Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 19.30'da Kanal D'de takımımı bu sezon ilk defa izleme fırsatı bulucam, 5 hafta sonrada ilk topic'imi açtım burda hadi hayırlısı[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 inşallah inter maçı gibi patlamayız[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 aa meph, nerelerdesin sen ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 heah be! attık. batista attı. 1-0[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 gec kalmisim :) [Bu mesaj -Apex- tarafından 03 August 2003 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 dakika 31 o ne manyak atak di be ah nası kaçtı :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 allah pinto'ya akıl fikir versin[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 gol.. liverpool attı bu sefer heskey 1-1[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 woahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :tebrikz:[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 wow!!! prates 2-1 frikikten süper attı valla[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 2-1 ondeyis aslan prates :p[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 oh ne gomdu prates oha oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 pratezzzz adma astı dunde direkten donmustu[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ben gelişinden dedim üstten cıkacak dısarı sola attı valla döt oldum :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Prates naptı öyle ya :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bence frikik güzel ama kalecinin mallığı var kesinlikle. o kadar uzak mesafeden daha topu görmeden hareket etmeye başladı, sonra ters köşeye gidince top göt oldu[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Biraz öyle fakat attığı yerde iyiydi hani.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 aslan patates diyorum başka bişiy diyemiyorum bu seneki key player ımız ehah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 maç başlayınca biri yazıverse iyi olur :) tv teee salonda da bakamıyorum[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Güzel çaktı[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 İLKER YASİN klasiği: -prateees sert bir orta kaleye doğru şuuuut orta şut orta ? hangisi belli diil ama kaleye vurduğu kesin AMAN ALLAHIM YA RABBIM AMAAAAAAAAAANNNNNNNNNN bu ne ya, bu ne ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 galatasarayın yaptıgı en ii transfer simiç dedi sora pratez dedi. bundna soraki ataktada aklı simiçte kaldı liverpoolun kalecisinede simic cok rahat tuttu dedi[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ben izleyince kazanıyoruz işte[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ilker yasin iyi bombaladı gs nin sezon sonundan beri ilk kez bi maçının tamamını izledim bence çok iyi maçtı gs de çok iyi oynadı pratez batista ayhan pinto bu maçta en etkili isimlerdi pinto nun biraz paslı oynaması lazım pratez frikiği feci taktı ama o gol olmasa da bence maçın adamıydı ayhan baya çabaladı pinto acaip süratli batista heryerdeydi süperdi liverpool'dan ise heskey fena değildi smicer midir nedir deli bi adam baya beğendim bence liverpool da pratez gibi aşan biri olmadı eheh hakem süperdi bence[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bu arada hakan ünsal ve liverpool'lu 2-3 futbolcu bir ara futbol oynamayı bıraktı, sakatlama çalışmalarına girdi özel turnuvalarda olmaması gereken bişi, bok yere ekmek parasıyla oynuyorlar insanların bu arada prates + pinto galatasarayın sağ kanadında çok uyumlu ve aşırı hızlılar, rakiplere şimdiden bol şanslar birde orta yapmayı öğrendikleri gün güzel olucak[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar