Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yada omrunden omur goturur bence;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 değiştirmeye ne gerek var ya.onu tiki kabul etcen.hatun güzelmiş işte[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 oldu...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Saeros, 03 Kasım 2005 10:57 tarihinde demiş ki: said: aquila, 02 Kasım 2005 21:51 tarihinde demiş ki: sevisin gitsin yauv... aynısını söylemek istedim eheh. Çok alıntılanmış ama alıntılamadan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 geçici olarak değiştirilebilir Ama eninde sonunda özüne dönecektir...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: twistedemo, 02 Kasım 2005 21:49 tarihinde demiş ki: kitap okuyan iyi müzik dinleyen düzgün konuşan tikkylerde vardır -aaa kızdım valla- bence kıza sorsanız belki değişmek istemiyordur arkadaşın da kendi kendine heyecan yapmıştır? kitap okuyan müzik dinleyen düzgün konuşan kişi tiki değildir[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
richandpich Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hayatima giren tikky kizlarin hepsi donanimliydi ;) rich pich and quality bizim felsefemiz, kizlarimiz da guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: BabacumMostors, 05 Kasım 2005 12:34 tarihinde demiş ki: TİKİLER DEĞİŞMEZ CADDE BÖLÜNMEZ!! lol[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 tiki genjlikh yazık la[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 tavayla kafasına vursun, köprüden atsız, tem de kamyonun altına ittirsin.........bak nası deişio[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Tikky yi deiştirmen cok zor ya ona uyucaksın yada gıdıceksın.Tikky fazla naza zora gelmez gıder kasmayın boşa[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Benim anlamadığım neden değiştirmeye çalıştığı arkadaşının. Kızı beğeniyorsa beğeniyordur, budur. Ilişkilerin farklı boyutları var sonuçta, genellikle birbirinden farklı iki insan daha rahat ve keyifli yaşarlar kısa süreli ilişkileri. Ortak paydada buluşmak, hayatı beraber şekillendirmek sadece uzun vadeli ilişkilere önemlidir. Gençler birbirlerinden hoşlanmışlar, dur bakalım başlasınlar önce ilişkiye. Zaman içerisinde taraflardan biri veya ikisi birden değişir ise ilişkinin ömrü uzar, değişmezlerse ilk aşamada kalırlar biter. Ancak "kız değişmeyecekse ilişkiye başlamayalım" mantığı hatalı; çünkü zaten kızdan olduğu gibi, şu anki haliyle hoşlanmakta arkadaşın bell ki. ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 şimdi tiki ne kadar tiki o da var. hani bazı insanlar vardır ki o kadar salak o kadar boş gelirler ki adamın midesi bulanır. suratına SALAAAAAK diye bağırmak isteği oluşur falan. bu tür durumlarda "ah ulan az buçuk kafasını çalıştıracaktı" diyip geçerim şahsen. ama mide bulandıracak cinsten değilse bi şansını denesin nolcek. kaybetçen nesi var ki:-) illaha da değiştirmeye uğraşmayın insanlar o kadar da sevmezler değişmekten. ayrıca çok alakasız olup mutlu olanlar da var, bi ordu ortak yöne rağmen yürütemeyenler de var. aklınızda bulunsun:)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 kizi gothic yapicam diyo arkim :D bol sans dedim...:-)[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: duende, 16 Kasım 2005 23:52 tarihinde demiş ki: kizi gothic yapicam diyo arkim :D bol sans dedim...:-) hehe[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: duende, 16 Kasım 2005 23:52 tarihinde demiş ki: kizi gothic yapicam diyo arkim :D bol sans dedim...:-) tikifreaks.com u alayım ben simdiden ozaman =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Seviorsa yapsın abi sorun mu o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 poff insanları deiştirmeye çalışmayın pls.onun yerine deiştrmesine gerek kalmıcak birini bulsn;)[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bende tiki sevgili istiorum[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bi cacık olmas o hatundan ıslak odunla sopalıcan.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ''tiki sevgili o bişi olmaz ondan '' diyenlere opucuk yolluyorum kaç kere konusuldu şu tiki konuları kız gucci giyiosa cadede veya nişantaşında takılıosa.sevemez mi aşık olamaz mı baglanaz mı yani?tik ikavramı nedirki yok degişemez diosunuz daha oncede demiştim 7/24 bilgisayar gencliginin garip kompleksleri bu tiki miki şeyleri[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 daha öncede söyledigim gibi tiki derken nisantasi pahali giyinmek gibi seylerden bahsetmiyorum su avrupa yakasi dizisindeki selinin abartilmamis versiyonunu düsünün oyle bisey ps:ona asik olunmazmi ot-bok belli olmaz[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar