Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

humaların derdi ne

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öncelikkle slm. benim anlamadıgım bi konu var bu humaların birbirleri ile dertleri nedir bi turlu anlamdım her gün bir kaç kişi dalaşıyo. yeni paylaşamıyorlar sa:??????? ya bugun surda orcların tartışıdıgını görim ya.adam ne güzel geciniyo bir tane dalaşmalarına sahit olmadım.helal olsun orclara adamlar da birbirini çekememek yok.[signature][hline]:::imhotep::::
Mesaj tarihi:
said:
hakan6477, 17 Kasım 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
öncelikkle slm. benim anlamadıgım bi konu var bu humaların birbirleri ile dertleri nedir bi turlu anlamdım her gün bir kaç kişi dalaşıyo. yeni paylaşamıyorlar sa:??????? ya bugun surda orcların tartışıdıgını görim ya.adam ne güzel geciniyo bir tane dalaşmalarına sahit olmadım.helal olsun orclara adamlar da birbirini çekememek yok.

+1

süper bi yaklaşım nazar degmesin bize :D
cokda mütevaziyizdir :Pp
Mesaj tarihi:
farklı bi yaklasım seninki ama bence ORClar bi harika :D yani harikayız :D[signature][hline]Nick : _TiKiTo_
LvL : 63
Nation : Karus
Class : Assasin
Np : 49xxx
Clan : Holy tm
Mesaj tarihi:
Huma'larin derdini anlayabilmen icin Dragonlance okuman lazim uzun uzun sonra anlarsin ;)[signature][hline]Class:Mage
Level:62>61
Clan:KittiesT_T
Np:45k+
Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
said:
öncelikkle slm. benim anlamadıgım bi konu var bu humaların birbirleri ile dertleri nedir bi turlu anlamdım her gün bir kaç kişi dalaşıyo. yeni paylaşamıyorlar sa:??????? ya bugun surda orcların tartışıdıgını görim ya.adam ne güzel geciniyo bir tane dalaşmalarına sahit olmadım.helal olsun orclara adamlar da birbirini çekememek yok.

sen git diezdekileri gör :)
Mesaj tarihi:
offffffffff basliga bak ne yaziyor ? metne bak ne yaziyor ? HUMA .. Dragonlance Serisinde bir Efsanedir. Huma Kusu Efsanesi . Biraz FRP ile ilgilenen ve fantasy türü kitaplari okuyanlar icin attigim bir lafti. adam gelmis human diyor ... neyse simdi cok rahat görüyoruz ki MMORPG falan palavra.

- ne yapiyorsun abi ben kesiyorum.
- aferin ....[signature][hline]Class:Mage
Mesaj tarihi:
huma ejderha mızrağı dünyasında(krynn'de) çok büyük işler yapmış efsanevi bir şövalyedir[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Mesaj tarihi:
tamam da arkadaşın orda açtığı başlık humanlarla orcları karşılaştırıyor.neden orclarda böyle kavga olmuyor da humanlarda oluyor diyor hesapta ama N harfini sanırsam basamamış :)
Mesaj tarihi:
said:
RayCharles, 17 Kasım 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
huma ejderha mızrağı dünyasında(krynn'de) çok büyük işler yapmış efsanevi bir şövalyedir

:) tesekkur ederim bazilarinin gercekten ilgilendigini görmek güzel...[signature][hline]Class:Mage
Mesaj tarihi:
said:

cekememezlik genelde karsi cinste olur e malum humanlarda da 3 tane pelerinli clan lideri bayan
normal sonuc yani :D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
Acilen NCS ariyorum .. nickimi SekerKizCandy yapicam .. Pelerinli clan kurma niyetindeyim .... Ilgilenenler PM atsin lütfen[signature][hline]Class:Mage
  • Yeni Oluştur...