Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu hayvanlar nasıl adam olucak? :(

Whiskey

Öne çıkan mesajlar

said:
Whiskey, 14 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Aslında hemfikir olduğumuz bi konuyu uzatıyoruz elbette bu hatayı yapan adamı kimse taksimin ortasında asmıcak ama ortada bi acı var ve bu kızı ,ailesini düşünmek benim kalbimde daha ağır basıyo ve yorumlarım bu yönde şekilleniyo.
Hümanizmin ve inananlar için müslümanlığın en büyük gereğidir vicdanınla hesaplaşma.
Böyle bi konuda bizler kişiliğimizden ödün vermemek için olayın vicdani ve duygusal boyutunu düşünmeliyiz.
Dediğin gibi hakimler zaten doğru olanı yapıcak (yada inşallah yapıcak)
Ayrıca topicte tartışılması gereken bu adamları bu hayvanlıkları yapmaktan alıkoymak için neler yapılabilirki Gülcanlar ölmesin.
(Hukuki değil insani yaptırımlardan bahsediyorum konu anayasa tartışmasına sapmasın)
Daha yaşanabilir bi dünya için hukuktan çok vicdan kavramını düşünmeliyiz.
[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence hapis çok saçma bir ceza bazı suçlar için.
Öldüresiye dövmek lazım bazılarını.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Olivies, 14 Kasım 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ya bi adam söyle 150-200 kişi aynı tip adamları kesse rogue olsa stealh le kesip polisler gelince vanish caksa temizlese söyle tipleri ne güzel olur.Magede keserde aoe yaparken civilianlarıda keser

bir insanın ölümüne bile komik olmak bâbında bir oyunu kullanarak yorum yapıyorsunya..

bravo..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...
Sosyal ağlarda paylaş

Hep söLüorm işte bu eLinde tesbih namus bekcisi gibi doLaşıp her b.ku yiyen saçma sapan hareketler yapan bunun içinde üLkücü die gecinen zihniyetLerde cok fazLa!!! BişiLer yapıorm zannedip ya ne biLiym böLe cümLe biLe yazamıorum sinirimden nası bişi bu ya..Bu adamı asmayı bırak hertarına tecavüz böLe ne biLiym offffff!!!!! Yani acıkcası öLdürmekten beter ediceksin ya!!![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kartan, 15 Kasım 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
said:
bizsiziarariz, 14 Kasım 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
said:
Antimodes52, 14 Kasım 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Benim kimseyi savunduğum yok.
Ancak yolda yürürken birine çarpmak, omzunuzla ittirmek gibi şeyler gayet gündelik ufak tefek, kaba davranışlar.
Benim de sinirli günüm oluyor, gelen geçen bana çatmış oluyor, sinirli sinirli yürüyorum sağdan soldan da bir iki kişiye çarptığım oluyor, hadi diyelim bu çarptıklarımdan biri yola düştü öldü, ne yani sallandırılmayı mı hakediyorum ben bu önermenize göre?
Evet, serserilermiş, evet, aptalca bir hareketleri genç bir kızımızın ölümüyle sonuçlanmış ancak unutmayın ki "angry mob" psikolojisine bürünüp "HADI YAKALIM, CRUCİFY EDELİM!" moduna girmek en kolay şey, biraz daha düşünmek lazım bence yazmadan bir şeyler.
olayı biraz daha irdele bence

+1

Abi neyin +1 inden bahsediosunuz böLe bi mantık oLabiLirmi sizce??? Ne +1 ya!!!! Ben dışardaki insan oLarak senin sinirini cekmek zorundamıyım ya sen ban adurup dururken omuz atıosun!!! Kimsin de ben senin sinirinin kurbanı oLucam ya!!! Neyin +1 i Lan bu!!! Gereksiz yere konusmayın ya.Günün berabth geçmiş oLabiLir,hersey istediğin gibi gitmior oLabiLir hatta cok sinirLide oLmus oLabilirsin..Ee ama bundan BANANEEE!!! Hiç kusura bakmayın ama bi adam sinirini cıkarıcak die benim kızım öLseydi hemde bu nedenLe!! Hem o cocugu hemde onu savunan herkesi dünyadan siLerdim!!![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist

Sosyal ağlarda paylaş

Abi bakın orda zaten oLay kartan a diiLdi antimodes eydi yannış oLmus...

Ne barbarından bahsediosun sen ya..Durup dururken sana omuz atan adama aman cnm benim senin sinirin bozuktur at sen at su yoLdan gidenede at canım aa noLursun sen aLamamışsındır sinirini bak surda bi kız var onada at.Gecmedimi bebeğimm aa surda bide teyze var ona da at!! oLm ne diosunuz ya..Kafamı oLdunuz kız ÖLMÜŞ OLM ÖLMÜŞ!!! SöLemek istediğim anLaşıLmıo!! Herkez kendi sinirini kendi içinde yaşamaLı!! Yaşayamayanda sonucLarına katLanmaLI!!!![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist

Sosyal ağlarda paylaş

FaşistLikten faLam bahsetmişsin.Ya o babanın yerine koysana oLm kendini..Kızın bi maL kro eLeman yüzünden öLmüş!! Hemde hayatının baharında!! Kimi savunuosun haLa neyi savunuosun sen??!! Boşversene ya söLedkLerimn hepsinin arkasındaym.ÖLe insanLarı yoLda gördüğüm zaman HitLerin ne kadarda iyi bi düşünce cıkardıgı geLio akLıma!!! Yaşamayı haketmioLar!! Agır bi düşünce beLki ama cokda hakLI bence!![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist

Sosyal ağlarda paylaş

her gün kalabalık caddelerde olan birşey omuz atilmasi veyatta carpma bilerek veyatta bilmeyerek karşi tarafta önüne baksaydı eger karşidan gelen kişileri görüp çekile bilirdi. [ benimde başima cok geldi ] bende hiç sanmiyorumki o kişiler sonucun böyle olcagini bile bile yaptıklarini, yani şimdi bunlari asalim keselim demek yanliş tabiki bi hata yapmişlar bu hata yüzünden birisinin hayatina sonra vermiş bunun cezasınıda çekeçekler ama geri getirmez talihsiz bir olay üzücü.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 14 Kasım 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
said:
Sabrina, 14 Kasım 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar bi bayana omuz atmak nedir ya lol? Bi kere bunu düşünün..
Sundan nefret ediyorum.
Kadinlar ve erkekler yeri gelince esit, yeri gelince esit degil muhabbeti yapmayin lütfen kadinlar olarak. Bir kadina (erkek-kadin, bay-bayandir bilmeyenler icin) veya bir erkege farketmez bu hareket genel olarak yanlistir ve bir kadina yapmak ne kadar yanlissa erkege yapmak da o derece yanlistir.

Olaya gelince, dogru mu bilmiyorum ama dogruysa (Degilse bile buna benzer olaylar oluyor zaten) ben günümüz kanunlarinin böyle konularda cok yetersiz kaldigini düsünüyorum, kisasa kisas en güzel yöntem gercekten bazen. Eger bi adam bu kiza omuz atip ölümüne sebebiyet verdiyse, o adami da öldüreceksin. //Burada adamlarin bu hareketi kasti yaptigini kabul ediyorum, öyle degilse tabiki böyle bir cezayi haketmez.

Insanlar degismez, hatalar düzelmez. Ve, bunlar olsa bile -ki asla olmazlar-, o kiz geri gelmez.

klavyede gezen ellerine sağlık pent.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arc, 17 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
said:
Antimodes52, 15 Kasım 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar, adam kızı öldürmek için omuz atmamış ki,

nası ya nerde yazıyor bu nerden elimizde böyle bir bilgi var?

tabi ya kesin o cocuga para vermişlerdir sen şuna omuz at ölsün sana istedigini vs.. vercez diye ya akıl almaz öldürmeye mehimli olsadi işini şansin %1 ihtimaline birakip arabanin ezmesini istemezdi.[signature][hline]

[Bu mesaj ocean tarafından 17 Kasım 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@Aseroth savunma yaptıgını sanmıorum zaten kimsenin o adamları sadece olabilecek bişi soylemişler yani yolda giderken ayagın kaysa dengeni kaybedip birine carpsan oda yola dusup araba altında kalsa ? budur olasılık yani yada adama para vermişler kardeş sen bundan sonra hanzo ol yolda giderken kollarını açarak yerlere tukurerek yuru arada birde omuz at saga sola düşür oldur birini yere yıg hatta gibiside olabilir sakin yani durum uzucu tabiki kimse istemez boyle bişi bir yakının basına gelsin ama turkiye bura bu tur kutukler mevcut[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 17 Kasım 2005 01:57 tarihinde demiş ki:
Şu savunduğunuz adamlarla tek kişilik bir kaldırımda karşı karşıya gelirsiniz inşallah birgün...

Kimseyi savundugum falan yok savunulcak bir yanıda yok sadece o kişinin yaptigi bi hata yüzünden bir can gitti sizin yapcaginiz yüzündende o bir kişinin daha gitçek asalim vs.. gibi sözlere di lafim ve dedim sanmiyorumki o bilerek isteyerek yapti tabikide üzücü bir olay olmasi hiç istenmezdi.....
vede yazdigin kelimeleri biraz daha özenle seçersen sevinirim.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

@Pent,cleglaw; -tekrar-

Hayret ettim, dediğimi kız-erkek eşitliğine çekmişsin.Ayrım mı yaptım ben? Bize atmayın da erkeklere atın mı dedim? Kafanda oluşmuş böyle sıradan tanımları sil bence.Görmek istediğin açıdan görme dediğimi.Ben el şakalarına uyuz olurum o kadar.

Bi de şu var, her erkeğe yaptığın el şakasını her kıza yapamazsın.Ayrım deil ama burda söleyemeyeceim bi şaka mesela.Anlayanlar olmuştur bu şaka türünü.Bu kadar da basit.
[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı..
-İnternete resim yüklemek -by Sabrina-
-Hay muchos de falses;
-Pero hay apenas una verdad..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım, ben millet sağa sola omuz atsın omuz atmak hakları demiyorum, omuz atmak yanlış bir şey, ancak gündelik hayatta karşı karşıya gelebileceğimiz bir kabalıktan öte değil. Biraz mantıklı düşünürseniz adamların kızı öldürmek isteseler kaldırımda omuz atıp kızı arabanın önüne atmak gibi marjinal bir olaya başvurmayacaklarını anlarsınız.
Tamam yani, bir derece ceza alsın bu gençler düşüncesizlikleri yüzünden, ancak bu ceza en fazla 2-3 yıl olur hatta o bile çok fazla sayılır. Her gün başınıza gelen bir hadise ve ölümle sonuçlanması kötü ama yapacak bir şey yok... Asmaktan kesmekten bahsetmek çok yanlış.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...