Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gothica @ RadyoSU

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Daha önce test yayiniyla ilgili baslik vardi ama artik yayin dönemimiz basladi
Sadece kendi yayinim olarak degil, tüm yayinlarimizi öneriyorum efendim, web sitemizde bulabilirsiniz yayin akisini.

Gelelim Gothica'ya : ) Bu aksam da 01.00 itibariyle karsinizda olucam efendim, buradan da katiliminizi ve sarki isteklerinizi / düsünce ve önerilerinizi beklerim : )

http://radyosu.sabanciuniv.edu/

[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Mesaj tarihi:
50 cent'den I love the deadly grace of your eternal sorrow
tarkan'dan quieuatus
son yarım saat de delanın sıkıcı mixlerinden çalıyo :)[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

Mesaj tarihi:
Süper, ama maalesef dinleyemiycem :(

Okul iğrenç bişey yaa, böhühüü...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
içerik iyi gothica isimli 4. radyo benim duyduğum ama cidden yawaş biraz galiba..[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam..
? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman..
Mesaj tarihi:
daha doğumgunun deil hıyarcım yarın doğumgunun.sembolik bugunkü,eğlence denebilirdi mesela.ve senki hayvan beni çağırmadığının farkındasındır heralde.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
yok program deişti şimdi,ilke sızdı köşede biyerlerde heralde[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
haha ya bant yayini toggie, kacirdin heralde : )
Ama bi 40 dakka önce bi arkadasla süper civittik gothicayi ben kapattiktan sonra, baya güzel abik Türkce sarki bilgisi var kizin, yönetti valla : P[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
28.10.2005

Haggard - In A Full Moon Procession ile baslamis bulunmaktayim.

Istek beklerim :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Mesaj tarihi:
haksızlık ama yatmaya gidiyordum ben, bazılarımızın kazanması gereken salak bi universite sınavı var, salak dershanesi var,heh. duzenli yapiyor musun bu yayını?tekrar rastladıgımdaki sefer kaldi, iyi yayınlar[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Mesaj tarihi:
Her persembe aksami 1-2 arasi ama önümüzdeki hafta fall break sebebiyle yokum[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Mesaj tarihi:
dt - Insanity's Crescendo çalmazsan bozuşuruz yannız,küserler[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...