iamLight Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bu pre. nerden alınıyor yaf bulamadım bir türlü sitesinden alamıyorum oyundan bilmiyorum bilgilendirin lütfen
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ekranın sol üst köşesinde P butonu var orayı tıkla orada premium çeşitleri var eğer herhangi bir sorun yoksa alabilirsin ordan.[signature][hline]i miss you
Joey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Oyunda en üstte Q ve P harfleri var p ye bas sonra çıkan sayfada alacağın service te BUY butonuna tık bu kadar :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Ayşe Fatma Semiha Haydi post kasmaya
Joey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Rica ederiz :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Hit me baby One more Time (Arzu Spears)
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 orada credit card ve paypal seçenekleri var paypalı tercih etmeni öneririm güvenlik açısından[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad
DARKmysterio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 paypal nasıl kulanılıyor uye falan mı oluorsun?
Joey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 evet www.paypal.com[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Hit me baby One more Time (Arzu Spears)
DARKmysterio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bırazdaha bılgılendırırmısın ??
DARKmysterio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yani ne yapıorum credi card nosu flnmı werıosun uye olurken odeme nasıl gerceklesıor?
Joey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 http://www.knightonlineworld.com/languages/ke_paypal.asp tabiiki burda çok güzel anlatılmış ama takıldığın bi yer olursa tekrar sorabilrsn[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Hit me baby One more Time (Arzu Spears)
DARKmysterio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 guzel anlatmışdaa benım yasım daha 16 bende bonus kartın ogrencı ıcın olanından war onda sıfrelı falan yani karsıtarafın para cekmesı için sıfrem gereklı oda uyelık formunda sorulmuyor bırde ben ailemın haberı olsun ıstemıyorum anlarsınızya cok bılgısayarda kalıorsun muabbeti ! yani ev telefonu falan istior uyelıkte.. ne yapabılırım? numara sallasam .. ?
Joey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 tutmaz :D birinden kredi kartı bulman gerek :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Hit me baby One more Time (Arzu Spears)
DARKmysterio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 off yaaaaaaaaa ailemden habersız credi card ını alamam!! ne yapsam yaaaaa
Öne çıkan mesajlar