Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

napıyım? yardım edin?(acil)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Simdi ben unıverstede bı topluluktayım bı hafta once bı kızla tanıstım....Bu hafta icinde karsılasmadık.... yarın yıne gorucem ondan hoslandıgımı soylesem erkan mı olur???? deneyımlerınızden yardım almalıyım.....(.mesela msn' nını falan ıstesem ayıp mı olur bılmıyorum kı)
Mesaj tarihi:
erkenerkenerkenerken bende de benzer durumlar var hem de bikaç tane hiiç acele etmiyorum üniv. uzn=)[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Mesaj tarihi:
bu işin erkeni merkeni olmaz söyle söyleyeceksin bi an önce[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
said:
zarek, 17 Kasım 2005 20:50 tarihinde demiş ki:
bu işin erkeni merkeni olmaz söyle söyleyeceksin bi an önce
evet 4 senelik üniv.de ilerde bişeyler olabilcek bi kzda şansını uygun olmaan zamanda deneyerek kaybetmiş olrsun[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Mesaj tarihi:
bnce daha erken kızı önce bi tanı sevgilisi varmı ögren sora çıkma teklifi et.msn konusuna gelince bnce iste bundan dogal bişe yok yani.1 hafta yada daha az önemli diil:)tamamen duygusal:D
Mesaj tarihi:
erken olur
bi tanış önce[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
olmaz ole.
git yanina tut sacindan aynen su dialogu kur
- şş la bah buraa
-aaa napiyosun!! cek elini!
-sey aaaaaaaa cikah mi la uzuuuaaaaaaahaha[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
said:
ares20, 17 Kasım 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
Simdi ben unıverstede bı topluluktayım bı hafta once bı kızla tanıstım....Bu hafta icinde karsılasmadık.... yarın yıne gorucem ondan hoslandıgımı soylesem erkan mı olur???? deneyımlerınızden yardım almalıyım.....(.mesela msn' nını falan ıstesem ayıp mı olur bılmıyorum kı)

git kızın yanına dıyecegın sey kolay ztn : Seviselimmi?[signature][hline]no signature...
Mesaj tarihi:
bazen kız benden msn istiyor ama kızın çıktığı oluyor sonra.. ondan rahatca isteyebiliyolar herhlade.. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
hödö hödö msn isteme yada teklif etme bence hele bi tanisin yaklas tani iyice bigün kasten msn muhabbeti açar aa senin msnin var mi? Dersin simdilik bekle derim ben[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
  • Yeni Oluştur...