Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadow Priest

zuluraptor

Öne çıkan mesajlar

@ capn
Evet benim tier 2 epic setim yok ne yazık ki, eminim sende "Ub3r leet" skillerinle elde etmişssindir onları.

Ama ne yazikki yazdıklarımı okuyacak sabrın, yada okudugunu anlayacak kapasiten yokmuş, ne alakaysa oturmuş bana epic item im var diyosun.

Decursive/manaconserve/emergency monitor ile tuşları spamlamak , ve ekranda çıkan kurbagaları tokmaklamak senin için cazip olabilir, zaten buna bişey demedim.

Ayrıca shadow priest e de bi sempatim oldugunu düşünüyosan yanılıyosun.
Ama :
1-Düşük resist şansı (shadowfocus)
2-Düşük mana cost
3-Yüksek ve istikrarlı DPS (crit e cooldown a ihtiyaç duymadan)
4-Mail e eş degerde armor (imp. innerfire+shadowform)
5-Dönüp kendini heallayabilme yeteneği.
BUnlar avantajları.
Kimseye ögütlemedim git onu bunu ol diye sadece belirtiyorum.
Holy agacında ölünce kıçından spirit çıkması, alana vurmak yada pyroblast tarzı 4.5sn castingli büyü yada daha verimli smite istemiyoruz heralde, buda agacın yarısı
Greater heal talentlarınıda çıkartırsak, ki tartışmaya acık bi konu. geriye 20 tane talent kalıyo.
Ama shadow tree öyle değil, imp. fade hariç tüm talentlar işe yarar hatta olmaz sa olmaz düzeyde(sokaga cıkıcaksanız).

4.5-5k dmg burst rogue yapabilir, ama mail armora yapması var cloth armora yapması var.
Insanlar sormuş ; shadow priest nasıl , bende elimden geldiğince anlattım.Kendi bokumu püsürümü değil deneyimlerimi anlattım.
disc holy ilede pvp yaparsınız, party arkadaşlarınız sizi hayet sever, ama...
Heal heal nereye kadar, bazıları bundan sıkılabilir, bu insanlar kıcından uydurmuyoya spelleri, blizzard vermiş. Çok saçma olmasına ragmen bu bi gerçek.

Özet :
Shadow/disc priest Tekil yada çoklu pvp de deli gibi dmg vurabilir, canı sıkılırsa formdan çıkar heal eder silence atar vb.
Solo pvesi(farming) daha verimlidir. Genel olarak dmg (kabaca) 50% daha fazladır(0 talentli priest e göre)
Holy disc priest tekli pvp ve solo grind verimi diye bişey yoktur.
Grp pvp sinde sevilirsiniz aynı instancelarda sevildiğiniz gibi.Healinginiz +10-15% verimlidir.

+15% healing ve anlamayacak kadar aptal olanlar için ekliym bazı UTILITY ler ve yukarda yazdıgım holy disc build mi?
+45 dmg ve anlamayacak kadar aptal olanlar için ekliym bazı UTILITY ler ve yukarda yazdıgım shadow disc build mi?

Adam ne demiş, ben face melter olmak istiyorum : o zaman evet shadowpriest iyi çözüm. git warlock aç demekte ayrı bi beyinsizlik, çünkü blizzard priest i yapmış ,ona healing ve damage i vermiş. Undead e de racial ları döşemiş.
Simdi bu yazıyı okuyan insanlar dönümp yazdıklarımı okursa bu foruma, aslında bu yazının bi tekrardan ibaret oldugunu görecekler. Bu aptalca tekrar yazısını bana yazdırmayı başaran Uber tier 2 epicli bwl min yolları taştan gencimizi tebrik ediyorum , her mesajımı okuyup
A-) kıcından anladıgı
B-) Ezilip bok attıgı , tier 2 epiclerini öne sürdüğü için.

[Bu mesaj Virtue-L tarafından 17 Kasım 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@Virtue-L

valla bu başlığı başından beri takip ediyorum, "burda yazdıklarım baştan beri yazdıklarımın özeti" demişsinde bence sen genede hep böle özetler geçmeye devam et, tüm başlık boyunca okunmayı hak eden 3. yazıydı (katıldığım yerler var , katılmadığım yerler var konu bu deil sorun okunmayı hak ediyor olması). Zaten bu forumdaki insanların saçmalamaları ile deilde fikirleri ile dikkat çektiklerinin ve okunduklarının bazıları tarafından anlaşılması lazım artık. Fikir okumak istiyorum ve 9 sayfada 3 fikir pek hoş bi rakam deil.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

belki healbot olmak hoşuna gidiyodur bazı priestlerin , bunu düşündünüz mü hiç ? tanıdığım çok priest ve shaman var full + heal/mana giden ve gayet de zevk alan. herkesi kendi oyun görünüşünle değerlendirmeyin. ama guildin başarısı için bazı fedakarlıklar da yapılmalıdır. aylardır MC farmlayan bi priest shadow girsin ona lafım yok ama yeni birşeyler başarmak istiyorsa guild priestler holy olmalıdır derim.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist

[Bu mesaj Phlox tarafından 17 Kasım 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyle ya da boyle. The Venture CO'da BG'de bir kere Shadowform'da gorunursen, Alliance olarak bir daha giremezsin o BG'lere... Bu kadar basit.
Shadow Priest'in tabancasinda bir mermi var. Tamam her turlu headshot cekiyor o mermiyle ama tek mermi... Holy ise dogru korunursa tabancasi degil de bicagi olan Warrior'larin o bicakla 1-2-3 belki daha fazla hedefe saldirmasini sagliyor. Mage'lere AOE imkani veriyor vb. Kisaca soyle diyeyim. Holy'nin takimi kazaniyor, Shadowlar da iyi killing blow falan yapiyorlar... Ha bu tahmin falan degil. Bu tamamen tecrubedir. Isteyen de gelir gorur...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

Peki adam solo pvp yapıp priestle High warlord oluyor, "bidi "server" i "Hödö "de char in ismi, gelmeyin görmeyin diye gerçek isim kullanmadım...

Örnekler güzelde , tartışmayı aydınlatmıyo, ne seninki ne benimki...

Yukarda yazdım işte kime ne uygunsa onu oynar.
Trispec bana uygun mesela ben trispec oynuyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Solo PVP yapip High Warlord olan adam varsa saygiyla egilirim. O realmde oynayan diger adamlara da guler gecerim. Komik olmayin. Bak ben isim veriyorum. Yer veriyorum. Olayi anlatiyorum. Bidi server hede isim degil. Direk ortada olay. Carpitmanin anlami yok.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

abi bişi soracam yaw neden olaya sadece priest acısından bakılıo wow da 1v1 die bişi yok maalesef wow pvp si bg ler e soyle dusunelim şimdi ben warrior,mage,rouge olarak yanımda eşşek gibi damage weren shadow priest mı isterim yoksa beni ayakta tutup mac kazandıran holy mi ben holy i tercih ederim zaten shadowun werecegi damage in kat kat fazlasını mage rouge felan werio senin gorevin onları ayakta tutmak olmalı eger o kadar action yapmak istiosan git mage ac warlock ac rouge ac baska bişi ac priest mantıgı budur haa sen dersenk, ben ezerim 1v1 de duel de yatırırım diosan tmm ezersin ama group pvp sinde holy senden daa ii iş yapar cunku damage weren class zaten yeterince war grouba healer lasım[signature][hline]Your blood is my water
Sosyal ağlarda paylaş

holy priestte mana pooldan cok mana regen ve +heal önemlidir macc arkadasim. Shadow priest ile healimizdeki farktan cok, ne kadar süre heallayabildigimiz önemlidir yani.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Kasım 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 17 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Haha Priest healer olarak ogrenecek pek bir sey yok. sadece mousela bir yandan film izleyerek yapabilirsin. =]
Tek elle oynanan tek classtir heralde priest hehe (ondan kolayi hunter var, hunterda ele de gerek yok auto shoot a basiyosun sadece : P )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CapriceXante, 17 Kasım 2005 12:45 tarihinde demiş ki:
said:
zuluraptor, 14 Kasım 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Gerçekten de Shadow Priest Herkezi Yiyormuş Ben daha rastgelmedim ama Bütün Sitelerde vs. heryerde bu duyumsama kulağımı Tırmalıyor ...

Sizce bir Shadow Priest herkezi Yiyebilir mi ¿

ltf... bana oyuncudan kaynaklandığını söylemeyin Sonuçta Herkez PvP de elinden geleni yapıyor (:

Zaten "herkesi yiyormuş abü" mantıgıyla yaklaşacaksan git Tekken oyna..
Kimin kimi yedigini bilemem ama herkes başımıza gosu olmuş pro olmuş maşşallah..
Yok şu 4 adamı aynı anda yedi yok bu movie de şöyle ezdi..
Geçin hocam bu ayakları oyununuza bakın

hıııııı saolasın abi .. sende var mı Tekken 2. El pazarına bi Başlık Açda orada bulıyım ben seni Benim WoW 'la senin Tekkeni deiştiririz...

ZzZzZzzzZzzzzZzzzzZzzzzzzz.........[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Tek elle oynanıyomuş priest kolaymış.
Gülerim ben buna işte. Ne kadar çabuk unutuyorsunuz ya Wow denen oyun basit bi oyun zaten yapmayın ya. İngilizcesi tooltipleri okuyup anlıyabilen herkes 1 haftada bütün claasları 1 elle kullanır.
Ubresye girerken adama B@b pls gel diyip itemleri topladıktan sonra aynı adam ABye devamlı yer yok derse priest'a ondan sonra adam döner shadow olur tabi. Sonuna kadar katılıyorum.
Wowda zor olanlar insanlar. Yoksa oyun çok basit. Yani rahat olun kedi dir o kedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...