Vernados Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 onlar kazmaymış ozaman :D ben 70 olsam ortalıın a..k.. ama şu sıralar np kasıom[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lvl 70 olunca ölümsüz olmuosunuz arkadaşlar:D abartmayalım pls :D asdasdasdsa[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya saçmalama deli lvl 70 olunca immortalizm scroolu alıyosun hiç ölmmüyosun artık ..jasdhsakdsaj:-)[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lvl 70 olsam name change basar nickimi immortal yaparım ölümsüz hesaaabı :D ahuahua[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hatta magic scroll alıosun adama vururken aynı zamanda supernova staticnova dan birini seçip adamada atabiliosun :D asdgfwdfwdd[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 konu mıçtı iice :D[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Güzel edit..Çokda bilgim yok ama bu adamın apsine göre hp si çok düşük...Muhtemelen +9 shell+raptor kullanıo +1 uniquelerle..[signature][hline]Class:Priest Level:65 Clan:KittiesT_T Np:450k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yaw ben bugün cafede gördüm cyperda adam thrustla instant kill yaptı ohanes! dedim var böle heyvan arkadaşlar bide sordum wipe da nooldu die bişi olmadı olsada ertesi gün geri alırım dedi böle daha bi ohanes oldum :([signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 zaten arenada falan 10a 1 yapıyo ama inşallah işi bitmiştir[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 blackmetal die ses çıkarmıorum yoksa varya 10.000 vursa editi adam yerine koymam:)[signature][hline]She is the dark, the nightmares you hide the pain you feel, the suffering inside though she was like you, through her dark past Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Graveyard, 16 Kasım 2005 22:50 tarihinde demiş ki: blackmetal die ses çıkarmıorum yoksa varya 10.000 vursa editi adam yerine koymam:) fukka o:D[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 koyarım böyle işe ben!!!!!!!![signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Irk : Alikus manipipus Otlak alanı : Ares Tür: Zıp zıp zıplayan Hop hop hoplayan tavşanımsı kurt Yaş: permiyen-güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Adamın char bannlanalı yıl oluyor uyumayınız .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 o HeaveN clanının lideri de lvl 70. AngelFaal[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cypher LvL : 61 Clan : StolenLifes (Abbys Bizim :D ) Job : Paladin Np : 48xxx http://img425.imageshack.us/img425/968/andjusticeforall6zk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 :S de bu charla ne kadar oynamış ve ne kadar zevk alabilmişdir acaba:D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: CursetH, 17 Kasım 2005 10:24 tarihinde demiş ki: :S de bu charla ne kadar oynamış ve ne kadar zevk alabilmişdir acaba:D czde 10 a 1 yapıyo çok zevkli olsa gerek[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 2886 ap akar... ama göründügü gibi bi lvl 70 deil o heralde raptor+9 sheller en az +8 yoksa 2886 ap imkansiz...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 raptor +9 sheller +9 takılar +3 :D[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 +140 str den anladim zaten +9 shell oldugunu ama bu kadar cok bildigimi belli etmiim dedim :D:D:D:D:D neyse pmden id ve pass versene az pk yapayim sunna ahahaha neyse verme kendi charimdan sourum sonra kopmlekse felan girmiim :D:D:D GG[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 id ve pm olsa şu anda burada yazıyo olmazdım:D:D:D[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ahahahha ne bilem direk SS yi sen aldin sandim sende haklisin id ve pw olunca neden burda takilacan ki xD[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KOmania Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ahahha Bu adamlar Ankara'dan 1 kez cafelerine gittim.Slience 3 worm kesti 67 den 70 oldu nasıl iş :D Zaten data base yi hackleyenler bunlar satın alma falan yok bizzat kendiller satıyo.Adamlar gm in charla oynuyo yaw eslantda istedikleri bir yere isilon spawn ediyolar bu arkadaşda kesiyo kutudan çıkanlar iron neck. shard iron beltbide para :) Bölece itemleri dupede olmuyo.Anlıcanız boşuna gm nerde uyuyomu demeyin bu admlar oyunu ele geçirmiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 keşke ben alsaydım iyi bişi deil ama o adamla Angelusu keserdim[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: KOmania, 17 Kasım 2005 11:43 tarihinde demiş ki: Ahahha Bu adamlar Ankara'dan 1 kez cafelerine gittim.Slience 3 worm kesti 67 den 70 oldu nasıl iş :D Zaten data base yi hackleyenler bunlar satın alma falan yok bizzat kendiller satıyo.Adamlar gm in charla oynuyo yaw eslantda istedikleri bir yere isilon spawn ediyolar bu arkadaşda kesiyo kutudan çıkanlar iron neck. shard iron beltbide para :) Bölece itemleri dupede olmuyo.Anlıcanız boşuna gm nerde uyuyomu demeyin bu admlar oyunu ele geçirmiş resmen. haklısın söylediklerinde oyun resmen işgal edilmiş ya clanda noobdum 62 lvlle 70 70 65 69 70 65 64 63 65 böledi clan[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_shady_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 işte beni oyundan sogutan nedenlerden 1tanesi.. Adamlar birden cıkıyo 60 - 70 lvl arası. gerçi adamlarda burdan para kazanıyor ama biraz daha adalet gerekmiyormu sizce.. ID:ShaDy lvl:6x Job:E.Lord Nation:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar