Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cypher ve Edit

DioNea

Öne çıkan mesajlar

+140 str den anladim zaten +9 shell oldugunu ama bu kadar cok bildigimi belli etmiim dedim :D:D:D:D:D
neyse pmden id ve pass versene az pk yapayim sunna ahahaha neyse verme kendi charimdan sourum sonra kopmlekse felan girmiim :D:D:D
GG[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahha
Bu adamlar Ankara'dan 1 kez cafelerine gittim.Slience 3 worm kesti 67 den 70 oldu nasıl iş :D
Zaten data base yi hackleyenler bunlar satın alma falan yok bizzat kendiller satıyo.Adamlar gm in charla oynuyo yaw eslantda istedikleri bir yere isilon spawn ediyolar bu arkadaşda kesiyo kutudan çıkanlar iron neck. shard iron beltbide para :) Bölece itemleri dupede olmuyo.Anlıcanız boşuna gm nerde uyuyomu demeyin bu admlar oyunu ele geçirmiş resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KOmania, 17 Kasım 2005 11:43 tarihinde demiş ki:
Ahahha
Bu adamlar Ankara'dan 1 kez cafelerine gittim.Slience 3 worm kesti 67 den 70 oldu nasıl iş :D
Zaten data base yi hackleyenler bunlar satın alma falan yok bizzat kendiller satıyo.Adamlar gm in charla oynuyo yaw eslantda istedikleri bir yere isilon spawn ediyolar bu arkadaşda kesiyo kutudan çıkanlar iron neck. shard iron beltbide para :) Bölece itemleri dupede olmuyo.Anlıcanız boşuna gm nerde uyuyomu demeyin bu admlar oyunu ele geçirmiş resmen.

haklısın söylediklerinde oyun resmen işgal edilmiş ya clanda noobdum 62 lvlle

70
70
65
69
70
65
64
63
65
böledi clan[signature][hline]laviniam....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...