hakan6477 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 öncelikkle slm. benim anlamadıgım bi konu var bu humaların birbirleri ile dertleri nedir bi turlu anlamdım her gün bir kaç kişi dalaşıyo. yeni paylaşamıyorlar sa:??????? ya bugun surda orcların tartışıdıgını görim ya.adam ne güzel geciniyo bir tane dalaşmalarına sahit olmadım.helal olsun orclara adamlar da birbirini çekememek yok.[signature][hline]:::imhotep:::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Nerde çokluk...[signature][hline]S : Ares - El Morad N : AciDFroZeN L : 5x C : --- P : 1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 +1905[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Ayşe Fatma Semiha Haydi post kasmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: hakan6477, 17 Kasım 2005 13:06 tarihinde demiş ki: öncelikkle slm. benim anlamadıgım bi konu var bu humaların birbirleri ile dertleri nedir bi turlu anlamdım her gün bir kaç kişi dalaşıyo. yeni paylaşamıyorlar sa:??????? ya bugun surda orcların tartışıdıgını görim ya.adam ne güzel geciniyo bir tane dalaşmalarına sahit olmadım.helal olsun orclara adamlar da birbirini çekememek yok. +1 süper bi yaklaşım nazar degmesin bize :D cokda mütevaziyizdir :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 insan olma orc ol :D insanlık bitmiş :D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 aynen[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TiKiTo_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 farklı bi yaklasım seninki ama bence ORClar bi harika :D yani harikayız :D[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ LvL : 63 Nation : Karus Class : Assasin Np : 49xxx Clan : Holy tm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Huma'larin derdini anlayabilmen icin Dragonlance okuman lazim uzun uzun sonra anlarsin ;)[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan6477 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 o ne oluyo:)[signature][hline]:::imhotep:::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 1 spotta 5 party donuo humanlarda xD[signature][hline]Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 harbi abi yaa huma ne.. hurma mı human mı? hem kim dalaşıo? sana noluoo? nedir ne değildir? oeeh yaa oeeh..[signature][hline]Nedir, Ne deildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaSHarIn1i Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: RuneLaFey, 17 Kasım 2005 13:11 tarihinde demiş ki: Huma'larin derdini anlayabilmen icin Dragonlance okuman lazim uzun uzun sonra anlarsin ;) huma diil o human canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: hakan6477, 17 Kasım 2005 13:06 tarihinde demiş ki: öncelikkle slm. benim anlamadıgım bi konu var bu humaların birbirleri ile dertleri nedir bi turlu anlamdım her gün bir kaç kişi dalaşıyo. yeni paylaşamıyorlar sa:??????? ya bugun surda orcların tartışıdıgını görim ya.adam ne güzel geciniyo bir tane dalaşmalarına sahit olmadım.helal olsun orclara adamlar da birbirini çekememek yok. sen git diezdekileri gör :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 offffffffff basliga bak ne yaziyor ? metne bak ne yaziyor ? HUMA .. Dragonlance Serisinde bir Efsanedir. Huma Kusu Efsanesi . Biraz FRP ile ilgilenen ve fantasy türü kitaplari okuyanlar icin attigim bir lafti. adam gelmis human diyor ... neyse simdi cok rahat görüyoruz ki MMORPG falan palavra. - ne yapiyorsun abi ben kesiyorum. - aferin ....[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 huma ejderha mızrağı dünyasında(krynn'de) çok büyük işler yapmış efsanevi bir şövalyedir[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaSHarIn1i Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 tamam da arkadaşın orda açtığı başlık humanlarla orcları karşılaştırıyor.neden orclarda böyle kavga olmuyor da humanlarda oluyor diyor hesapta ama N harfini sanırsam basamamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: RayCharles, 17 Kasım 2005 13:17 tarihinde demiş ki: huma ejderha mızrağı dünyasında(krynn'de) çok büyük işler yapmış efsanevi bir şövalyedir :) tesekkur ederim bazilarinin gercekten ilgilendigini görmek güzel...[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 nicke bak koptum :D bende erkegins1k1 yapacam:D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 niye? saçmalrımı sağa yatırınca bende güzel oluorum.. bende açıköğretim bitirdim.. :D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: hakan6477, 17 Kasım 2005 13:06 tarihinde demiş ki: öncelikkle slm. benim anlamadıgım bi konu var bu humaların birbirleri ile dertleri nedir bi turlu anlamdım her gün bir kaç kişi dalaşıyo. yeni paylaşamıyorlar sa:??????? ya bugun surda orcların tartışıdıgını görim ya.adam ne güzel geciniyo bir tane dalaşmalarına sahit olmadım.helal olsun orclara adamlar da birbirini çekememek yok. cekememezlik genelde karsi cinste olur e malum humanlarda da 3 tane pelerinli clan lideri bayan normal sonuc yani :D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ee? şimdi bayan olunca sorun çok oluo yane:D sadadasdsad[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Acilen NCS ariyorum .. nickimi SekerKizCandy yapicam .. Pelerinli clan kurma niyetindeyim .... Ilgilenenler PM atsin lütfen[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 asdasdasdasdsd :D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 [signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 orclar her ne kadar cirkin olsalarda gururlu varliklardir ( knight icin konusuom ) ks yapmazlar bazilari yapio ama onlarda kecoon kirmasi sanirssam sorun var onlarda xD[signature][hline]Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar