Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isvicreli futbolcular hastanelik oldular

2pacAmaruShakur

Öne çıkan mesajlar

Türkiye-İsviçre karşılaşması sonrası tünelde çıkan arbede sonrası İsviçreli futbolculardan Stephane Grichting, hastaneye kaldırıldı.

Karşılaşmada forma giymeyen yedek oyuncu Grichting'in, maçın bitiminde yaşanan arbede sonrası hastanelik olduğu bildirilirken, Acıbadem Hastanesi yetkilileri, oyuncunun hastanede olduğunu doğruladılar ancak durumu hakkında bilgi vermediler.
http://www.ntvmsnbc.com/news/349987.asp[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

Sosyal ağlarda paylaş

Dudağı patlamıştır hastaneye kaldırmışlardır.
Abartmaya gerek yok.
Medya kendine haber arıyor ve yayımlıyor.
Çünkü İsviçre milli takımının fifa'nın önüne sürebilecek bahaneleri, belgeleri olması gerek.

Maç bitiminde soyunma odasına girerken tekme atmasını biliyor ya.
Höt desen yere düşüp kıvranır.
Rol yapar, etrafına poz verir bakın türkler bize ne yaptı türkler bizi ne hale soktu.

İsviçrede yedek kulübemize hareket çekmek, burası benim çöplüğüm ben öterim tarzı davranmaları nelere mal oldu izledik.
Maçı Çırağan'da yapalım dediler.

Bizi isviçrede kışkırtanda, iki takım arasındaki rekabetin bu boyutlara gelmesini sağlayanda isviçre milli takımıdır.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

İlk mehmet ozdilek çelme takmış diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Ayrıca isviçre teknik direktörü Kuhn "Burdaki olaylardan dolayı bir oyuncumuz iç kanama teşhisiyle hastaneye kaldırıldı. Başka bir şey bilmiyorum" demiş.

Fakat oyuncunun durumu yarın belli olur şuan için konuşmak erken heralde.[signature][hline]:0)
?

[Bu mesaj Krusty tarafından 17 Kasım 2005 05:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...