Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cypher ve Edit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hatta magic scroll alıosun adama vururken aynı zamanda supernova staticnova dan birini seçip adamada atabiliosun :D asdgfwdfwdd[signature][hline]Server: Ares
Clan : FriendShip
Race: Elemental Lord
LvL : 61
i Love OssuRuk :D
Mesaj tarihi:
Güzel edit..Çokda bilgim yok ama bu adamın apsine göre hp si çok düşük...Muhtemelen +9 shell+raptor kullanıo +1 uniquelerle..[signature][hline]Class:Priest
Level:65
Clan:KittiesT_T
Np:450k+
Mesaj tarihi:
yaw ben bugün cafede gördüm cyperda adam thrustla instant kill yaptı ohanes! dedim var böle heyvan arkadaşlar bide sordum wipe da nooldu die bişi olmadı olsada ertesi gün geri alırım dedi böle daha bi ohanes oldum :([signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler...
Mesaj tarihi:
blackmetal die ses çıkarmıorum yoksa varya 10.000 vursa editi adam yerine koymam:)[signature][hline]She is the dark, the nightmares you hide
the pain you feel, the suffering inside
though she was like you, through her dark past
Mesaj tarihi:
said:
Graveyard, 16 Kasım 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
blackmetal die ses çıkarmıorum yoksa varya 10.000 vursa editi adam yerine koymam:)

fukka o:D[signature][hline]laviniam....
Mesaj tarihi:
koyarım böyle işe ben!!!!!!!![signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^
Irk : Alikus manipipus
Otlak alanı : Ares
Tür: Zıp zıp zıplayan Hop hop hoplayan tavşanımsı kurt
Mesaj tarihi:
said:
CursetH, 17 Kasım 2005 10:24 tarihinde demiş ki:
:S
de bu charla ne kadar oynamış ve ne kadar zevk alabilmişdir acaba:D

czde 10 a 1 yapıyo çok zevkli olsa gerek[signature][hline]laviniam....
Mesaj tarihi:
2886 ap akar...
ama göründügü gibi bi lvl 70 deil o heralde raptor+9 sheller en az +8 yoksa 2886 ap imkansiz...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
+140 str den anladim zaten +9 shell oldugunu ama bu kadar cok bildigimi belli etmiim dedim :D:D:D:D:D
neyse pmden id ve pass versene az pk yapayim sunna ahahaha neyse verme kendi charimdan sourum sonra kopmlekse felan girmiim :D:D:D
GG[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
ahahahha ne bilem direk SS yi sen aldin sandim sende haklisin id ve pw olunca neden burda takilacan ki xD[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
Ahahha
Bu adamlar Ankara'dan 1 kez cafelerine gittim.Slience 3 worm kesti 67 den 70 oldu nasıl iş :D
Zaten data base yi hackleyenler bunlar satın alma falan yok bizzat kendiller satıyo.Adamlar gm in charla oynuyo yaw eslantda istedikleri bir yere isilon spawn ediyolar bu arkadaşda kesiyo kutudan çıkanlar iron neck. shard iron beltbide para :) Bölece itemleri dupede olmuyo.Anlıcanız boşuna gm nerde uyuyomu demeyin bu admlar oyunu ele geçirmiş resmen.
Mesaj tarihi:
said:
KOmania, 17 Kasım 2005 11:43 tarihinde demiş ki:
Ahahha
Bu adamlar Ankara'dan 1 kez cafelerine gittim.Slience 3 worm kesti 67 den 70 oldu nasıl iş :D
Zaten data base yi hackleyenler bunlar satın alma falan yok bizzat kendiller satıyo.Adamlar gm in charla oynuyo yaw eslantda istedikleri bir yere isilon spawn ediyolar bu arkadaşda kesiyo kutudan çıkanlar iron neck. shard iron beltbide para :) Bölece itemleri dupede olmuyo.Anlıcanız boşuna gm nerde uyuyomu demeyin bu admlar oyunu ele geçirmiş resmen.

haklısın söylediklerinde oyun resmen işgal edilmiş ya clanda noobdum 62 lvlle

70
70
65
69
70
65
64
63
65
böledi clan[signature][hline]laviniam....
Mesaj tarihi:
işte beni oyundan sogutan nedenlerden 1tanesi..
Adamlar birden cıkıyo 60 - 70 lvl arası. gerçi adamlarda burdan para kazanıyor ama biraz daha adalet gerekmiyormu sizce..
ID:ShaDy
lvl:6x
Job:E.Lord
Nation:Karus
  • Yeni Oluştur...