kfg Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 oyunda yeni dikkat ettim... ah de gördüm iki tane aynısından isimleri damage ları dps leri herşeyleri aynı ama biri 13 agi 13 spi veriyo biri 13 agi 12 spi veriyor... bu nasıl olabilir ki ?[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Oluyor bazen o tip ufak farklar[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bu şekilde çok fazla item var oyunda diyebiliyorlar.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Item'lar aslında 13 agi 13 spi değil, 12-14agi 12-14 agi şeklinde ama bu oyunda böyle gorulmuyor tabi. Random biri seçiliyor.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hmm şimdi anladım ama bence kötü olmuş bu tip olay... adam kazıklanabilir böyle :)...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ne alaka abi ne kazıklanması spi 13 olsa ne olcak 12 olsa ne olcak cok farkmı var yada sta için 13 ile 12 arasında çok büyük fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ne alakası varki, ismini sadece dikkatli okuyacaksın mesela o gigantic war axe of the wolf yerine monkey olsaydı sana agility ve stamina vericekti mesela boar olsaydı strenght ve stamina vericekti owl olsaydı intellect ve spirit, tam olarak emin değilim hangi hayvan ne veriyo ama hayvanın adına dikkat et.[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 @Lind3r0th bence bir stat önemli abi... sonuçta sen onu verdiği stat ları da göz önünde bulundurarak alıyorsun değil mi ? @iphu benim söylediğim o değil iphu... ben ne verdiğinden bahsetmiyorum... ikisinin de ismi aynı ikisi de agi spi veriyor ama biri 13 spi yerine 12 spi veriyor... benim dediğim o...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 abi bnm sana daa iii bi tavsiyem war hiç bi zaman ismine vaqma itemin sahsen ben bakmıom adamın biri dioki zulian stone axe (bnm balte ) shamana cok iimiş soora instancede dusuo o bana bakıom int fln ii dps gusel n diom alım soora adına bi baqıom zulian stone axe cıkıo en azından aldıımın ne işe yaradıını biliom boole bakarsan hiç bişi olmas sana[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar