Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The O.C 2. Sezon

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Alex in hasta olunucak bir tarafıı yoookk.
O dizinin kraliçesi Anna'dır.
Bide Luke un partide üst katta götürdügü kız Hoile miydi unuttum oda çok taş hatundu.Görünmüyo artık fazla.

[spo1=Özetimsi]Herkes Caleb'ın 2.evliligini ve Lindsey'i ögrendi.Kristen babasını tokatladı evimden defol seklinde.
Seth le Summer ın arasındaki buzlar biraz eridi.
Marissa hala belirsiz öle takılıyo gibi..
Pazar 18:00 bölüm tekrarı izlersin tekrar..[/spo][signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Seth'in Teyzesi Taş...(2side Olur Hailey Yada Unuttum Şimdi Adını...Ryan'ın Asıldığı O İşte...)ama Ryan'ın Ki Tercihimdir..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zep, 24 Ekim 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
yaw ben son bölümü kaçırdım tekrarı hangi gün bilen var mı?o gece bi tekrar oluyodu ama sanki hafta içide oluyodu

Pzar 18:10 Die Hatırlıom Simpsons Beklerken Görmüştm...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
arkadaşlar o.c miz biraz piç kalmış bende canlandıriyim dedim sizce sethle summer da bişey olacak mı(tahmin istiyorum spoiler vermeyin)bide artık lezbişlerde kendilerini belli ettiler dizi biraz baydı ama neyse[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...