Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligine artık ön elemeyle gidiyoruz !

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

Türkiye, 2006-07 sezonunda Şampiyonlar ligi'nde 2 takımla temsil edilecek.

UEFA ülke sıralamasında 11. sıraya gerileyen Türkiye, gruplara doğrudan katılma hakkını kaybetti.

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek temsilcilerinden lig şampiyonu 3., lig ikincisi ise 2. ön eleme turundan şampiyonaya katılacak.

Buna göre bu sezon Turkcell Süper Lig'de şampiyon olacak takım Şampiyonlar Ligi gruplarında yer alabilmek için 1, lig ikincisi ise 2 tane ön eleme turunda mücadele verecek.

Kötü haberler üst üste geliyor :([signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malik, 17 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
@fenerbahce:saçma yorumun bence ii oldu demek ne demek abi?iki takımında kolaydan gidiodu işte..

o yüzden hiç birşey yapamıyoruz oraya gidip rezil olacağımıza ön elemede elenelim daha iyi eğer ön elemeyi geçemiyorsak zaten warsın gitmeyelim[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahce kendi takımını düşünüyor :) Biz her gittiğimizde rezil olmuyoruz eleme oynamamaız işimize ama ferneri bilmem[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

degisen bisi yokki suanki olanla?
su anda bole.
2 senedir de bole.
gecen sene porto sampiyonlar ligini aldigi icin ve kendi liginden de direk katilma hakki oldugu icin, listede siradaki ulkenin takimina direk katilma hakki gecti, bu da fenerbahceydi.
bu senede liverpool ayni sekilde, milanda sampiyon olsaydi fener direk katilacakti ama mesela atiyorum lazio alsaydi kupayi kendi liginde de garantilememis olsaydi CL e direk katilmayi fenerbahce 1 on eleme oynayacakti.
bu olay turkiye kupasinda final oynayan 2 takim avrupa kupalarina katiliyorsa, lig siralamasindaki takima avrupa kupasi hakki gecmesi gibi birsey. yani gecen sene bjk uefa ya nasi katildiysa ole.
bu sene de trabzon 2 on eleme oynayacakti mesela.
yani kisaca degisen bisi yok.
3 senedir turkiye 11. sirada zaten[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gigabyte, 17 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
said:
Bonjo, 17 Kasım 2005 16:00 tarihinde demiş ki:
acaba gs trömsöyü elese direkmi gidiyorduk

acaba fener milandan 3 schalkeden 2 yemeseydi direkmi gidioduk ne ?

biri alman devi biri dünya devi , trömsö ne peki?
lol[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 17 Kasım 2005 16:20 tarihinde demiş ki:
said:
Gigabyte, 17 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
said:
Bonjo, 17 Kasım 2005 16:00 tarihinde demiş ki:
acaba gs trömsöyü elese direkmi gidiyorduk

acaba fener milandan 3 schalkeden 2 yemeseydi direkmi gidioduk ne ?

biri alman devi biri dünya devi , trömsö ne peki?
lol

Galatasaray Milanı , Real Madrid'i , Leedsi , Arsenali yenerken bunlar ne takımıydı arkadaşım ? DÜNYA DEVİ değilmi bunlar Çıkarın at gözlüğünüzü azcık yapılanlara bak 27 KASIM 2005 'da görüşmek üzere ![signature][hline]RunUo Manager
Sosyal ağlarda paylaş

gigabyte sen 1917 dede feneri 7-1 yendin kanka bırak ahahah hatta 1850 lerde falan mahallede taşlardan kale yaptık ondada feneri yenmiştiniz siz kralmısınız nesiniz yaw bizde MENÇISTIRI YENDIK SÖLEMİYORUZ AMA ahhaha lol ya acıyorum şöle yıl 2050 olcak bunlar hala 2000 deki galibiyetleri 1917 deki farkı söyleyecekler ahaha[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mike, 17 Kasım 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
gigabyte sen 1917 dede feneri 7-1 yendin kanka bırak ahahah hatta 1850 lerde falan mahallede taşlardan kale yaptık ondada feneri yenmiştiniz siz kralmısınız nesiniz yaw bizde MENÇISTIRI YENDIK SÖLEMİYORUZ AMA ahhaha lol ya acıyorum şöle yıl 2050 olcak bunlar hala 2000 deki galibiyetleri 1917 deki farkı söyleyecekler ahaha

En azından senin 2050 yılında torununa anlatacak bir başarın yok bizim war oda yeter en azından elin ingilizinden 6 tane yemiyoruz.[signature][hline]RunUo Manager
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel ya gs lılar hep - miş li geçmiş zaman , -di li geçmiş zaman kullanıyorlar...
şimdiki zaman ve gelecek zaman yok adamların türkçesinde güzel olay :D
ama malesef futbolda dün yok bugün var ;)

[Bu mesaj Bonjo tarafından 17 Kasım 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gigabyte, 17 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
said:
Mike, 17 Kasım 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
gigabyte sen 1917 dede feneri 7-1 yendin kanka bırak ahahah hatta 1850 lerde falan mahallede taşlardan kale yaptık ondada feneri yenmiştiniz siz kralmısınız nesiniz yaw bizde MENÇISTIRI YENDIK SÖLEMİYORUZ AMA ahhaha lol ya acıyorum şöle yıl 2050 olcak bunlar hala 2000 deki galibiyetleri 1917 deki farkı söyleyecekler ahaha

En azından senin 2050 yılında torununa anlatacak bir başarın yok bizim war oda yeter en azından elin ingilizinden 6 tane yemiyoruz.

evet onlar genellikle beş yerler :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...