wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Yasli bir amca, eseginin üzerinde karayolunda seyretmektedir.Bunu gören trafik polisleri, amcaya takilmak isterler ve durdururlar.Polis: Be amca, necin dakman golani? (Golan: Emniyet kemeri.) Amca: Dakmam be iste! Polis: E bak gördün mu, simdi ceza keseceyik. Amca:Kes bakalim ne keseceysan da gidecem, acele isim var. Polis:Peki amca, cezayi sana mi yazalim yogsam esege mi? Amca: ??? Polis: Yani cezayi sana yazarsak bes milyon ödeycen, esege üç milyon ödeycen.Amca: Bana kes o zaman. Polis: Neden sana keseyon amca? Amca: Onun sicili temiz ossun, polis yapcez onu spoiler yapmayı bilmiyorum kusura bakmayın... ps:bu Türkiye'de yılın fıkrası seçilmiş...[signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 SANIRIM FIKRA Yer Ingiltere. Birkac yuzyil oncesi. Adamin biri cinayetten iceri atilir. Bir avukat bulunur adama. Ilk > gorusmelerinde avukat "Merak etme seni kurtaracagim" der. Adam da avukata guvenir ve mahkemeye cikar. Karar: Idam. Adam avukata kizar, kopurur. "Hani beni kurtaracaktin?" der. Avukat da "Sen merak etme. Bu daha birsey degil. Temyiz var. Seni kurtaracagim" der. > Dava temyize gider. Karar:Idam. Adam yine avukata doner ve sorar. "Hani temyizde beni kurtaracaktin?". Avukat gayet sakindir. "Dur daha, bu karar Avam Kamarasi'nda oylanacak. Seni kurtaracagim." > Dava Avam Kamarasi'na gider. Karar: Idam. Efendim lafi uzatmayalim. Daha sonra Lordlar Kamarasi ve Kralice'nin onaylari vardir sirasiyla. Bu surecte olanlar malum. Kralicenin de onaylamasi ile daragaci kurulur. Adami sandalyeye cikarirlar. Avukatla gozgoze > gelen adamin tum ofkesi bakislarina yansimistir. Avukat ise hala son derece sakindir. Gozleriyle isaret ederek merak etmemesini, onu kurtaracagini anlatmaktadir adama. Adamin ise artik umudu kalmamistir. Cellat gelir, sandalyeyi iter ve talihsiz > adam boynunda iple sallanmaya baslar. O sirada avukat kalabaligi yararak daragacina dogru kosmaya baslar, merakla ne yapacagini anlamaya calisan cellati bir hamlede gecer, ipi keserek adami kurtarir. Tabii ortalik ayaga kalkar, bu sefer hem idam mahkumu adam, hem de avukat yakalanir. Avukata bunu neden yaptigi sorulunca cevabi soyle olur: "Bu adam idam mahkumuydu. > Siz de onu idam ettiniz. Adamin olup olmemesi sizi ilgilendirmez, kanunda "idam edilir" yaziyor, "idam edilerek oldurulur" yazmiyor. Idam gerceklesmistir." Bunun uzerine kimse adami tekrar asmaya cesaret edemiyor, adam belki de haklidir diye. Olay karar icin > yeniden Kralice'nin onune geliyor. Kralice, zekasindan > dolayi avukatin iddiasini dogru buluyor ve adami affediyor. Bu olaydan sonra, ilgili kanun maddesi degistirilerek "idam edilerek oldurulur" seklinde yeniden duzenleniyor.[signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: wastyrx, 16 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: Yasli bir amca, eseginin üzerinde karayolunda seyretmektedir.Bunu gören trafik polisleri, amcaya takilmak isterler ve durdururlar.Polis: Be amca, necin dakman golani? (Golan: Emniyet kemeri.) Amca: Dakmam be iste! Polis: E bak gördün mu, simdi ceza keseceyik. Amca:Kes bakalim ne keseceysan da gidecem, acele isim var. Polis:Peki amca, cezayi sana mi yazalim yogsam esege mi? Amca: ??? Polis: Yani cezayi sana yazarsak bes milyon ödeycen, esege üç milyon ödeycen.Amca: Bana kes o zaman. Polis: Neden sana keseyon amca? Amca: Onun sicili temiz ossun, polis yapcez onu spoiler yapmayı bilmiyorum kusura bakmayın... ps:bu Türkiye'de yılın fıkrası seçilmiş... süpermis bu :D[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pregu2 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ahhahah[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Uhauhau rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar