Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nissan Skyline 350GT (New!)

Davion

Öne çıkan mesajlar

selam,

dik far yerleşimi kimin fikri? dövülmesini talep ediyorum.
ön tamponun altına daha karizma hava girişi yapılabilirdi. çok basit duruyor.
tam yandan göremedim. bagaj çizgilerini çok merak ediyorum.
arka stoplar güzel. en azından çift yuvarlak optikli.
arka tampon yine vasat. sanki normal sedan bir binek aracı. altına en azından difizör falan yerleştirselerdi.

bir de bu ledler gına getirdi artık. tamam süper bir teknoloji. enerji tüketimleri çok daha düşük. reaksiyon süresi anlık tabirini hak ediyor ama kahrolası şeyler teknolojik yapılarından dolayı belli bir açıyla yönlendirilmiş durumdadırlar. yeni passat/jetta modellerinde yandan belli bir açıdan sonra bakan birinini frene basılıp basılmadığını anlaması çok zor. bunda da aynısı geçerli olacak. bir de bunda ledler yuvalara gömülmüş.

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

Mercedes olmuş lan bu! Daha doğrusu yan sanayi Merso. 350Zden çok öyle bir şeye benzettim...

Bence arabayı bu hale getiren toptan dövülmeli.
EDİT: LAaaaaaaann, önden de Micra'ya benziyor! Abooooooo!

[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.

[Bu mesaj Cafein tarafından 16 Kasım 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bu araba infiniti g35 coupe'nin aynısıdır. sadece markaları farklı ve muhtemelen bazı iç detayları da biraz daha değişik. arabayı canlı görmek isteyenler bağdat caddesi feneryolunda solda olan unitedautocars galerisinde görebilir. 2 tane vardı 1i 95K$ dieri 100K$. kocaman ve süper orjinal infinit jantları da var. baya hoş bir araba. 3.30 tarzında bişeye para vericeğime alırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Nissan Micryline :)

Ah bu caponlar yokmu, ulan anladık hebiniz birbirinizin kopyası ama bari şu arabaları farklı yapın[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı?
IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki:
Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...