Joey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 http://www.nic0sylvester.info/Public/KO/tank1.wmv çocuk baya güzel dupe yapmış maşallah izleyin ama manyak yapmış :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Hit me baby One more Time (Arzu Spears) [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 17 Kasım 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 zuhauzhuha arzu spears ? xDDDDD[signature][hline]Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 abi sen bide video yu izle o daha manyak :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Hit me baby One more Time (Arzu Spears) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hata verdi annamadim yaf[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hoş olmuş , kahrolsun chitin shield :D[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Marl0_on, 17 Kasım 2005 17:41 tarihinde demiş ki: hata verdi annamadim yaf bendede ilkinde biraz zor bağlandı ama sonradan çalıştı :D adam tam app bide :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Hit me baby One more Time (Arzu Spears) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Fest0 sanırım kendisimi oynuo bilmiomda char fest0 nun char olsa gerek cünkü site onun kendine ait ^^ Ko klasörü icerisindede dupe itemler nedeniyle charları temizlenenlerinde resmi var :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 app? uo'cusn galba :P[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 UO vazgeçilmez ya hala arasıra girip bi action yapıp çıkıyorum. UO nun verdiği zevk Ko da tartışılamaz :D ayrıyetten ben zaten ko da zevk almıyorum hırs için oynuyorum.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Hit me baby One more Time (Arzu Spears) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 uo sıkıcı yaa neymiş ev al yemek ye charlar terzi balıkçı oduncu kasap manav.. saçma[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 güsel olmuş[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi) Server:Beramus Class: roque Nation:Tabiki org :D LvL:6x Np:hacklenmeden önce 50k kadardı Yeni server açılmasını bekliyorum yeniden başlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 mukemmel bi vidyo çok teşkür kardeş ;)[signature][hline]server:cypher job:rouge/kasar hood lvl:62 np:xxxxx clan:- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 gral tank bu adam yaw...:D birde orkunun bir lafı vardı ; Cs'yi icat ednin bişeyine acıyorum fln asdbnjksandsakj devamını getir orkun ama aralara nokta koy:-)[signature][hline]Elemental Gral [Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 17 Kasım 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ahahhaha güzelmishte umarim o müziklerle pk yapmiodur :D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yaw bune :D herif utanmasa bide orc towna merchant accak ahauhau[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: KoRn3R0Th, 17 Kasım 2005 18:02 tarihinde demiş ki: gral tank bu adam yaw...:D birde orkunun bir lafı vardı ; Cs'yi icat ednin bişeyine acıyorum fln asdbnjksandsakj devamını getir orkun ama aralara nokta koy:-) cs yi icad edenin annesine acıyorum, bütün gün kulak çınlaması çekilmez tabi [signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior[Bu mesaj Informer tarafından 17 Kasım 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Informer, 17 Kasım 2005 18:09 tarihinde demiş ki: said: KoRn3R0Th, 17 Kasım 2005 18:02 tarihinde demiş ki: gral tank bu adam yaw...:D birde orkunun bir lafı vardı ; Cs'yi icat ednin bişeyine acıyorum fln asdbnjksandsakj devamını getir orkun ama aralara nokta koy:-) cs yi icad edenin annesine acıyorum, bütün gün kulak çınlaması çekilmez tabi aha buydu doru cidden yazık:-)pislik bişey sahdbsansakj:-)[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_DarkAngeL_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 delı bısı olmus=D ama muzık uymuor=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 tank deigil kamikaze hatta intihar bombacısı bu bence:D en çok da şeye güldüm masssive yeddişkten sona arkasına bakmadan kaçan warrioura (:[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 60 ( ezüq :D ) np:bi var bi yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_DarkAngeL_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bu mızıkle de pk yapılmaz kı yae?D ama adam cıdıı dalga gecıo orclar la=D ıyı dayanmıs walaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 taktı herkes de müzüge bence müzk süper amnyak uygun olmuş videoyla (:[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 60 ( ezüq :D ) np:bi var bi yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 lem orda bende varım bak mage sırtında yeşil pelerin var moradslayer clanında hasdsajnlksa yanımdan geçmiş gitmiş...:-)[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 evt güzel[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Gorillaz in clint eastwood ve dirty harry le cok hos pk oluo o_0[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 waLLa Warriorun Kaçışı Çok Komik Yaaa Yakışmamış KaLıbına :D[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 3x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar