mudeli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 çüşşşşşşşşşşşşşşş :P kıslar bence buna takılacana gitsin yoldan biri çevirsin daha ii :D la memleket abza dolu ne gerek var para vermeye dimi... sen iste adam saan istediğin sesi çıkarıır.. ehouehou .......... ;)
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ya walla ne desem bilmiyorumki :D gulme krizine girdim janjanli aparatlari fln bole :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 acaba bunu otobuslerde metroda felan gorebilecekmiyiz[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 selam, amfiye bağlanırsa ne olur? saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 grup rulez:P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yuhh :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bi dugmesine basınca içinden şişme kadın cıkan ipod da isteriz[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yok artık Alisami.....:P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 oha yorumsuz kaldim... delikliside ciksin tobe tobe[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 OHA!...Daha Ne Denilir...Yakında I Pod Bizim Yerimizede Başlar... ipod Sadık Koca..Falan Die..Tobeee..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
robinson Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 *!oha falan olur*[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Öne çıkan mesajlar