tr_achilles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 arakdaslar lvl 30 questeini yapacaktım ama 110 410 a gidiom dedigi yaratıklar yok aslında 110 410 sadece deniz yeni haritada yaratıklar nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Towndan Çıkınca Sağdan yoL var Tyon vs.. var orda ordan iLerLe 2 yoL ayrıLıOr soL tarafa gidecen biras gittikten sonra karşına çıkıor zaten KöpekLerin yanında[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 30 questi neydiiii???????? unuttum :$[signature][hline]server:cypher job:rouge/kasar hood lvl:62 np:xxxxx clan:- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 scuting soldiers lari kesip bilmemne map topluodun ya o[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewUser Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 reconise map toluosun 5 tane el morad için asgaya git sonra smilodonların oraya git yolu takip et sağa gir devam et ilerde solda karus için towndan çık sola gir dümdüz devam karşındalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tr_achilles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 cok tskler simdi yapmaya gidiorm inş dogrudur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewUser Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 merak etme doğru :p az önce yaptım çünkü [Bu mesaj NewUser tarafından 17 Kasım 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tr_achilles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bende simdi yapıorm saolsun arkadsın birisi yardım edio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar