Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 süper walla :) arada espri de patlatmış kendimi karus sandım falan :S aaahahaha gül gül öldüm rezz plz[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Marl0_on, 17 Kasım 2005 18:59 tarihinde demiş ki: Gorillaz in clint eastwood ve dirty harry le cok hos pk oluo o_0 oyunun orjinalinden şaşmam şakur şukur kılıç sesi gelcek ki oyunda oludunun farkına war ;)[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 meuheuheueh aklima ne geldi bizim cafede bi bilgisayarin sesi biraz cok cikiodu pk yaparken onu dinlioduk knight oyuodu ark bi an baktim o knight in pekte gusel olmayan muzigiyle cafenin o sesin ulasabildigi bolumu oyunu oynarken belkide istemeyerek saga sola sallanarak ritim tuttugunu farkettim arkla bunu ayni anda farkettik bizde bu ritim tutanlarin icindeydik cok komik bi olaydi xD[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 space odyssey - mortal dasher - revenge zed reactor - candyman soluna - dancing spirit gibi gazlayici bi seyler olsun ki sende gaza gel :D:D:D o videoda calan müzikle pk yapio olsaydim kendimi kovboy humanlarida rodeo yaptigim at gibi görürdüm :D:D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Tam benim kafada bi cleric ya hasta oldum valla :D[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar