Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Online Alışveriş

Foster

Öne çıkan mesajlar

Bu sıralar bazı bilgisayar parçası almayı düşünüyorum ancak hiçbir internet sitesine güvenemiyorum. Herkes bi şekilde herhangi birinden şikayetçi. Malum oturduğum şehirde de öyle yazıcıoğlundaki gibi bilgisayarcılarla dolu değil ve oradakilerin 3 katı fiyatlardan bahsediolar.

Bu sebeple gerçekten güvenipte alışveriş yapabileceğim bir site arıyorum. Ciddi anlamda sürekli online alışveriş yapıyorsanız yada bi şekilde en azından 3 yada 5 kez online alışveriş yaptıysanız kullandığınız siteleri ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
Sosyal ağlarda paylaş

bende birşey sormak istiyorum bu konuyla ilgili. paypalle yapılan alışverişlerde türk bankalarına para yatmıyormuş diye birşey duymuştum. dogruluk payı nedir? netten satış yapmak için hangi yolları kullanabiliriz?[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

yok onu sormuyorum. mesela paypal hesabına para yatırdı birisi onu çekebiliyor musun? türk bankalarına gelmiyormuş para. bunu soruyorum.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.

[Bu mesaj HasMez tarafından 17 Kasım 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

www.hepsiburada.com
www.ideefixe.com
www.gold.com.tr

bol bol alışveriş yaparım bunlardan
ama elektronik eşyaysa ve heryerde bulunabilecek birşeyse boşver neti derim. git dükkandan al[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

tembelliimden sırf netten çok alışveriş yaparım 3 senedir falan. Hiç sorun olmadı. 10.000 YTL yi geçmiştir toplam yaptığım alışveriş.
e-bay, ideefixe, heps,burada fln kullanırım.[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ben gigatek i tavsiye bilrim arkadas ordan ekran kartı ve ram aldı 2 gün icinde geldi ve sorunsuz ayrıca piyasanın altında satılıo[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...