Masticore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Mavi, 08 Kasım 2005 19:45 tarihinde demiş ki: said: sunthewitch, 08 Kasım 2005 19:41 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 08 Kasım 2005 19:37 tarihinde demiş ki: said: Masticore, 08 Kasım 2005 19:31 tarihinde demiş ki: Tekrara söyluyorum photoshop bu hic te gulmedim yani.. nooolur gül. pls gül. farkında mısın biraz fazla sert davranıyosun [Bu mesaj sunthewitch tarafından 08 Kasım 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] said: Masticore, 08 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki: Bu photo shop oluyo iste arkadaslar Kaynak gostermeden inanmam :-? said: Masticore, 08 Kasım 2005 19:31 tarihinde demiş ki: Tekrara söyluyorum photoshop bu hic te gulmedim yani.. Bir konu içeriğine elli kere potoshop bu yazılmaz. 1 kere düşünceni yazarsın susarsın. konuyu kişisel tartışmaya çevirmeyin. garbage te devam edin. Mavi BAK bi konu hakkinda 2 kere ayni şey yazilmaz demissin sonrada gelmiş 2 kere ayri mesajda laf söylemissin senin gibi uyaripta kendi dedigini yapan insanlari görünce bitiyorum . Bana bunlari söyliyecegine Kaynak gosterseydin yada nette buldum deseydin. Ne olur gül biraz demissin emin ol bu hareketin beni çoook güldürdü[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 tartışmayı bilmiorum ama birden fazla quote yapmazsanız arkadaşlar seviniriz.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 +1 abi bu tip olaylar türk köylerindeki cahilötesi arkadaşların yaşadığı korkunç olaylar adam etrafta dişi görmemekten ya kızkardeşine sulanıyo yada ahırdaki hayvana göz dikiyo bu kadar inanılmıcak bi olay deil bu.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 tavuk sikayette bulunmadiysa sorun yok...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 tavugun rızası olmadan cinsel ilişkiye girmekten sanığın tutuksuz yargılanmasına....[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Link düzeltildi.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 daha demin oluodu şimdi olmuo?[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xandre Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: aquila, 08 Kasım 2005 20:31 tarihinde demiş ki: tavuk sikayette bulunmadiysa sorun yok... Evet. Aynen öyle...[signature][hline]İmzam yok abi parmak basayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ölmüş lan tavuk ne şikayeti?[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 grip filan kaparlar :D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 civcivlerin gözü önünde olayına koptum.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ahah bu adam bide kuş gribi olursa varrya[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 İç organları zedelenmiş, ameliyata alıcaklarmış. Ağzından çıkmamış, küçükmüş lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yalniz haber tavuga tecavuz etmek degil, tavuga tecavuz edeni bicaklamak eheahh...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 fotopoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 lolrof .. laughing out loud rolling on floor lolrofl .. laughing out loud rolling on the floor lolrofpimp .. laughing out loud rolling on floor & peeing in my pants lolrotf .. laughing out loud, rolling on the floor lolrotfcwl .. laughing out loud rolling on the floor choking with laughter lolrotfdwl .. laughing out loud rolling on the floor dying with laughter lolrotfdwlwutn .. laughing out loud rolling on the floor dying with laughter waking up the neighbors lolrotfpmp .. laugh out loud rolling on the floor peeing my pants loltimeprdml .. laughing out loud, tears in my eyes, pee running down my leg lolwrme .. laughing out loud while rolling my eyes raotflol .. roll all over the floor laughing out loud rlol .. really laughing out loud roflol .. rolling on floor laughing out loud roflolshiahab .. rolling on floor laughing out loud so hard it actually hurts a bit roflolshipmp .. rolling on floor laughing out loud so hard i peed my pants roflolwgc .. rolling on the floor laughing out loud while getting cramp rofpmplol .. rolling on floor pissing my pants laughing out loud roglol .. rolling on ground laughing out loud romalol .. rolling on my ass, laughing out loud rotfalol .. rolling on the floor and laughing out loud rotflol .. rolling on the floor laughing out loud rotflolapmp .. rolling on the floor laughing out loud and peeing my pants rotflolasc .. rolling on the floor, laughing out loud and scaring the cat rotflolastd .. rolling on the floor laughing out loud and scaring the dog rotflolshih .. rolling on the floor laughing out loud so hard it hurts rotfloltime .. rolling on the floor laughing out loud tears in my eyes rotfloltntpimp .. rolling on the floor laughing out loud trying not to pee in my pants rotflolwabimh .. rolling on the floor laughing out loud with a beer in my hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: dufrasne, 08 Kasım 2005 22:17 tarihinde demiş ki: lolrof .. laughing out loud rolling on floor lolrofl .. laughing out loud rolling on the floor lolrofpimp .. laughing out loud rolling on floor & peeing in my pants lolrotf .. laughing out loud, rolling on the floor lolrotfcwl .. laughing out loud rolling on the floor choking with laughter lolrotfdwl .. laughing out loud rolling on the floor dying with laughter lolrotfdwlwutn .. laughing out loud rolling on the floor dying with laughter waking up the neighbors lolrotfpmp .. laugh out loud rolling on the floor peeing my pants loltimeprdml .. laughing out loud, tears in my eyes, pee running down my leg lolwrme .. laughing out loud while rolling my eyes raotflol .. roll all over the floor laughing out loud rlol .. really laughing out loud roflol .. rolling on floor laughing out loud roflolshiahab .. rolling on floor laughing out loud so hard it actually hurts a bit roflolshipmp .. rolling on floor laughing out loud so hard i peed my pants roflolwgc .. rolling on the floor laughing out loud while getting cramp rofpmplol .. rolling on floor pissing my pants laughing out loud roglol .. rolling on ground laughing out loud romalol .. rolling on my ass, laughing out loud rotfalol .. rolling on the floor and laughing out loud rotflol .. rolling on the floor laughing out loud rotflolapmp .. rolling on the floor laughing out loud and peeing my pants rotflolasc .. rolling on the floor, laughing out loud and scaring the cat rotflolastd .. rolling on the floor laughing out loud and scaring the dog rotflolshih .. rolling on the floor laughing out loud so hard it hurts rotfloltime .. rolling on the floor laughing out loud tears in my eyes rotfloltntpimp .. rolling on the floor laughing out loud trying not to pee in my pants rotflolwabimh .. rolling on the floor laughing out loud with a beer in my hand tebrik ederim.[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ehueuheuhhahahheuheuhhehehehehahhahahahmuahahhazuhahahahzüleyhahahahahhaah[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ötö[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Viskhii, 08 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki: +1 abi bu tip olaylar türk köylerindeki cahilötesi arkadaşların yaşadığı korkunç olaylar adam etrafta dişi görmemekten ya kızkardeşine sulanıyo yada ahırdaki hayvana göz dikiyo bu kadar inanılmıcak bi olay deil bu. Bilginiz olmadan "Türk hede hödö" diye yorum yapmayın arkadaşlar,bu olay cahillikten veya Türklükten kaynaklanmıyor. Psikolojik bir bozukluk bu,sapıklık. Yurtdışında Türkiye'de olanın 10 katı oluyor.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 @Sensible Üniversiteden bi arkadaşımın köyüne gitmiştim. Köy kahvesinde bu muhabbeti dayılardan dinledim yapana şahit olmadım ama yapanlardan muhabbetini dinlemek bile baydı ve tiksindirdi beni. Ben yurtdışında noluyo seninde dediğin gibi bilgim olmadan yorum yapamam türk versyonuyla ilgili bilgim olduğu için yazdım.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 evet bütün seri katiller amerikada bu konuda ırk ayrımı olmaz[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 eet doru türklükle flm alakası yoq ingilterede 70 lik dede camur icindeki domuzu zükmeye calısırken yakalanmıs mesela[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 sarhosmus adam geh bili bili bili...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Viskhii, 09 Kasım 2005 00:13 tarihinde demiş ki: @Sensible Üniversiteden bi arkadaşımın köyüne gitmiştim. Köy kahvesinde bu muhabbeti dayılardan dinledim yapana şahit olmadım ama yapanlardan muhabbetini dinlemek bile baydı ve tiksindirdi beni. Ben yurtdışında noluyo seninde dediğin gibi bilgim olmadan yorum yapamam türk versyonuyla ilgili bilgim olduğu için yazdım. dediğim gibi bilgim olanı şahit olduğumu yazdım.Ben onlar yapmıyo demedimki.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar