Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Online Alışveriş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu sıralar bazı bilgisayar parçası almayı düşünüyorum ancak hiçbir internet sitesine güvenemiyorum. Herkes bi şekilde herhangi birinden şikayetçi. Malum oturduğum şehirde de öyle yazıcıoğlundaki gibi bilgisayarcılarla dolu değil ve oradakilerin 3 katı fiyatlardan bahsediolar.

Bu sebeple gerçekten güvenipte alışveriş yapabileceğim bir site arıyorum. Ciddi anlamda sürekli online alışveriş yapıyorsanız yada bi şekilde en azından 3 yada 5 kez online alışveriş yaptıysanız kullandığınız siteleri ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
Mesaj tarihi:
tavsiye etmiyorum.alanlar pek memnun değl[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Mesaj tarihi:
ben netten 3.5 milyara yakın alışveriş yaptım. 40 parçayı geçmiştir bu alışveriş ve hiçbirinde sorun yaşamadım. %100 memnun kaldım her seferinde.halada yaparım.
ideefixe.com,bidolu.com, gittigidiyor.com,ebay.co.ok alışveriş yaptıgım bazı siteler.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...
Mesaj tarihi:
bende birşey sormak istiyorum bu konuyla ilgili. paypalle yapılan alışverişlerde türk bankalarına para yatmıyormuş diye birşey duymuştum. dogruluk payı nedir? netten satış yapmak için hangi yolları kullanabiliriz?[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
yok onu sormuyorum. mesela paypal hesabına para yatırdı birisi onu çekebiliyor musun? türk bankalarına gelmiyormuş para. bunu soruyorum.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.

[Bu mesaj HasMez tarafından 17 Kasım 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
www.hepsiburada.com
www.ideefixe.com
www.gold.com.tr

bol bol alışveriş yaparım bunlardan
ama elektronik eşyaysa ve heryerde bulunabilecek birşeyse boşver neti derim. git dükkandan al[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
tembelliimden sırf netten çok alışveriş yaparım 3 senedir falan. Hiç sorun olmadı. 10.000 YTL yi geçmiştir toplam yaptığım alışveriş.
e-bay, ideefixe, heps,burada fln kullanırım.[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
ben gigatek i tavsiye bilrim arkadas ordan ekran kartı ve ram aldı 2 gün icinde geldi ve sorunsuz ayrıca piyasanın altında satılıo[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Mesaj tarihi:
weblebi.com baya bir ürün yelpazesi var bence en iyisi.Şİmdiye kadar hiç bir sorunlada karşılaşmadım[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
  • Yeni Oluştur...