Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi yardimci olursaniz coook mutlu olcam kafayi siyirtmak uzereydim ki syirttim :|~

GenjuroXXX

Öne çıkan mesajlar

Anarchy Online i nerdeyse biraktim gibi tam gazla WoW a bi goz atalim 10 gun icinde eger begenirsem * ki ilk izlenim olarak gercekten cok begendim =D* Anarchy online account umu kapatip arkadasimin gonderdigi trial sonunda aktif bi account haline getirip pasa pasa oyunumu oynarim die dusunmustum ama......

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support&t=579497&p=1&tmp=1#post579497

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support&t=579343&p=1&tmp=1#post579343

benim sorunum nerdeyse bu 2 topictekiyle ayni bikac farkla ilk olarak *lutfen ustume gelmeyin polis cagiririm :|* benim wow cd lerim orjinal den kopya cunku trial i gonderen arkadasim kendi orjinal cdleri ne zarar gelmesin diye bana cekip verdi bu cd larle ewde yuklemeyi denedim ilk cd nin terrain mpq dosyasinda install durdu * 1-2 gun icinde orjinal cd ile de yuklemeyi denicem* hddd yi alip arkadasa gittim adam da oyun yuklu oldugu icin kendi hdd me kuramadim benuimkini master yapalim dedik bilgisayar sapitti :P neyse sonucta cd leri benim hdd ye kopyaladik ewde install etmeyi denedim bu sefer terrain mpq nun baska bi yerinde takildi simdi ye kadarki sorun cd nin korjinal den kopyalanmis olmasi gibi gozuksede aslinda ole degil hdd mi formatladm is yerine goturdum ordaki bilgisayaraima slave olarak taktim * arkadasimin bilisayari nda yaptigim islemin aynisi gibi gozukuo ama deil is yerimdeki bilgisayar da WoW yok :P* neyse oyunu o orjinal den cekmis oldugum cd lerle yukledim O.o ewe geldim patch yapalim dedik patch i yaparken yukari da postladigim link lerle ayni sorun *checksum error azeroth ve kalimdor map lerini patch edemio safe moda da denedim olmadi/uninstall edip tekra isyerinde kurdum olmadi/ kisaca link de yazan butun yollari denedim* oldu aradaki tek fark o adamlar install edebilio ben edemiorum * en azindan kendi bilgisayarimda * yarin yeni RAM takicam kendi bilgisayari ma cunku bana %90 RAM den kaynaklaniomus gibi gelio bide bilgisayari m asiri isiniyo ama kasayi balkon da 1 saat beklettim ustune vantilatorle soguk hava puskurturken install etmeyi denedim ayni sekilde ayni yerde takildi install simdi WoW un trial ini oynamak icin bu kadar caba sarfetmisken eger bilgisayarim da sorunsuz calistigini gordugum anda oyunun orjinal ini siparis vercem ama bu bi oyuna cok kotu bi baslangic deneyimi oldu acikcasi :/ oynamayi cok istiyorum cunku 2 saat arkadasimda oynamam yeterince korukledi WoW oynama istegimi her hangi bi sekilde bi fikri veya basina gelmisligi olupta bunun cozumunu bilen varmi aceba lutfen yardimci olun pasa pasa keyifle offical server da oyunumu oynamak istiorum ama olmuo :S

Bide 1.8.1 1.8.2 ve 1.8.3 DL edebilecegim bi yer varmi is yerimde DL etmem 5 gun surer o yuzden eger yeniRAM takinca duzelmezse is yerinde patch yapip ewde calistirmak istiorum * bugun 1.8.3 u patch ederken checksum error yuzunden zaten bu kadar dellendim zaten :P *

[signature][hline][ quote ]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk [ /quote ]

[Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 17 Kasım 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 17 Kasım 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sorunun ozeti sudur ki patch yaparken azeroth ve kalimdor maplerinde checksum error verio ve offical website taki teknisyen arkadaslarda henuz kesin bi cozum yazmadilar dieceksinizki ordan takip et la iste ama iste bi heves trial imin bitmesine az kaldi bi an once etrafi goriim bakiim ne neymis Teh n00b dan n00bi ye terfi ediyim de basliim oyuna :/

ayrica yapma etme Anarchy online baya bi Sci-fic kastira kastira 217 keeper yaptim ebay lemeden okuz gibi equipment yaptim * bazii esso......sek ler gidip ebay den para alip allahin dandik lvl 175 soldier ina roboost backpack-dragonchest yaparkene ben alnimin teriyle penumbra catacomblarinda tier 2 armor icin 1 hafta parca topladim milletle mob kapmaca oynadim WoW da en azindan sen ve arkadaslarin die instance da yanlizssin kill steal yok boss icin dmg duel yapmak yok kafam rahat olcak*

[signature][hline][ quote ]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk [ /quote ]

[Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 17 Kasım 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o repair dosyasi zaten agzima eden baska bisi onu yapmadan once oyun 1.8.0 patch indeydi yaptiktan sonra 1.2.1 e dondu O.o!! nasi oldu ne mantikla oldu bende anlamadim[signature][hline][ quote ]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Wow u oynamak icin oyunu install etmeye gerek yok, arkadasinin harddiskinden direk kendininkine oyunun klasorunu kopyaladinmi yeterli oluyor. 20gb usb diskime dedigim sekilde bilgisayarimdan aynen kopyaladim , internet cafelerde oyun yuklu olmasa bile usb diskimi baglayip hdiske hic kopyalamadan rahatca oynayabiliyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

RAM düşükse (256) bu hatayı yapıyor installerinda bi hata var WOW un, bende çok uğraştım kurarken, kurulum anında hiçbi program çalıştırma çünkü installer RAM daki dalgalanmalarda seni atıyor çok denedim onayladım CD den sandım ilk başta ama değil orjinal sıfır CD :([signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu kurmak icin bos yere zaman harciyorsun !!!

Arkadaşının makinaya Hdd ni slave olarak tak ve arkadaşının C:Program FilesWorld of Warcraft dizinini kendi makinana yapıştır, işte bu kadar basit :)

Aynı sorunu bende yaşadım ve bu yolu bir arkadaşım bana söylediğinde olurmu ole şey böle bir oyun kopyalamakla çalışırmı dedim. Fakat denemeye karar verip çalıştığını görünce inan o kadar tırmaladığıma çok güldüm :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Yurtda kaliyorum (malum ogrencilik) ve 5 yildir bir cok oyunu arkadasim bana icq dan (o da yurtta kaliyor) atiyor kurulmus hali ile ve catir catir calisiyor oyunlar, bencede hdd ni arkadasina gotur tekrar ama bu sefer sana kurulmus halini copy past yoluyla atsin (ayni yontemi WOW icin cafede denedik ve oldu).
Bu yaz wow u movilerini izlemek icin (cd ye girip bulamadim movilerini bende kurup izlim dedim) benim cooook eski 300 mhz islemcili 64 mb ramli makineme kurayim dedim, biraz uzun surdu ama - 2 saat kadar- sorunsuzca kurdu.

[Bu mesaj Law tarafından 17 Kasım 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm su kopyalama ısı yattı aklıma valla cok tessekkurler allah razı olsuun ne dıım tuttugunuz altın baktıgınız gumus öptugunuz elmas olsun allah sızı colugunuza cocugunuza bagıslasın allah sızı....... *abartır :D*

:,( :,( :,( mutluluk gozyasları....

[signature][hline]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk

[Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 17 Kasım 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...