leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 turqıe yazan yer[signature][hline]66 paper mage np :14xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Garbage bölümü daha uygun sanırım hem içerik bakımından hemde kullanıcı çogunlugu açısından [signature][hline]Ne KaDar BilirSen Bil ,Anlatabildigin Karşındakinin Anlayabildigi Kadardır(Mevlanadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forewerc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 evet bütün forum lara ver kardes bunu :P bütün türkler non desin non:P non!!!!!!!![signature][hline][F0r3w3r_C^NuPs]//leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 non diyeceğiniz yeri ss ilee anlatcam bekleyiinn[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D CM04/05 TÜRKÇE PATCH LAZIM ÖM BEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 OUI 43% NON 57% GaLiba işe Yaradı... :-)[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...45k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 [spo1=MİLLİİ TAKIM İÇİN 1 TIK][/spo] herkese çok teşekkürler[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D CM04/05 TÜRKÇE PATCH LAZIM ÖM BEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: VipeR, 18 Kasım 2005 15:59 tarihinde demiş ki: said: VipeR, 18 Kasım 2005 15:55 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=157897 [signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz neden taşıyorsunuzz ben bunu ko oynayan birçok insan görsün diyee koydum millii bi dava vee taşıyorsun harbiden zZZZZZZzzzzZzZzZZzZZz[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D CM04/05 TÜRKÇE PATCH LAZIM ÖM BEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 futbol bölümüne 2 defa açmana gerek yok konuyu! ayrıca biri de internet ve konu dışına da açıyo! bi yerde konuşulsa olmuyo mu?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 iyide koyduğun resim gözükmüOr Kendim iÇin değiL biLmeyenLer iÇin SöLedim :D En iLgi Çeken Yer neresi burası değiL mi ondan Burası Çok uygun [signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) [Bu mesaj pckopat tarafından 18 Kasım 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 koyduğum resim bende görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben de diyorum ya 1 kere aç futbola yeter! diğer yerlere de açmışlar! ALLAH'ım yaa![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: VipeR, 18 Kasım 2005 16:21 tarihinde demiş ki: ben de diyorum ya 1 kere aç futbola yeter! diğer yerlere de açmışlar! ALLAH'ım yaa! sananee kardeşimm sana mı kaldı benii uyarmak ala ala yaa çattık[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D Arkadaşlar Fransız Lequi e Gazetesi "Türk Milli Takımı 2010 Avru a Futbol Şam iyonası' ndan ihraç eDİ Lsin mi "diye bir anket başlatmış. "Evet" oyları önde gidiyormuş. İletebildiğiniz kadar çok kişiyi www.lequipe.fr/ iletin. burdan sag altköseden non diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 evet birader bize kaldı[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar