Cheater Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 kablo modem veya kablonet, her 0,5-1 saatte kafasina gore kesilior, activity yanmayi birakior ve fisi cikarip tekrar takmak sorunu duzeltior kardesim ben evde yokken yani anarchy online oynamadigimda bole birsey yapmadigini yaparsa da cok cok az oldugunu soluor, bu bana mantikli gelmedi ama bilmiorum kablonetin ankara ve istanbul numaralarini aradim daha once bole bir sorunla karsilasmadiklarini solediler ve her seferinde bana 444 00 44 numarali genel hattı aramami soluorlar ama lanet olasi telefon 7gun 24 saat mesgul calior bu kesilmelerin oyun oynarken beni nasil cilgina cevirdigini tahmin edebiliorsunuzdur eger yardimci olabilirseniz fikir ve tavsiyelerle cok mesut olurum[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bağlı oldugun özel kablonet firmasını ara ve sorununu anlat. Eğer yapmazlarsa şikayetçi olacağını bildir. Sorunun muhtemelen evin girişindeki bağlantılarda veya genel anfidedir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar