Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 http://www.40ikindi.com/haber/oku.php?id=1180 uzun süre olmuş sanırım yapılalı ancak ben daha bu sabah samanyolu tv de gördüm ve etkilendimde...[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Nasıl? Beğendin mi?[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sonunda Mehmet Akif'in siirini okudular. cok etkilendim [Bu mesaj solo_ tarafından 07 Kasım 2005 08:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 su samanyolunda oynıyan ıcınde ataturkun olmadıgı fılmmı bu[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 valla ben ataturk u gayet net gordum :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 walla bende samanyolu tv de gorunce bi sasirdim.5 dakikasini falan izleyebildim,tarafli bir yapim bekliyordum ama ufak tefek gaz vermeler disinda o kadar tarafli bisi degildi. yarbay mustafa kemal pasa olarak yani ozamanki rutbesiyle ataturkdende bahsediliyor.tamamini izlemedigim icin cok net bisi diyemiycem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 - şirin baba nereye gitti? - cumaya gitti :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Arthur_HellsFire, 03 Kasım 2005 13:56 tarihinde demiş ki: http://www.40ikindi.com/haber/oku.php?id=1180 uzun süre olmuş sanırım yapılalı ancak ben daha bu sabah samanyolu tv de gördüm ve etkilendimde... sanırım snn izledigin eskisi bende izlemiştim onu.[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: thelegbra, 14 Kasım 2005 21:14 tarihinde demiş ki: - şirin baba nereye gitti? - cumaya gitti :D ahhaa samanyolunun çizgi filmlerine hastayım :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar