Lexius Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 seni seviyorum adını mıh gibi yazmışım kalbime seni seviyorum neden bilmiyorum yaşamımda sen varsın rüyalarımda , gerçeğimde ruhumdasın. hapsettim seni kalbime seviyorum seni sonsuza dek seveceğim bilmesende sen anlamasanda beni seviyorum seni...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 pek olmamş gibi :)[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sen cok dha iyilerini yaziyosun bide adini mih gibi... atilla ilhanin sözleri olmaktan öteye geçmis artik o insani temsil eden bi cümle gibi oyüzden onu kullanman ayrica güzerl olmamis[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar