tunch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Kumadamın SWG forumlarında attığı mesajdan sonra aklıma geldi... 39 yaşında , hala e severek mmorpg oynuyor.. Benim "teorik" hayat planıma göre 39 yaşında olduğumda çocuklarım bilgisayar oyunu oynayabilicek yaşta olucak.. Paticik topluluğunda benden yaşlı , hatta şu anda bile çocukları olan (ki onlar benimkilern abi/abla sıfatıyla hitap ediceği kişiler olucak) kişiler var.. düşünsenize , Biz büyüdüğümüzde buralarda ufaklıklarımız olucak , "git dersini yap bilgisayar oynama" diyecez , bizimkiler "babam paticiğe girmemi yasakladı" gibisinden açılan topiğe bizzat müdahele edebilicez ( :D ) ... içimden geldi yazmak.. kalın sağlıcakla..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 nie mmo bölümü :P ehehe ama güzel olcak :D patide çocuğumun fake accsini basıcam :D ahuauha sonra ceza yapıcam onaa :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ben beraber oyun fln oynuycam itemlerini falan sömürcem :lol:[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 offf bi an düşündüm de, oğlumu pc başında mmo oynarken görünce: -bizim zamanımızda ultima online vardı demek nasıl olur acaba :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 oğlanı miner yapıp resource kastırmak lazım :D[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ben bir çocuğuma bir kendime bir eşime acc alıcam, hadi ilk alım neysede aylık ödemeden batıcam gibi..[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 babalar ve ogulları seklınde geleneksel onlıne olaylar olacak ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 cocuguma char kastircam ben, otursun kassin essek sipasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar