Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The O.C 2. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alex in hasta olunucak bir tarafıı yoookk.
O dizinin kraliçesi Anna'dır.
Bide Luke un partide üst katta götürdügü kız Hoile miydi unuttum oda çok taş hatundu.Görünmüyo artık fazla.

[spo1=Özetimsi]Herkes Caleb'ın 2.evliligini ve Lindsey'i ögrendi.Kristen babasını tokatladı evimden defol seklinde.
Seth le Summer ın arasındaki buzlar biraz eridi.
Marissa hala belirsiz öle takılıyo gibi..
Pazar 18:00 bölüm tekrarı izlersin tekrar..[/spo][signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bence Seth'in Teyzesi Taş...(2side Olur Hailey Yada Unuttum Şimdi Adını...Ryan'ın Asıldığı O İşte...)ama Ryan'ın Ki Tercihimdir..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
said:
Azure_Knight, 05 Eylül 2005 14:43 tarihinde demiş ki:
valla yazın bekleyemedım ındırıp ızledım 2.sezonu ben 8 eylulu beklıyorum 3.sezon baslasında netten ındırıp ızleyek

aynı sekil yapmistim. bi daa töbe.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
[spo1=2. sezonun iki cümlelik özeti.]alexlen marissa lezbiyen olcaklar
caleb ölüyo.
[/spo]

[Bu mesaj EirnLove tarafından 24 Ekim 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaw ben son bölümü kaçırdım tekrarı hangi gün bilen var mı?o gece bi tekrar oluyodu ama sanki hafta içide oluyodu[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Mesaj tarihi:
said:
Zep, 24 Ekim 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
yaw ben son bölümü kaçırdım tekrarı hangi gün bilen var mı?o gece bi tekrar oluyodu ama sanki hafta içide oluyodu

Pzar 18:10 Die Hatırlıom Simpsons Beklerken Görmüştm...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
bence butun diziyi izleyenler caleb e teşekkür etmeli.adam önüne kim gelirse bakmadan ... :D
dizidenki butun kahramanlar adamın soyundan geliyo nerdeyse.....[signature][hline]Love is the dance of eternity
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar o.c miz biraz piç kalmış bende canlandıriyim dedim sizce sethle summer da bişey olacak mı(tahmin istiyorum spoiler vermeyin)bide artık lezbişlerde kendilerini belli ettiler dizi biraz baydı ama neyse[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
  • Yeni Oluştur...