Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Önce ankarada "s...... formasını ben brezilyaya dönüyorum" kelimeleri çıkmıştı ağzından. Şimdide Kleberson la olan diyaloğunu yakalamış tv ler. "sen git brezilya milli takımında oyna , premier ligde oyna sonra git rize de oyna olacak işmi" gibi türkiye ligini , türk takımlarını küçültücü ifadeler kullanmış.Sonra karşılıklı gülüşmeler felan , adam klebersonuda soğutacak türkiyeden. ağzım açık izledim valla.[signature][hline]SéuL Roì [Bu mesaj Bonjo tarafından 14 Kasım 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 taraftarın sevgisine layık olamadı hıyar.. s..tir olsun gitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Adam doğru demiş.Ben bjkliyim bu arada.Arkadaşlar gerçekçi bakın.Herifler nasıl liglerden kaliteli takımlardan ülkelerden gelmişler sonra da küçüçük bir yer olan Rize kentine gelmişler.Konuşma da orda geçiyor maç öncesi antremanda.Ha ben kesinlikle öyle düşünmüyorum sonuçta burası benim ülkem fakat yabancı birinin üstelik lüks yerlere alışmış birinin böyle biraz da geyik amaçlı konuşması çok şaşırtıcı sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ingilterede yok dimi ufak sehirler ve stadlar :)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bu açıklama bi Beşiktaş'lı olarak beni utandırdı.. çok seviyodum Ailtonu.. artık cok azaldi sevgim.. olmaz boyle bir sey.. sanki almanyada oynarken her saha her tesis cok guzeldi.. oynadiin werder bremen yada schalkenin tesisleri Besiktas'in tesislerinin tirnagindaki pislik olamaz..Haddini bilmeli yoksa bildirirler.. terbiyesiz herif..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 futbolculuk sadece sahada top kosturmaktan ibaret degil işte once adam gibi adam olmak lazım.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Herkes de biliyor bu Brezilyalilarin dilini herhalde...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bunları geçin efenim çekemeyenler kıskananlar catlasın[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yalan mı abi.. old traffortta oynadıktan sonra rizede kim oynasa kendini bi düşünür...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bu ülkenin parası yiyorsa adam olacak fikirlerini kendine saklayacak yada daha düzgün bir uslüpla söyleyecek alla alla sanki silah zoruyla geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Adam oynuyoda babasının hayrına değil heralde aldığı ücretin karşılığı o rizenin stadında oynamak.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sanki silahı dayadılar hakkaten adama oynicaksin lan diye getirdiler beleş oynuyo sanki.. aldığı paralarla ben bi ömür yaşarım lan..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ha bu arada ankarada s... formasını değil içine sıçarım formanın lafı çıkmıştı.. çarpıtmayın yine..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 eueuhe herif iyi laf sokuyor ama :D[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 "git old trafford da oyna, sonra gel rizede oyna" gibi laflarda bisi yok. herkes soler bole seyleri cok normal ve kizilacak bisi yok. ayrica hic bir olayda ailton suclu degil, en basta yonetim suclu 32 yasinda adama 3.5milyon euro vermekle. evet ailton cok yetenekli bir oyuncu ama ne olursa olsun cok fazla para 32 yasinda adam icin. sonra diger futbolcular ozellikle ibrahim akin, ibrahim akinin istatiklerine bakin, mac basina 20 sutu var. hepside disari. bu pozisyonlari izlemissinizdir, 20sini de ailtona pas verse, 10 u gol olur o derece bombostu ailton. ibrahim akin ve diger pas vermeyenler ailtonu sevmiyor olabilir ama yaptiklari kotuluk ailtona degil bjk a. burada lanetlenmesi gereken biri varsa ibrahim akin ve onun gibi yapanlardir. ailton gibi yetenegi de zor bulursunuz bundan sonra.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ailton bunu kendi için söylese bir sıkıntı yok ama bariz şekilde Kleberson'u tabir-i caizse dolduruyor. Bana göre kötü olan tarafı o, sonuçta her iyi takımda top koşturmuş yabancı Türkiye'ye geldiğinde Rize veya Sivas gibi deplasmanlarda aynı duyguları hissediyordur.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ailton inş bizim alex gillerle fazla görüşmüyordur onlarıda yoldan çıkarır valla :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 euhehue alex e ne der acaba.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Parasını kazandığı ülkenin bir şehrine bu şekilde laf ederek taraftarın,kulübün sevgisine en önemlisi saygısına layık olmadığını kanıtladı.. Brezilya'nın şehirleri metropol zaten...Mahalle aralarında tenekelerle futbol oynadığı zamanları unutmuş olabilir..Hatırlatır BJK yönetimi...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ibrahim akin'i lanetleyelim evet.. bi yeteneği daha yok edelim..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Keskin sirke küpüne zarar. Faydası yoksa ona yetenek diyemicem kusura bakmayınız. Kamera beni çeksin diye Alpay şut çekerdi eskiden buda kameraya poz veriyo şut çekerek. Ailton vardı NTV de az önce seyrettim gayet mantıklı konuşuyor adam bence suçu sadece onda aramak doğru değil. Geçen sene Carew'i oynatamadı BJK bu senede Ailton. Ara transferde Ailton gönderilip kolayına kaçılmasın Ailton'u besleyecek birileri alınsın. Bunu sezon başında da söylemiştim. Mühim olan forvet değil forveti besleyecek adam.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bu turkiye ye gelen kendini bisi sanar oldu..bu ailton da sanki futbol yıldızı 312142 tane klupten teklif gelmis besiktas tan ayrılmak icin bole sansasyonel olaylar cıkartıp kovulup daha iyi bi takıma gitmek istiyo gibi :) ayı yogi mode on seklinde oynayarak ne besiktas ın ona verdigi paradan daha fazlasını baska bi takım verir ne de daha iyi bi takımda ilk 11 de oynar..sole bisiyi alex yapsa ki yapmaz(yapmayacagını da kanıtladı) hadi bi derece dersin adam bi sekilde iyi oynuyo brezilya milli takımda oynuyo daha iyi bi takıma gidebilir diye yorum yapılabilinir de ailton bu lol yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gercekten olduysa boyle seyler , yazik bjk taraftarinin sevgisini haketmiyor demektir.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ailton kendini kovdurmaya çalışıyor herhalde.benim anladığım bu.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bu laflardan sonra Ailton hala kalıyorsa kendi yüzsüzlüğüdür.Karaktersiz bi adam olduğu belli zaten[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar