Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzel ama bos tiki sevgiliyi gelistirme cabasi

duende

Öne çıkan mesajlar

said:
twistedemo, 02 Kasım 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
kitap okuyan iyi müzik dinleyen düzgün konuşan tikkylerde vardır -aaa kızdım valla-

bence kıza sorsanız belki değişmek istemiyordur arkadaşın da kendi kendine heyecan yapmıştır?

kitap okuyan müzik dinleyen düzgün konuşan kişi tiki değildir[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

tavayla kafasına vursun, köprüden atsız, tem de kamyonun altına ittirsin.........bak nası deişio[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
uyarıcı kesim de az post kasmıo.....
elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
demeyin öyle gotum kalkıyo sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadığım neden değiştirmeye çalıştığı arkadaşının.

Kızı beğeniyorsa beğeniyordur, budur. Ilişkilerin farklı boyutları var sonuçta, genellikle birbirinden farklı iki insan daha rahat ve keyifli yaşarlar kısa süreli ilişkileri. Ortak paydada buluşmak, hayatı beraber şekillendirmek sadece uzun vadeli ilişkilere önemlidir.

Gençler birbirlerinden hoşlanmışlar, dur bakalım başlasınlar önce ilişkiye. Zaman içerisinde taraflardan biri veya ikisi birden değişir ise ilişkinin ömrü uzar, değişmezlerse ilk aşamada kalırlar biter. Ancak "kız değişmeyecekse ilişkiye başlamayalım" mantığı hatalı; çünkü zaten kızdan olduğu gibi, şu anki haliyle hoşlanmakta arkadaşın bell ki. ;]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi tiki ne kadar tiki o da var. hani bazı insanlar vardır ki o kadar salak o kadar boş gelirler ki adamın midesi bulanır. suratına SALAAAAAK diye bağırmak isteği oluşur falan. bu tür durumlarda "ah ulan az buçuk kafasını çalıştıracaktı" diyip geçerim şahsen.
ama mide bulandıracak cinsten değilse bi şansını denesin nolcek. kaybetçen nesi var ki:-) illaha da değiştirmeye uğraşmayın insanlar o kadar da sevmezler değişmekten.
ayrıca çok alakasız olup mutlu olanlar da var, bi ordu ortak yöne rağmen yürütemeyenler de var. aklınızda bulunsun:)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duende, 16 Kasım 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
kizi gothic yapicam diyo arkim :D
bol sans dedim...:-)

tikifreaks.com u alayım ben simdiden
ozaman
=)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Sosyal ağlarda paylaş

''tiki sevgili o bişi olmaz ondan '' diyenlere opucuk yolluyorum

kaç kere konusuldu şu tiki konuları

kız gucci giyiosa cadede veya nişantaşında takılıosa.sevemez mi aşık olamaz mı baglanaz mı yani?tik ikavramı nedirki yok degişemez diosunuz

daha oncede demiştim 7/24 bilgisayar gencliginin garip kompleksleri bu tiki miki şeyleri[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

daha öncede söyledigim gibi tiki derken nisantasi pahali giyinmek gibi seylerden bahsetmiyorum su avrupa yakasi dizisindeki selinin abartilmamis versiyonunu düsünün oyle bisey

ps:ona asik olunmazmi ot-bok belli olmaz[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...