MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yore yore olayi su 444 0 375 ten aradinmi beni direkt bulundugum sehre yane bursadaki yetkiliye bagladilar onun icin dedim =).[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kaç para maaş alıyosunuz? kaçınız kız kaçınız erkek? odada kaç telefona bakan kişi var? kaç saat çalışıyosunuz?toplam kaç kişisiniz?evinizdeki adsl kaç mbit?para ödüyomusunuz?telefon faturası ödüyomusunuz?[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 İlk defa senden duydum ama eskiden öğle bişey vardı sanırım bağlama değilde sana bi bumara vermiş olabilirler ama bence şöyle bişey olmuştur abi sen teknik desten istemişsindir seni destek bölümüne aktarmıştır. oda bizim çalıştığımı yerin 2 masa arkası arkadaşlarımız belki bursalı birine düşmüşsündür[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 o diilde insanin calismadigi zaman telefona bakasi gelmez. dusunsene annen ariyo; -alo yavrum +meraba hanfendi nasil yardimci olabilirim? -?!?!?!?!?!?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Valla ben bi ara ilk aldığımda adsl'i açmaları 2 gün sürmüştü. Paso arıodum müşteri hizmetlerini. Bi ara muhabbet ilerledi tabi geceleride arar oldum. Gece saat 2:00 Fatih : Buyrun ben fatih nası yardımcı olabilirim. Davion : Benim adsl hattım hala açılmadı bi bakarmısınız. Fatih : Tabi isminiz. Davion : Davion Fatih : Davion bey (aynen böyle dedi) hattınız sabah açılır. Başka bi sorununuz. Davion : Sağolun yok iyi geceler. Bu tarz konuşmalar 10 sefer tekrarlanmıştır gece boyunca nası olsa rapor yazdığım için uyumuyorumda arayıp duruyorum daraldıkça. En son konuşmalarda aynen bunlar yaşanır. Fatih : Buyrun ben fatih nası yardımcı olabilirim. Davion : Abi açılmadımı hala Fatih : Kardeş kimse yokki burda açıcak sen sabah ara beni bi ara ok. Davion : Tamam abi ararım. Hadi sana iyi geceler rahatsız ettim senide. Fatih : Yok be kardeş ne demek hadi iyi geceler.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Asgari ücret özelleştirildiği için ucuza çalışıyoz 6 saat çalışıyoz 200e yakın kişi var 118 elemanlarıyla aynı yerde çalışıyoz toplam bulunduğumuzz salon 350-400 kişi çalışıyo adsl paralı gine bize sizin gibi hiç bi fark yok sözleşmeleiyiz emekli bile olma imkanımız yok böle işte daha sayamıyom :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Aynen öğle abi telefonla konuşurken iş dışında bazen saçmalıyoruz tabi :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Aynı şekilde beni telefonda bekletirken o günkü planinizi arkadaşlarınızla gözden geçirebiliyosunuz. (Bazıları) Sert tonunuzla en nefret ettiğim kişiden bile daha büyük bunalıma sokabiliyosunuz. Kablonetten adsle geçtiğime bin pişman edebiliyosunuz. Hizmetiniz için teşekkürler. *adsl hedeble servisini aradığınız için teşekkür ederiz. hizmet kalitemizi değerlendirmeniz için bi sistem kurduk. kullanmak zorundasınız. 1 en kötü 5 en iyidir.* dıııııt "Eksi tuşu yok dimi analog telefonda hımmmm." DAAAAAAAT(0 (sıfır) tonu) *klak*[signature][hline]Marinate the nether rod In the squish mitten Power drill the yippee bog With the dude piston Pressure wash the quiver bone In the bitch wrinkle Cannonball the fiddle cove Ooh la la [Bu mesaj Overseer tarafından 16 Kasım 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ne zaman arasam en az 10 dk.'lık bi bekleme sırası oldugu için daha bir yetkiliye ulaşamadım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben iki defa aradım memnun değilim.internetimde sorun olduğunu söyledim bana çevir sesi geliyor mu diye sordu adsl de ne çevir sesi dedim haa o zaman ... abi gelecek ona sorarız halelderiz biz seni yarın ararız dedi.tabii ki ertesi gün kimse aramadı yine ben aradım ... abiyi bulmuşlar o çıktı telefona sorunumu anlattım modemimi sordu söyledim usb modem niye alıyosunuz alınır mı o modemler dandik dedi sonra ben de madem o modemler sakat türk telekom niye onaylıo o modemleri dedim sustu.(bir gün sonra arkadaşım aradı ona da niye network modem alıyosunuz onalr dandik demiş :) )sonra hattımı kontrol etti hattımı kontrol ederken orda neye basacaz abi diyen bi adama(salak herif falan diye bağırdı) fırça attı.sonra bağlantınız da sorun yok iyi günler dedi kapattı.sonuç bi daha aramadım :)[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 arıyosun kendi adını soruyo ardından benim adımı soruyo sanane kardeşim sen işine bak beni ne yapcan :)[signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 gecen sorun çıktı aradık,aynen soyle dediler yaa: bilgisayarınız bozuktur,iyi günler. o_O insan bi noldugunu sorar [Bu mesaj ruby tarafından 16 Kasım 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Geçende durduk yerde adls kesildi.Bi arayam dedim tahmini bekleme süresi 10 dakika gibi bişeyler dedi.Beklediğim tam tamına 25 dakika ve halen daha o abuk şarkı çalıyordu.Artık ağzımın suyu akmaya başladığını hissettiğimde kapattım. Bundan başkada bir girişimim olmadı yardım için.Birde bu bekleme dakikaları için para alıynıyor galiba.Eğer oyle ise iyi geçti valla.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 haha orda çalıştıgını soylemek için mi açtın topici. :d[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben memnunum, her aradığımda hemencecik sorunu çözüyorlar, ilgileniyorlar ama genel olarak aldığım duyumlar böyle değil, demek ki ben şanslı bir insanım...[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. figure.09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Fistan, 16 Kasım 2005 01:14 tarihinde demiş ki: mükemmel insanlar hepsi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: sonique, 16 Kasım 2005 01:20 tarihinde demiş ki: abi insanlardan o kadar çok aar işitiyoruz ki yani şaşırttınız gerçekten beni :D problemim çözülmedi 2 saattir diyip önüne geleni sölüyolar ilerleyen zamanlarda resimde göndere bilirim nasıl çalıştığımızı anlasınar artık. harbi bi göndersene merak ettim şimdi (bu arada gariptir ki adsl ile ilgili hiç sorunum olmadı... :/ )[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 aradım nasılsınız dedim adam yanlış numara dedi yaaaa o_0[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 adsl müşteri hizmetleri gerçekten ...mute....[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Memnunum. Ama bazen ADSL konusunda pek bilgileri yokmuş gibime geliyor nedense.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 buraya bi stcky koyup senide başına oturturlarsa yeni bi uygulamaya geçmiş oluruz... Edit: Telefon başında zaman harcamayız. direk soru cvp şeklinde... [signature][hline] Jayna [Bu mesaj SteelBB tarafından 17 Kasım 2005 04:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben adsl yi bağlatmaya gittiğimde telekomda 5 kişi vardı biri evraklarla ilgileniyor biride işlemleri hallediyordu.Diğer 3 kızda evrakları halledenin arkadaşıydı.Arkada oturuyolardı.Ben öğrenci kampanyası için bilgi almaya gittim tek başıma.Sıra bana geldiğinde arkadaş hiç ben yokmuşum gibi döndü arkasını kızlarla konuşmaya başladı.Tabi bende sinirlendim verdim veriştirdim çıktım dışarı.Sonra bilgisayarcılarında yaptığını duydum (AGB ve Texnolojix var) teknolojixe gittim orda 1 günde halletiler.Senin işin nolur bilemem....[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Musteri hizmetlerindende telekomdanda memnun degilim.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Mayhem, 17 Kasım 2005 07:55 tarihinde demiş ki: Musteri hizmetlerindende telekomdanda memnun degilim. memnun olanı biliyorsan banada haber wer :D[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 heh adamların yardım etmemesi ve "modemi resetleyin olur kardesim" gibi cozumler uretmesi sayesinde öğrenmek zorunda kaldım herseyi, ben de o adamlar kadar tamir edebilirim, öğrendim valla hehjs yakında eve acarım bi destek hattı dory adsl destek hattı 444-dory /thank legbra[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar