gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 [spo1=kediler]cocukla annesi yolda yürürken yolun kenarında mikişen iki kedi görürler. cocuk annesine sorar "anne nabıyo bunnar?" , anne "şakalaşıyolar yavrum şakalaşıyolar" der. bunun üzerine cocuk "anne şaka maka ama üstteki fene mikiyo" der ![/spo] walla duydum ve yarıldım.bilenler kınamayın lütven[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 gülemedim pek[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: toggie, 17 Kasım 2005 17:48 tarihinde demiş ki: gülemedim pek boole pek omadı hakkt yuzyuzeyken annatmak lasım[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 cok komik deyil ama komik[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 -.-[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben guldum[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bence de o kadar ahım şahım komik değil ama bi anda dumura uğrattığından güldürüyo insanı[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: octopus, 17 Kasım 2005 17:51 tarihinde demiş ki: -.- ıılıı[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bunun bi de değişiği vardı: Bir gün bi baba prezervatifi gece gizlice çöpe atmak için dışarı çıkar. Tam yolda giderken oğlunu görür ve ne yapacağını şaşırır. Çocuk hemen yanına gidip sorar "baba onla napıyosun" diye. Baba "fare öldürüyorum evladım" diye cevap verir. Bunun üzerine meraklanan çocuk sorar "baba fareleri .ike .ike mi öldürüyosun?"[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 annesi ***yolar deseydi cocukta **t olsaydı keşke.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: RayCharles, 17 Kasım 2005 17:54 tarihinde demiş ki: bunun bi de değişiği vardı: Bir gün bi baba prezervatifi gece gizlice çöpe atmak için dışarı çıkar. Tam yolda giderken oğlunu görür ve ne yapacağını şaşırır. Çocuk hemen yanına gidip sorar "baba onla napıyosun" diye. Baba "fare öldürüyorum evladım" diye cevap verir. Bunun üzerine meraklanan çocuk sorar "baba fareleri .ike .ike mi öldürüyosun?" abe bence gayet ii.odada anlattım simdi ...[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Çok çeşidi var bunun. Bir tanesinde de, baba utanmıyor musun hasta kadını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 17:55 tarihinde demiş ki: annesi ***yolar deseydi cocukta **t olsaydı keşke. işte bu komikti! tebrik ederim .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 17:55 tarihinde demiş ki: annesi ***yolar deseydi cocukta **t olsaydı keşke. adam yaratıcı be.[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 fistana güldüm ama orjinal hikayeye gülemedim pek...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 benimkine güldün mü abla[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 @raycharles güzeldi ablacım ;)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 eyvah çok komik!!!!!!! pff... azcık kalite plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 17:55 tarihinde demiş ki: annesi ***yolar deseydi cocukta **t olsaydı keşke. lol oldurdun yine fistan..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 fistan rulaz =) ıkıncısı daha superdi bnce s.ke s.ke mi olduruosn amuaha[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben de buna mı gülmüş diye güldüm.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Quibble, 17 Kasım 2005 19:01 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 17 Kasım 2005 17:55 tarihinde demiş ki: annesi ***yolar deseydi cocukta **t olsaydı keşke. lol oldurdun yine fistan.. lol oldurmak ??[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 oldurmak = öldürmek.. =) ayrica fikra kotu kotuuu cook kotu =P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: RayCharles, 17 Kasım 2005 17:54 tarihinde demiş ki: bunun bi de değişiği vardı: Bir gün bi baba prezervatifi gece gizlice çöpe atmak için dışarı çıkar. Tam yolda giderken oğlunu görür ve ne yapacağını şaşırır. Çocuk hemen yanına gidip sorar "baba onla napıyosun" diye. Baba "fare öldürüyorum evladım" diye cevap verir. Bunun üzerine meraklanan çocuk sorar "baba fareleri .ike .ike mi öldürüyosun?" buna güldüm :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: gmefaraday, 17 Kasım 2005 17:49 tarihinde demiş ki: boole pek omadı hakkt yuzyuzeyken annatmak lasım Gülücüklerin can çekiştiği an..[signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar