dioX Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Beyler ben bi WoW da guild arıyorum isteyen warsa gelirim ama lvl 14 shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 :-)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 diox bi imza..[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 sunstrider de isen gel alıım guilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 gel gir benim guilde bizim guild bursa'da yalnız yenikapıdan feribota binmen lazım[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 58 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Memati 11 lvl Human Paladin Chrommagus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dioX Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: onurdolar, 17 Kasım 2005 22:46 tarihinde demiş ki: gel gir benim guilde bizim guild bursa'da yalnız yenikapıdan feribota binmen lazım tamam bende bursada oturuyom gemlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 lol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ölmek istiyorum[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 58 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Memati 11 lvl Human Paladin Chrommagus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 cidden bazen ciddiyet olmuyor ben bu arkadaşın sorduugu soruya cevap veremicem zaten.. ortam yine cıvımıs.. kimi forumda yardım yerine şaklabanlık yapıyor..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar