Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

32. günde şahin k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yapmayaw birand ne sorcaklan o adama ulan bu adamıda amma abarttılar bence yanlış yapıyolar sanki örnek insan vasfı kazanıyor gibi geliyor bana[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
örnek insan zaten =p[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Mesaj tarihi:
Mehmet Ali Birand da Reha Muhtar tadı vermeye başladı son zamanlarda off...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
said:
Whiskey, 16 Kasım 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
Mehmet Ali Birand da Reha Muhtar tadı vermeye başladı son zamanlarda off...

aynen katılıyorum[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
said:
Gerab, 16 Kasım 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
yapmayaw birand ne sorcaklan o adama ulan bu adamıda amma abarttılar bence yanlış yapıyolar sanki örnek insan vasfı kazanıyor gibi geliyor bana

+1[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
said:
Udinen, 17 Kasım 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
mizah konusunda Cem Yılmazlada yarışır.

:-?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
denizden gelen buz falan filmleri izleniyo galiba! ayır bakiim![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
Ben çoğunu izledimde tiksindim şahsen bide bikaç hayvanlığına güldüm sadece birazda üzülerek =)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
şahandaki gibi çıkıp salak salak konuşmasında .
adamın asosyal olduğu her halinden belli.
kafayı sexle bozmuş belli[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
şahan'a çıkması bir dereceye kadar normal, zaten geyik & absürd mizah programıydı; ama 32. güne harbiden çıkacaksa yuh diyorum, reyting için yapmayacağı şey yok fosil gazeteci birandın...[signature][hline]...Nevermore...
Mesaj tarihi:
Oha...Hakketten 32. Günde Ne İşi Var Ya.Ama Kesin İzlicem...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
  • Yeni Oluştur...