Necro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Gothic, 15 Kasım 2005 20:00 tarihinde demiş ki: said: Usko, 15 Kasım 2005 19:45 tarihinde demiş ki: KOSP vs. uğraşmayın. Level kasmayı bıraktığınız anda (iyi bi level a geldiğiniz anda) 30 gün ban ve -5 level. yok daha neler Sallamak serbest hadi bizde sallayalim.....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
worm Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Tamam arkadaşlar bana helci pest actıtıdı süreklı hel yapacakmışım ama lwl 30 ediverdi gorevi yaptım 31 oldum lwl şimdi diference diyomuş lwl 39 gec diyor ozaman alırımseni partye diyor ben nasıl olacam kendim kapının önündeki kuşları çok zor kesiyom napacam. Söylermisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben warior(barbar) benim ıwı atlamam tam bir komedi tam ıwı atlicam %90 geliyosa kesin ölüyorum :D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : El_MoRaD_HuNTeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
worm Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Yahu arkadaşlar söylemissiniz ama ben anlamıyom archer kosp kopx batle pest bunlar nedemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 sana türkçe çevirim yapiyim :D archer ( okcu yada bıcakcı) prest ( buff heal rez ) warior (savaşcı gibim bişi :D ) mage (büyücü) vsvs[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : El_MoRaD_HuNTeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 archer : roguelerin skili daha doğrusu okçu kosp we koxp rogulerin hile ile kullandıqları şifrelerdir oturdukları yerden kesip otamatik sandıq toplanır[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş deniz abiiiiiiii ( ::Ujio:: ) yendiq sizi Ç.dardanel sporu yaw neden banladınız UsakspoR u neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chiv Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: MiLiTaN_44, 16 Kasım 2005 09:53 tarihinde demiş ki: ben warior(barbar) benim ıwı atlamam tam bir komedi tam ıwı atlicam %90 geliyosa kesin ölüyorum :D ıwı ney yaw :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 IwI (LeveL) :D pirestlerdir ama insanın canı sıkılıyo bi zaman sonra niye derseniz hep otuyu savaşamaz bi atack yapamaz ancak 60 veya üstü olacakki o zaman görün pirestleri eline bi totomic :D saldır woman o zaman :D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : El_MoRaD_HuNTeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 kardes ben senin o arkadasinin aklina siçim:D bu oyuna baslama buyuk hata bak soylim birakamaciksin snra yol yakinken don manyak zevk alicaksin ilerde ama sosyal hayatin zayiflicak bu younu oynayanlarin %75 inde var bu beni iyiy dinle yok yakinken don[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES JOB:LVL 60 BLADE MASTER NP:yavaş yavaş CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ßencede :D oyun yüzünden kitleniyosun [signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : El_MoRaD_HuNTeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 WaLLa Mage GibiSi yok Hiç Bişiye Değişmem. NovaSı Yeter Yetmezse MeteOr da var. MeteOr iÇin ÇaLışmak gerekior tabi. Kötü Yani Çabuk KesiLiOrSun İtemLerLe SağLamLaştırdın mı MAge GibiSi yok Bence İyikide Açmışım tek hatam Erkek char açmam :D biLmiordum Kardeşim açtı zaten ...[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 2x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Not : İtem Fakiri : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 :D erkek oldugun belli olsun :P[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : El_MoRaD_HuNTeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: ozkancab, 16 Kasım 2005 10:14 tarihinde demiş ki: kardes ben senin o arkadasinin aklina siçim:D bu oyuna baslama buyuk hata bak soylim birakamaciksin snra yol yakinken don manyak zevk alicaksin ilerde ama sosyal hayatin zayiflicak bu younu oynayanlarin %75 inde var bu beni iyiy dinle yok yakinken don :D kardeş doğru söylüyo aşırınında aşırısı bağımlılık ve hırs yapıyor.Ben fazla oynamam ben bu oyunu beğenmedim diyenler bile oyuna kitlenmiş durumda :D günlük muhabbetler bile değişiyor. kaç lvl oldun, ne kestin, ne çıktı, kaç np yaptın? :D gibisinden konuşmaya başlıyosun ve kendini durdurman çok güç böyle konuşmaya başladığında :D[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 zaten bende o yüzden erkek açtım. Şimdi dedim kız açarım daLga geçerLer Benden Çekemem dedim ... :D Mageler oLmadan zaten Kasamaz priest veya rogueler kasar ama tek tek keser Ancak :D [signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 2x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Not : İtem Fakiri : o) [Bu mesaj pckopat tarafından 16 Kasım 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anti_fb Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 en hızlı lwl hepsi kasar tabi prenmınyum warsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ko da iken mage en ii lvl kasandı,ama şimdi sin ve war ların üstüne exp kasan yok[signature][hline]server:ares nick:CYCLOME aşiret:RunningAmoks np:bunu söylersem seni öldürmek zorunda kalırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Necro, 15 Kasım 2005 19:26 tarihinde demiş ki: kosp veya koxp kasar en iyi :D kopardın necro :D[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 aslında dogru cevabı vermiş necro , topicte diyoarki en hızlı level ney kasar, hangi class diye sormamış :-)[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gRim_Adr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bana göre hhepsi kasar ama archer bencede doru bi tahmin solo takılma daha kolay[signature][hline]written:gRim_Adr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: gRim_Adr, 16 Kasım 2005 12:46 tarihinde demiş ki: Bana göre hhepsi kasar ama archer bencede doru bi tahmin solo takılma daha kolay ve banlanmak daha kolaydır.. yada damga yemek , sırf archer ım diye apos party de başkasında olan loot u bana mal ettiler ki ben suçsuzum sadece 5 ini birden atıyordum bi hayvana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcwar2 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 En hızlı leveri Gold Premiyumlu accont Sahibi Kasar...Herkese iyi oyunlar.[signature][hline]i must consider my sins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_More Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 vallaha bana göre en ii prıestler kasıo ben archerım.Bugün e kadar lvl i 40 olan prıestleri hep yanıma alıp kasmışımdır.Ama bazen bi kaçını görüorum.Bi bakmışım ki adam süper bişey olmuş lvl 58 veya 61 ve bu da zoruma gitmior değil aslında.Adamları kas sonra da seni geçsinler :( Bence en ii prıest kasar. Lvl:59 Nıck:The_More Klan: ( şu aralar klansız takılıorum) NP:23 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bence en iyisi cz de aoe raven. yada yine cz de solo golem. tabi boş golem spotu bulmak zor :D hepsinde 65 lvl adamlar var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bence En İyi LvLİ Priestler Kasar İlk Bas 40 Olana Kadar Zor Olur Belki Ama Gunde 3 lvl Alırsın 5 Saatte.Cunku Priest Almıyo Cogu Parti Oralarda.Eslanta Geldiginde 42 den sora buffersan hemen alıyorlar.Healciysen 45 den sora alırlar seni aposa cok Cabuk Atlarsın[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TiKiTo_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bence en ii lvl i gold premium almıs mageler aoe DM yaparak kasar :D hem lvl hem para hem item l0l[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ LvL : 63 Nation : Karus Class : Assasin Np : 49xxx Clan : -YOK- (tek tabanca takılıyom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar