Davion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 [signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ön berbat.daewoo gibi kalitesiz duruyo. arka fena değil ama bu gibi bi spor arabaya yakışmamış.accord un arkasınıda andırmıyo değil.skyline bitmiş bu dizaynla...[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 arka super on amerikan arabasi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 selam, dik far yerleşimi kimin fikri? dövülmesini talep ediyorum. ön tamponun altına daha karizma hava girişi yapılabilirdi. çok basit duruyor. tam yandan göremedim. bagaj çizgilerini çok merak ediyorum. arka stoplar güzel. en azından çift yuvarlak optikli. arka tampon yine vasat. sanki normal sedan bir binek aracı. altına en azından difizör falan yerleştirselerdi. bir de bu ledler gına getirdi artık. tamam süper bir teknoloji. enerji tüketimleri çok daha düşük. reaksiyon süresi anlık tabirini hak ediyor ama kahrolası şeyler teknolojik yapılarından dolayı belli bir açıyla yönlendirilmiş durumdadırlar. yeni passat/jetta modellerinde yandan belli bir açıdan sonra bakan birinini frene basılıp basılmadığını anlaması çok zor. bunda da aynısı geçerli olacak. bir de bunda ledler yuvalara gömülmüş. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mercedes olmuş lan bu! Daha doğrusu yan sanayi Merso. 350Zden çok öyle bir şeye benzettim... Bence arabayı bu hale getiren toptan dövülmeli. EDİT: LAaaaaaaann, önden de Micra'ya benziyor! Abooooooo! [signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. [Bu mesaj Cafein tarafından 16 Kasım 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 feci çakma olmus ozellikle önu[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Oturmamış bir avrupa özentisinin sonucu olan ürün (araba demeye bin şahit ister) Resimlere bakıyorumda, karakter yok, ruh yok, his yok... İçeriği bilmem ama ambalaj çok kötü olmuş.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 selam, nissan sevdiğim bir markaydı ama bu model kara leke olmuş :( saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 çok kötü gözüküyo ya.özellikle önü hiç bir şeye yaramaz.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 paramecium allani seversen her mesaja selam-saygilar yazma, pls...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 selam, :( bu buraya has birşey değil. snn zamanından beri tüm forumlarda selam/saygılar kullanıyorum ben. benimle özdeşleşen birşey artık :( saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 spoiler yapsaydın ya kardeşim. ayrıca yeni deil bu 2005 model skyline hatta bi tane skyline topicinde koymuştum 05 skyline die bu arabayı[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 guzelmis ama haaaaaaaa[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 beyler bu araba infiniti g35 coupe'nin aynısıdır. sadece markaları farklı ve muhtemelen bazı iç detayları da biraz daha değişik. arabayı canlı görmek isteyenler bağdat caddesi feneryolunda solda olan unitedautocars galerisinde görebilir. 2 tane vardı 1i 95K$ dieri 100K$. kocaman ve süper orjinal infinit jantları da var. baya hoş bir araba. 3.30 tarzında bişeye para vericeğime alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Nissan Micryline :) Ah bu caponlar yokmu, ulan anladık hebiniz birbirinizin kopyası ama bari şu arabaları farklı yapın[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remedy1014 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 kesinlikle kötü olmus ön taraf çok kötü gözüküyo bence eski skyline çok daha güzel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bu skyline yeni bişey deil ki?! ABDde İnfinity Gx35 mi ne diye bi adla satılıyodu. Bildiim kadarıyla Japonyada skyline idi adı sadece..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 mr hand dogru soluo :D ayrica cok cirkin kalitesiz bisi olmus[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 nedense skyline'ı pek sevmiyorum bence bu hali biraz daha iyi olmuş.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 makam arabasi olmus bu ne.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar