Enots Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkadaşlar benim acc'ım hacklendi Burning Legion-Horde-Badtalgazi. GM'e bu karakterin hacklendiğini söyliyebilirmisiniz..ve bu adama bişiler yazın ya niye hackledin filan (sanki bişey deiştircek) ama eleman Türk. Olayı anlatmam gerekirse yazın ben o çocukla charlarımızı deişmiştik sonra 3 hafta öncesine kadar iyi gidiyodu ve adam gizli sorunun yanıtını yazarak ve şifre sıfırlama direk adamın kendisine giderek benim acc'ı aldı..aslında Badtalgaziyi ben ona yazın başında vermiştim yani artık o onun ama o kendi karakterini yani benim elimde olan acc'ın şifresini sorup aldı..arkadaşlar çok mutsuzum yardımcı olursanız sevinirim...en çok üzüldüğüm char'a verdiğim onca emek onca uykusuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fish Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 cd-key in ile acc u geri alabilirsin?[signature][hline]FiShyy [ N.E Rogue ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 nasıll ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 valla azcık garip bi durum acc deişme falan direk kaybetseydin gene atardım gm e mesaj ama acc fln deiştirmişsinz fazla bulaşmak istemiom sende şifreni cd-keyle almayı dene.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fish Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 wow suanda göçük olduu gibi siteside gocmus vaziyette -_- o yuzden siteden bakıp sana yardımcı olamıyorum ama genede siteden şifremi kaybettim e girerek alabileceğini düşünyorum cd key ile[signature][hline]FiShyy [ N.E Rogue ] [Bu mesaj fish tarafından 14 Kasım 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 niye mail atmiyorsun :)[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 iyide adam nasıl kanıtlıcak ki eninde sonunda hacklenen accnin asıls ahibi o adam deel mi[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 cd key ile olucak olay ,onun icinde sitenin acilmasi lazim ^^[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fish Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 cd key i elinde olana inanır bence blizz. sonucta adam hacklerken cd kutusunuda calmıo evden :D[signature][hline]FiShyy [ N.E Rogue ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 valla karman çorman seyler madem sabahladın o kadar uraştın demekki itemlerini almışsın charın güzel ebe kardeşim nie deiştirirsin acc ni.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Üzüldüm bad ama pek bişey yapmazlar çünkü adam sonuçta charı satım aldım derse seninde diyecek pek bişeyin kalmaz. Ama sen şanşını dene hacklenenlere geri veriyolardı[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Zamanında aptallık ettim.Acc'ları deiştiğimizde o kişisel bilgileri deiştirmişti ben ise deiştirmemiştim..yani her iki acc'da onun bilgileri yazıyor..blizzard bana inanamaya bilir ama inşallah cd-key olayı kurtarır beni..ha bu arada gizli şifremi yazdığımda sıfırlama yine aynı adama gidiyo..onun için felç durumdayım.. bide işin garibi adamın msn'i var bende ama blockladığı için hiç bir kontakt kuramıyorum, zaten oda kurulmasını istemiyo. ([email protected]) eleman bu..şifremi geri alabilmek için bu adamın msn'ini hacklesemde olur ama imkansız [Bu mesaj Enots tarafından 14 Kasım 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 benim karaktere 9 10 bin dolar veren olursa satarim :Pobur turlu allah korusun yani.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 blizzard böyle şartlar altında sana hayatta inanmaz bence adamı gerçek hayatta bul birkaç arkadaşınla beraber gidip alın accountu geri bir güzel de dövün başka çaren yok[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 58 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 cd keyini faxla bize diyolar sonra bide kimlik istiyolar yane accyi acan kredi kartının sahibi oldugunu kanıtlamanı istiyolar[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: BonePART, 14 Kasım 2005 22:16 tarihinde demiş ki: cd keyini faxla bize diyolar sonra bide kimlik istiyolar yane accyi acan kredi kartının sahibi oldugunu kanıtlamanı istiyolar normalide o zaten ama satılan accountlar sakata gelio işte sat al sat al :D[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bu arada site açıldı fakat nereye mail atacağımı bulamadım.En önemlisi her ay otamatikten 12 euro gidiyo bunu iptal ettirsem cidden çok sevincem ama annem yok kartı iptal ettirmem diyo [Bu mesaj Enots tarafından 14 Kasım 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fish Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 her ay kart no sunu tekrar girmesini istio die biliodum? en azından bende öle :) bölece istemediim zmn ödemeyerek donduruorum :P gerci daa yapmadım böle bişi..[signature][hline]FiShyy [ N.E Rogue ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Benimki otamatikteydi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fish Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 -_- bak o kötüymüş işte..[signature][hline]FiShyy [ N.E Rogue ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mail orderi kapattırın bankadan durumu izah edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bankayı arayın internet üzerinden alış veriş ve hizmeti kapatsınlar..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bilgiler için çok teşekürler.Bukadar yardımcı olacağınızı bilmiyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkadaşım senin karakterin şu an pazar alanı-2. el bölümünde Pascha adlı şahıs tarafından satılık durunmda.Fiyatı ise 90 milyon BL troll shaman...BEn almaı düşünmüştüm sora adamla kontakt kurdum konuştum sonradan vazgeçtim iyi kide vazgeçmişim.Çünkü artık e-mail deişimi gibi bişey söz konusu değil.YAni kimse kimseye güvenmedüğü için satışlar kitlenmiş durumda.Kolay gelsin kardeşim sorununu nasıl çözersin bilmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya uyardıgın cok iyi olmus ya bende o shaman ı almayı düşünmüştüm ama bilmiordum böyle bişi olduğunu teşekur ederim uyardıgınız için[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar