huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bence dunya nufusunun 4 te 1 ziyan adamlar zaten . ciddi bir temizlik sart . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Kusura bakmayın ama ben yolda yürürken insan gibi yürüyorum.Buldozer gibi etrafımı yararak değil.Kimsede bak bende omuz atıyorum yoldan geçenlere deyip kendi ayıbıyla başkasınınkini örtmeye kalkmasın.Şimdi madem empati yapıyorsunuz kendinizi zorlayıp bu kıroların yerine koymamayı deneyin.Bu kızın yakını farzedin kendinizi, manyağın biri bilerek yada bilmeyerek en sevdiğinizin canını alsın 3 yıl yatsın olacak iş mi bu?Bende gündüz vakti dayayım votkayı alayım bi inşaat kamyonu yanlışlıkla sizin eve dalayım.AA olur hangimiz alkollü araba kullanmıyoruz değil mi? Ceza işine gelirse kimseye idam demiyorum ama 3 yılda sizin vicdanınıza nasıl sığıyor bilmiyorum ,adalet bu değil.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Antimodes52, 14 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki: bu adamlar bilerek omuz atmış olsalar bile, kızın düşüp ezileceğini hesaplamış olamazlar. ??[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bir insanı hapsederken, cezalandırırken, amaç kayba uğramış taraf namına intikam almak değil, yanlışı yapan bireyi topluma geri kazandırmaktır. Tüm hukuk sistemi bu mantalite üstüne kuruludur zaten. Bu adamın düşüncesizce bir şey yaptığı apaçık ortada zaten. Ancak güttüğü amaç adam öldürmek değil, işlediği suç ise alkollü araba kullanmakla kıyaslanamaz bile, "kabaca" bir davranış tarzından başka bir yanlışı yok. Bilmiyorum hukuksal olarak sokakta omuz atmak gibi bir davranışın cezası nedir, ancak olmayabilir bile diye düşünüyorum, bu bağlamda basit bir kabalık veya toplumu rahatsız etmeye dayalı bir hareket için birisini 10larca yıl hapislerde süründürürseniz o adam bundan bir ders çıkarmaz, topluma geri kazandırılmaz, aksine, bir anlık düşüncesizliği yüzünden bu adamı böyle cezalandırırsanız toplumdan kaybedersiniz bu adamı.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: jacabo, 14 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: said: Antimodes52, 14 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki: bu adamlar bilerek omuz atmış olsalar bile, kızın düşüp ezileceğini hesaplamış olamazlar. ?? Yani kıllığına omuz atmış olsalar bile, kızı öldürme amacı güdüyor olamazlar diyorum.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: aquila, 14 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki: An eye for an eye and the whole world goes blind... gandhi[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 @Anti Herşeyi bi kenara bırakmanı istiyorum. Bu vefat eden genç kız bi yakının olsaydı böyle soğukkanlı olabilir miydin? Bu adamın geri dönüşümü ile ilgili ne yapılabilir diye düşünür müydün?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Hayır düşünmezdim. O yüzden yargıyı veren ölen kızın yakınları değil de, olayla alakası olmayan bir hakim. Arkadaşlar hukukun her zaman objektif olması gerekliliğini gözardı ediyorsunuz. Adaletle intikamı birbirinden ayırın bence. Tabii ki bu kızın bir yakını olsaydım bu çocukları öldürmek isteyecektim, ancak bu doğru olan şey olmazdı.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Alkollü araba ile küçük bir çocuğu öldürmenin,annesini sakat bırakmanın cezası 70 milyar kan parası +2 ay hapis.Bu olayda ceza nedir bilmiyorum.Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilirler ben ikiside kasıt olmadan adam öldürmeye giriyor diye biliyorum.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Aslında hemfikir olduğumuz bi konuyu uzatıyoruz elbette bu hatayı yapan adamı kimse taksimin ortasında asmıcak ama ortada bi acı var ve bu kızı ,ailesini düşünmek benim kalbimde daha ağır basıyo ve yorumlarım bu yönde şekilleniyo. Hümanizmin ve inananlar için müslümanlığın en büyük gereğidir vicdanınla hesaplaşma. Böyle bi konuda bizler kişiliğimizden ödün vermemek için olayın vicdani ve duygusal boyutunu düşünmeliyiz. Dediğin gibi hakimler zaten doğru olanı yapıcak (yada inşallah yapıcak) Ayrıca topicte tartışılması gereken bu adamları bu hayvanlıkları yapmaktan alıkoymak için neler yapılabilirki Gülcanlar ölmesin. (Hukuki değil insani yaptırımlardan bahsediyorum konu anayasa tartışmasına sapmasın) Daha yaşanabilir bi dünya için hukuktan çok vicdan kavramını düşünmeliyiz.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 öldürmek içinmi omuz atmıs o herif kıza? yoksa kıza attığı omuzun sonucunda dengesini kaybeden kız ölmüşmü? bu incelenmeli,bi yargıya varmadan once.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Öldürmek içinde atsa sadece rahatsız etmek içinde atsa Gülcan artık yaşamıyo.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 erkege yapilmasindan tam olarak ne gibi bir farki var ya deli olucam[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Fark şu hiçbikız yolda bi erkeği rahatsız etmez omuz atmaz kızlar bizden daha savunmasız biz onları rahatsız ediyoruz zor durumda bırakıyoruz (istisna örn verme pls genel konuşuyorum) Biz kızları rahatsız ediyoruz onlar rahatsız etmiyo ve normal bi eşitsizlik çıkıyo ortaya.Bu fark olduğu için kıza omuz atılmaz.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 o hayvanoğlu hayvan omuzu atmasaydı o kız şimdi belki ailesiyle sevgiliyse mutlu bi şekilde oturup sohbet ediyor olcaktı ama gerikezalı herif kendini bi bok znnaeden kızaomuz atcam bak ben gralım eehhe nasılda attım bak omuzu demek için kızın canına maloluyor bunu bilerek yapsın ya da yapmasın bunun savunulcak bitarafını bulamıyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ben hepsinin.. Anladınız siz.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Penthesilea, 14 Kasım 2005 22:30 tarihinde demiş ki: O zaman tam olarak neresini anlamadin omuz atma olayinin, orasini anlatayim. Cevir kazi yanmasin durumu oldu sanki biraz, "Birine omuz atmak nedir lol?" ile bize neyi iletmeye cabaliyacaktin ki? Sonucta bu eylemin kadina veya erkege yapilmasi konusunda bir ayrim yapmissin ve ben de bu ayrima karsi oldugumu belirttim orada. Hayret ettim, dediğimi kız-erkek eşitliğine çekmişsin.Ayrım mı yaptım ben? Bize atmayın da erkeklere atın mı dedim? Kafanda oluşmuş böyle sıradan tanımları sil bence.Görmek istediğin açıdan görme dediğimi.Ben el şakalarına uyuz olurum o kadar. Bi de şu var, her erkeğe yaptığın el şakasını her kıza yapamazsın.Ayrım deil ama burda söleyemeyeceim bi şaka mesela.Anlayanlar olmuştur bu şaka türünü.Bu kadar da basit.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 tabiki şaka türünde kız-erkek sınırı olması gerek! bunu ayarlayamayanlar bu hallere düşüyolar![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: VipeR, 15 Kasım 2005 11:02 tarihinde demiş ki: tabiki şaka türünde kız-erkek sınırı olması gerek! bunu ayarlayamayanlar bu hallere düşüyolar! e heralde yani erkeğe yapılan her şaka kıza yapılırmı öeh...ya bide viper nickini her gördüğümde diablo oynayasım geliyo vardı ya mavi claw viperlar =)[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you [Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 15 Kasım 2005 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 lol[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bu hayvanlar adam olmicak...;) hele bu yasalarla hic olmicak;)[signature][hline][b]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- [b]hep aglardm ben sen uyurken.. hep saklandin sen kendi dunyana.. affet nefret ettim senden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: bizsiziarariz, 14 Kasım 2005 22:15 tarihinde demiş ki: said: Antimodes52, 14 Kasım 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Benim kimseyi savunduğum yok. Ancak yolda yürürken birine çarpmak, omzunuzla ittirmek gibi şeyler gayet gündelik ufak tefek, kaba davranışlar. Benim de sinirli günüm oluyor, gelen geçen bana çatmış oluyor, sinirli sinirli yürüyorum sağdan soldan da bir iki kişiye çarptığım oluyor, hadi diyelim bu çarptıklarımdan biri yola düştü öldü, ne yani sallandırılmayı mı hakediyorum ben bu önermenize göre? Evet, serserilermiş, evet, aptalca bir hareketleri genç bir kızımızın ölümüyle sonuçlanmış ancak unutmayın ki "angry mob" psikolojisine bürünüp "HADI YAKALIM, CRUCİFY EDELİM!" moduna girmek en kolay şey, biraz daha düşünmek lazım bence yazmadan bir şeyler. olayı biraz daha irdele bence +1[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Millet hala saçmalıyor yahu. Bugün bu adamları cezalandırmazsak yarın anamız bacamız da böyle gider diyorlar. Arkadaşlar, adam kızı öldürmek için omuz atmamış ki, yaptığının magandalık olduğunu hepimiz biliyoruz ancak sizin dediğinize göre sokakta her omuz atan adamı asmak lazım. Faşist misiniz deli misiniz anlamadım ki, evet, kaba bir davranışta bulunmuş adam ancak bir talihsizlik sonucu bu kabaca davranışın ölümle sonuçlanması bu adamı katil yap-maz. Çok rahat hayat harcıyorsunuz sizin hayatınızın böyle harcandığını düşünsenize? Unutmayın ki mükemmel kul olmaz, bu adamlar da kroluk yapmış, hayvanlık yapmış ve sokakta birine omuz atmışlar, bu onların ayıbıdır, normal koşullarda da böyle bir suçtan en fazla bir gün nezarathanede bile kalmazsınız. Ancak ne olmuş, o sırada bir şekilde kız dengesini kaybetmiş yola yuvarlanmış, arabanın teki de gelmiş taaak diye vurmuş. Şimdi bu adamı öldürtmek size mantıklı geliyor mu allah aşkına bir düşünün de cevap verin yahu.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Antimodes sana da katılıorum.Benim davam başkaydı zaten magandalık olayını sevmediğimi yazdım bu konuda.Kimse tek bi harekete göre hüküm giyemez.Kimse onun geçmişini ve icraatlarını bilemez.Davranış kötü olabilir ama bedelini ölüm olarak ödetmek gibi bi hükme varılamaz.Savunduğum bişey deil magandalık sux..Savunduğum şey tek bir harekete göre birinin hakkında yargıya varmamak.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 O hareketi yapanın omzunu çıkartıp bi yerine monte etcen bak bakalım bi daha kimse yapıomu.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar