Redogski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 burdada tanıtım videosu var. specleri belli deilmiş ama dedikodulara göre 400+hp olucakmış. tasarım nissandan beklediim gibi süper.eski skyline ı aratmıcak:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Skyline havası sezdim arka farlardan dolayı galiba[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 öşşşş[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bence hantal görünüyo. Tek parça gibi görünen cam tasarımı güzelmiş.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 guzel degil.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 skyline gt-r'ın çok kolpa prototipi çıktı ama bu çıkarsa efsane olur. tr'ye yine gelmez muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 selam, arka stop grubunun iki parça dairesel olması beni çekiyor nedense :) bence fena değil. artık japonlar da karakter vermeye başladılar araçlarına. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Skyline R-34 daha güzel. Bunun burnu 350Z gibi, fazla yuvarlak, açmadı beni. Zaten Türkiye'ye gelmez, ayrııı....[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 selam, önü güzel duruyor yaa. böcek katili olduğu her halinden belli :) sanki c sütunu biraz fazla kalın olmuş. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ayıptır sorması c sütunu nere?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Amerikan havası var bana kalırsa ama hoş :)[signature][hline] Bugün yürüyebilmen için dün emeklemen gerekirdi. Tıpkı bugün yürüdüğün için yarın koşacağın gibi... aLp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 selam, a sütunu: ön cam ile ön sol camın kesiştiği kenar/sütun b sütunu: ön kapının bitiminde yer alan sütun. sedanlarda ön kapı ile arka kapının arasında kalan sütun. c sütunu: arka kapı camı ile arka camın kesiştiği sütun. bu araçta a ve b sütunu çok güzel gizlenmiş. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik [Bu mesaj paramecium tarafından 07 Kasım 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Arkası tamamda önü çirkin olmuş. Yani birden de o r34'ün önü değiştirilmezki. Ühühü. İnşallah adı Skyline olmaz. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 09 Kasım 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Skyline'ın önünü değiştirmişler.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ben beğenmedim. birde bu tarz otomobilleri pek beğenmiyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Greeny, 07 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Skyline havası sezdim arka farlardan dolayı galiba evet skyline havası var şık duruyo motoru nasıl bunun acaba bundada g göstergesi var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Greeny, 07 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Skyline havası sezdim arka farlardan dolayı galiba nissan skyline gt-r zaten bu ya...[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Skyline'ın havası sadece arkasında duruor. Önünde skyline havası yok. Ama.... Bu sanki daha bi GT-r ne dersiniz ?[signature][hline]This Cat Scratches Free.[Bu mesaj Catscratch tarafından 16 Kasım 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 selam, işte bu güzel bir sinek katili :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Catscratch, 16 Kasım 2005 16:51 tarihinde demiş ki: Skyline'ın havası sadece arkasında duruor. Önünde skyline havası yok. Ama.... Bu sanki daha bi GT-r ne dersiniz ? abi bu resim kolpa nissan auto showlarda concept die bnm gösterdiimi tanıttı.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Kolpa olabilir ama ön tasarım çok daha güzel dimi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yok 2008! başlık yeni dikkatimi çekti[signature][hline][b]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 lol fistan :D araba bence guzel ve kaba duruyor ben begendim[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Catscratch, 18 Kasım 2005 01:31 tarihinde demiş ki: Kolpa olabilir ama ön tasarım çok daha güzel dimi. bence dieri daha ii bu daha çok 350z ye benzio.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bu arabanın bilgisayarı, araç gps deki herhangi bi piste gelince otomatik olarak limitoru kaldırıyormuş.. Negzel diil mi? Heycan yaptım, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar