Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GM'e mesaj atarmısınız?

Enots

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar benim acc'ım hacklendi Burning Legion-Horde-Badtalgazi. GM'e bu karakterin hacklendiğini söyliyebilirmisiniz..ve bu adama bişiler yazın ya niye hackledin filan (sanki bişey deiştircek) ama eleman Türk. Olayı anlatmam gerekirse yazın ben o çocukla charlarımızı deişmiştik sonra 3 hafta öncesine kadar iyi gidiyodu ve adam gizli sorunun yanıtını yazarak ve şifre sıfırlama direk adamın kendisine giderek benim acc'ı aldı..aslında Badtalgaziyi ben ona yazın başında vermiştim yani artık o onun ama o kendi karakterini yani benim elimde olan acc'ın şifresini sorup aldı..arkadaşlar çok mutsuzum yardımcı olursanız sevinirim...en çok üzüldüğüm char'a verdiğim onca emek onca uykusuzluk.
Sosyal ağlarda paylaş

wow suanda göçük olduu gibi siteside gocmus vaziyette -_- o yuzden siteden bakıp sana yardımcı olamıyorum ama genede siteden şifremi kaybettim e girerek alabileceğini düşünyorum cd key ile[signature][hline]FiShyy [ N.E Rogue ]

[Bu mesaj fish tarafından 14 Kasım 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında aptallık ettim.Acc'ları deiştiğimizde o kişisel bilgileri deiştirmişti ben ise deiştirmemiştim..yani her iki acc'da onun bilgileri yazıyor..blizzard bana inanamaya bilir ama inşallah cd-key olayı kurtarır beni..ha bu arada gizli şifremi yazdığımda sıfırlama yine aynı adama gidiyo..onun için felç durumdayım..

bide işin garibi adamın msn'i var bende ama blockladığı için hiç bir kontakt kuramıyorum, zaten oda kurulmasını istemiyo. ([email protected]) eleman bu..şifremi geri alabilmek için bu adamın msn'ini hacklesemde olur ama imkansız

[Bu mesaj Enots tarafından 14 Kasım 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard böyle şartlar altında sana hayatta inanmaz bence adamı gerçek hayatta bul birkaç arkadaşınla beraber gidip alın accountu geri bir güzel de dövün başka çaren yok[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper
Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper
Ughrukh 58 lvl Orc Warlock TheVentureCO.
Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO.

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada site açıldı fakat nereye mail atacağımı bulamadım.En önemlisi her ay otamatikten 12 euro gidiyo bunu iptal ettirsem cidden çok sevincem ama annem yok kartı iptal ettirmem diyo

[Bu mesaj Enots tarafından 14 Kasım 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım senin karakterin şu an pazar alanı-2. el bölümünde Pascha adlı şahıs tarafından satılık durunmda.Fiyatı ise 90 milyon BL troll shaman...BEn almaı düşünmüştüm sora adamla kontakt kurdum konuştum sonradan vazgeçtim iyi kide vazgeçmişim.Çünkü artık e-mail deişimi gibi bişey söz konusu değil.YAni kimse kimseye güvenmedüğü için satışlar kitlenmiş durumda.Kolay gelsin kardeşim sorununu nasıl çözersin bilmem...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...