ares20 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Simdi ben unıverstede bı topluluktayım bı hafta once bı kızla tanıstım....Bu hafta icinde karsılasmadık.... yarın yıne gorucem ondan hoslandıgımı soylesem erkan mı olur???? deneyımlerınızden yardım almalıyım.....(.mesela msn' nını falan ıstesem ayıp mı olur bılmıyorum kı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Erkan Tan ! hh.. Valla msn istisoun en ii yolu bu aralar galiba..Tabi önce muabbetin olması lazım biraz da.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 erkenerkenerkenerken bende de benzer durumlar var hem de bikaç tane hiiç acele etmiyorum üniv. uzn=)[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bu işin erkeni merkeni olmaz söyle söyleyeceksin bi an önce[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 kızın yurdu bas sewiyormm seni de :S[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: zarek, 17 Kasım 2005 20:50 tarihinde demiş ki: bu işin erkeni merkeni olmaz söyle söyleyeceksin bi an önce evet 4 senelik üniv.de ilerde bişeyler olabilcek bi kzda şansını uygun olmaan zamanda deneyerek kaybetmiş olrsun[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bnce daha erken kızı önce bi tanı sevgilisi varmı ögren sora çıkma teklifi et.msn konusuna gelince bnce iste bundan dogal bişe yok yani.1 hafta yada daha az önemli diil:)tamamen duygusal:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 erken olur bi tanış önce[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 önce tanış. biraz takıl. msn olayına hiç girme boşver. sonra böle böle de.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 olmaz ole. git yanina tut sacindan aynen su dialogu kur - şş la bah buraa -aaa napiyosun!! cek elini! -sey aaaaaaaa cikah mi la uzuuuaaaaaaahaha[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: ares20, 17 Kasım 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Simdi ben unıverstede bı topluluktayım bı hafta once bı kızla tanıstım....Bu hafta icinde karsılasmadık.... yarın yıne gorucem ondan hoslandıgımı soylesem erkan mı olur???? deneyımlerınızden yardım almalıyım.....(.mesela msn' nını falan ıstesem ayıp mı olur bılmıyorum kı) git kızın yanına dıyecegın sey kolay ztn : Seviselimmi?[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bazen kız benden msn istiyor ama kızın çıktığı oluyor sonra.. ondan rahatca isteyebiliyolar herhlade.. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hödö hödö msn isteme yada teklif etme bence hele bi tanisin yaklas tani iyice bigün kasten msn muhabbeti açar aa senin msnin var mi? Dersin simdilik bekle derim ben[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar