Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GM Üceretleri?


Fortuna

Öne çıkan mesajlar

said:
Unforgiven4ever, 18 Kasım 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
2500$ alıyolar diye duymustum ne kadar doru bilemem

Bence adamların hakkı yanı ben bırısınden bılıyorum adam uyumuyo bıle yanı bence o para verdıklerı emege deger.Çunku admaların hayatı oyunla,onla bunla ugrasmakla gecıyo,gecesı gunduzu yok.sız gm oluyum ustune para verırım dıyorsunuz ama emın olun madolyonun dıger yuzu oyle degıl.

SAYGILAR..[signature][hline]SERVER:Beramus
NİCK:ROCKEFELER
JOB:MAGE
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uyumadan bu kadar rezil bi oyun yapabiliyolar ha bravo walla :D
her yer bug delik deşik oyun bunları düzeltemedikleri gibi suçluyla beraber madur da ban yiyo. ben eşşek gibi 12 saat Dm kestim 20 gb para yaptım gittim diamon ring aldım 10 gb ye çat silindi bide üstüne sen dupe yapıyosun diyip ban yesem ohh süper oyun. Walla kusura bakmayın ama kimseni ilgilendiği falan yok oyunla.Ya item yazan arkadaşım vardı benim rezalete bak (uniq. bot 150 dd )[signature][hline]server:Ares
class:Elmorad Wairor
lvl:63
np:50k
Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cherkes, 18 Kasım 2005 01:41 tarihinde demiş ki:
Uyumadan bu kadar rezil bi oyun yapabiliyolar ha bravo walla :D
her yer bug delik deşik oyun bunları düzeltemedikleri gibi suçluyla beraber madur da ban yiyo. ben eşşek gibi 12 saat Dm kestim 20 gb para yaptım gittim diamon ring aldım 10 gb ye çat silindi bide üstüne sen dupe yapıyosun diyip ban yesem ohh süper oyun. Walla kusura bakmayın ama kimseni ilgilendiği falan yok oyunla.Ya item yazan arkadaşım vardı benim rezalete bak (uniq. bot 150 dd )


Abı sen o kadar adamla ugrasmayı kolay zannedıyosun galıba.Sadece kendını dusunuyosun bence Kurunun yanında yasta yanar.Mıllet dıyo dupe olmayan ıtemlerım sılındı dıye gm ler kodu aynı olan veya kodsuz ıtemlerı sılıyolar Arkadasım
Oyunda bug var dıyosun hatasız bı oyun varmı dunyada.Sen bug duzeltme kolay mı zannedıyosun.Bıraz agır oldu ama kusra bakma ama emın ol adamların ıslerı cok zor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WOW da şu ana kadar tek bir kere DC gördüm server update yüzünden oldu oda ve ortamdaki herkes küfür ediyodu.

Acaba paralı oyun oynadınmı daha önce? GM lere 24 saat ulaşabildiğin her an herkesi şikayet edebildiğin saygısızlık hırsızlık olmayan emeğinin güvencesi olan kaç oyun gördün?

Ayrıca bu Topici açmak gayet saçma. Amerika'daki hayat standartı hakkında ne gibi bi fikriniz olabilirki GM'in maaşını tartışıyosunuz? inanamıyorum bu kadarına..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadasım vov un paralı serverınde de bug yokmu zannedıyosun lol!! bı kere bıle dc gormedım dıyosun sence vov u knıght kadar oynuyan varmı!!!Eet dogru gm ler her zaman ılgılenıyolar sımdı bu ısın tıcarı yonune gırıyo arkadasım bana bunu ogretme!!! paralı serverlarda daha cok gm calısıyo cunku paralı serverın free serverlardan bı farkı olması gerekır anladın?Bızım verdıgımız paraların %60 calısanlara gıdıyo orada bunu bılıyomuydun ama nereden haberın olacak.Parasız serverlarda 3 gm oluyosa orada 10 game master oluyo!!!! gıt bıde sen vov u world of turkte oyna orada bug yokmu skıllerın yarısı calısmıyo a.q arasında bır cok farklılık var!! hemde bır cok ee okadarda olması gerekıyo arkadasım ınsan bı accaunta 80m aylıkta 20m oduyoruz yanı bırakta olsun.Sımdı dusun bakalım arkadasım sence bı ısı 10 kısı yaparsamı daha kolay olur yoksa 3 kısımı,3kısımı daha cok zorlanır 10 kısımı o yuzden bıraz dusun bakalım!!!!!!!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

girsen ne yazar yahu.. dogru konuşsana nesini savunuyosunki bana KO'nun. dupe falan yapmadım o kadar zamandır oynuyorum al imzamıda ekledim bak biraz 6 aydır doğru düzgün oynamıyorum..

Bu arada sana yaptımı GM ler bu servisi? Evde yani.. yoksa sen o sırada internet kafedemiydin? okulda falan?[signature][hline]Server: Ares
Race: El Morad
Class: Mage
Level: 61
NP: 51k+
Items: Elixir +8, Glass Belt, Elemental Pendant, RoM, RoL, 2x Mage Earring, Full Complete Armor +7/12hp, DD 25 Crystal
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rambo___, 18 Kasım 2005 03:20 tarihinde demiş ki:
girsen ne yazar yahu.. dogru konuşsana nesini savunuyosunki bana KO'nun. dupe falan yapmadım o kadar zamandır oynuyorum al imzamıda ekledim bak biraz 6 aydır doğru düzgün oynamıyorum..

Bu arada sana yaptımı GM ler bu servisi? Evde yani.. yoksa sen o sırada internet kafedemiydin? okulda falan?

Ben ko yu ne savuncam ben sadece sana ve dıger arkadaslarıma bı seyler anlatmaya calıstım.Dogru ben polemıge gırdem ne olurkı haklısın!!! Ayrıca ımzanı cok begendım:D Neyse sana ıyı geceler!! Bıde unutmadan 6 aydır dogru duzgun oynamıyorumusun abı bak ko da gm ler calısmıyo cok bug var.Oynama ıyıce azalt,beyenmıyosan hıc oynama.Bu kadar basıt yanı bu!!!!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ule para alıyorsa bıle kursaganda kalsın gecmesın :Dbenım daha 20 gun goldum tertemız charım banlı nedensız duruyor



____________________
nıck: ...
lvl:63
durum:blocked
nedeni:hergun degısıyor bekım ogrenım sızede bıldırcem:D
ouyn hakkında :su oyunu baska fırmalar satın alsa yau
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...