hakan6477 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 öncelikkle slm. benim anlamadıgım bi konu var bu humaların birbirleri ile dertleri nedir bi turlu anlamdım her gün bir kaç kişi dalaşıyo. yeni paylaşamıyorlar sa:??????? ya bugun surda orcların tartışıdıgını görim ya.adam ne güzel geciniyo bir tane dalaşmalarına sahit olmadım.helal olsun orclara adamlar da birbirini çekememek yok.[signature][hline]:::imhotep::::
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Nerde çokluk...[signature][hline]S : Ares - El Morad N : AciDFroZeN L : 5x C : --- P : 1xx
Joey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 +1905[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Ayşe Fatma Semiha Haydi post kasmaya
ItemList Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: hakan6477, 17 Kasım 2005 13:06 tarihinde demiş ki: öncelikkle slm. benim anlamadıgım bi konu var bu humaların birbirleri ile dertleri nedir bi turlu anlamdım her gün bir kaç kişi dalaşıyo. yeni paylaşamıyorlar sa:??????? ya bugun surda orcların tartışıdıgını görim ya.adam ne güzel geciniyo bir tane dalaşmalarına sahit olmadım.helal olsun orclara adamlar da birbirini çekememek yok. +1 süper bi yaklaşım nazar degmesin bize :D cokda mütevaziyizdir :Pp
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 insan olma orc ol :D insanlık bitmiş :D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
Informer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 aynen[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
_TiKiTo_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 farklı bi yaklasım seninki ama bence ORClar bi harika :D yani harikayız :D[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ LvL : 63 Nation : Karus Class : Assasin Np : 49xxx Clan : Holy tm
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Huma'larin derdini anlayabilmen icin Dragonlance okuman lazim uzun uzun sonra anlarsin ;)[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence
hakan6477 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 o ne oluyo:)[signature][hline]:::imhotep::::
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 1 spotta 5 party donuo humanlarda xD[signature][hline]Gorillaz
AstelyA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 harbi abi yaa huma ne.. hurma mı human mı? hem kim dalaşıo? sana noluoo? nedir ne değildir? oeeh yaa oeeh..[signature][hline]Nedir, Ne deildir?
kaSHarIn1i Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: RuneLaFey, 17 Kasım 2005 13:11 tarihinde demiş ki: Huma'larin derdini anlayabilmen icin Dragonlance okuman lazim uzun uzun sonra anlarsin ;) huma diil o human canım
turk_cheater Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: hakan6477, 17 Kasım 2005 13:06 tarihinde demiş ki: öncelikkle slm. benim anlamadıgım bi konu var bu humaların birbirleri ile dertleri nedir bi turlu anlamdım her gün bir kaç kişi dalaşıyo. yeni paylaşamıyorlar sa:??????? ya bugun surda orcların tartışıdıgını görim ya.adam ne güzel geciniyo bir tane dalaşmalarına sahit olmadım.helal olsun orclara adamlar da birbirini çekememek yok. sen git diezdekileri gör :)
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 offffffffff basliga bak ne yaziyor ? metne bak ne yaziyor ? HUMA .. Dragonlance Serisinde bir Efsanedir. Huma Kusu Efsanesi . Biraz FRP ile ilgilenen ve fantasy türü kitaplari okuyanlar icin attigim bir lafti. adam gelmis human diyor ... neyse simdi cok rahat görüyoruz ki MMORPG falan palavra. - ne yapiyorsun abi ben kesiyorum. - aferin ....[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 huma ejderha mızrağı dünyasında(krynn'de) çok büyük işler yapmış efsanevi bir şövalyedir[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
kaSHarIn1i Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 tamam da arkadaşın orda açtığı başlık humanlarla orcları karşılaştırıyor.neden orclarda böyle kavga olmuyor da humanlarda oluyor diyor hesapta ama N harfini sanırsam basamamış :)
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: RayCharles, 17 Kasım 2005 13:17 tarihinde demiş ki: huma ejderha mızrağı dünyasında(krynn'de) çok büyük işler yapmış efsanevi bir şövalyedir :) tesekkur ederim bazilarinin gercekten ilgilendigini görmek güzel...[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 nicke bak koptum :D bende erkegins1k1 yapacam:D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 niye? saçmalrımı sağa yatırınca bende güzel oluorum.. bende açıköğretim bitirdim.. :D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: hakan6477, 17 Kasım 2005 13:06 tarihinde demiş ki: öncelikkle slm. benim anlamadıgım bi konu var bu humaların birbirleri ile dertleri nedir bi turlu anlamdım her gün bir kaç kişi dalaşıyo. yeni paylaşamıyorlar sa:??????? ya bugun surda orcların tartışıdıgını görim ya.adam ne güzel geciniyo bir tane dalaşmalarına sahit olmadım.helal olsun orclara adamlar da birbirini çekememek yok. cekememezlik genelde karsi cinste olur e malum humanlarda da 3 tane pelerinli clan lideri bayan normal sonuc yani :D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ee? şimdi bayan olunca sorun çok oluo yane:D sadadasdsad[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Acilen NCS ariyorum .. nickimi SekerKizCandy yapicam .. Pelerinli clan kurma niyetindeyim .... Ilgilenenler PM atsin lütfen[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 asdasdasdasdsd :D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
Informer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 [signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 orclar her ne kadar cirkin olsalarda gururlu varliklardir ( knight icin konusuom ) ks yapmazlar bazilari yapio ama onlarda kecoon kirmasi sanirssam sorun var onlarda xD[signature][hline]Gorillaz
Öne çıkan mesajlar