KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Merhaba arkadaşlar Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ' ün en sevdiği sarkılardan biri olan Alişimin kaşları ... nokta nokta olan kısım sizce ne ben Kalem olduğundan eminim diyebilirim hatta dinliyorum öyle ama bilinc altıma yerleşti simdi karısıyor acaba ne diyor diye ? cesitli sitelerde full versionunu ararken bu 3 secenek cıktı Moralim bozuldu Varmıdır bileniniz ? Gece gece iyi takıldım[signature][hline]FuCKTöRLeR -------------- uFuCKLıK , FuCKaT , FuCKa BaSTıK , FuCKiR , FuCKS MaKiNaSı , FuCKüLTe , SaFuCK , MuTFuCK ...
hyde Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 .. mısın herlade karadır kare olcak halı yok ya [Bu mesaj hyde tarafından 18 Kasım 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 geçtim kareyi müzik bölümüne açaydın keşke.[signature][hline]Aslında..
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ne dion üstat ne karesi ne kalemi..?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Alişimin Kaşları Kâre alisimin_kaslari.mp3[signature][hline][b]FİLTHY PLAY
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 birde şey var.. gaşları beyaz, dudağı kiraz, gel bana biraz hayrettin ağbey ne biliim birden aklıma geldi..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Öne çıkan mesajlar