Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek Arkadaşına Tecavüz Eden Kadına 9 Ay Hapis!

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

ceza cok az 9 ay be kıza tecavüz edince 10 yıl veriolar anasını satim[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 15 Kasım 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
bi de şey vardı. Kadın 17 yaşında çocuğa tecavüz ediyo ( 40 küsür yaşında ). 1 hafta her gün sevişiyolar. sonra çocuğu buluyo polis. Haberciler sormuştu. Nasıl hissetin diye. Çocuk da şey demişti kopmuştum ben : " ya ilk 2 3 gün baya güzeldi sonra çok sıkıldım " :D :D
o çocuun yerinde olmak için neler vermezdim..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Doğrudur abi yaomıştır norvecli kadın. Gemici abiler var bizim dediklerine göre norvecli kadınlar barlarda erkek için kavga ediolarmış birbirleri ile. Türk erkeklere hasta oluolarmış. Erkeklerin çoğunluğu orada gay oldugu için sağlam erkek bulmak biraz zormuş herhalde o yüzden kadınlar aşırı derecede erkek düşkünüymüş. Ulan ben oraya gitsem 4 tane kadın tecavüz etse sesimi çıkartmam valla :) Herhalde herif gaydi zoruna gitti bi dişiyle birlikte olmak ondan şikayetçi oldu.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sovereign, 15 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
said:
bi de şey vardı. Kadın 17 yaşında çocuğa tecavüz ediyo ( 40 küsür yaşında ). 1 hafta her gün sevişiyolar. sonra çocuğu buluyo polis. Haberciler sormuştu. Nasıl hissetin diye. Çocuk da şey demişti kopmuştum ben : " ya ilk 2 3 gün baya güzeldi sonra çok sıkıldım " :D :D
o çocuun yerinde olmak için neler vermezdim..

ya gazete de o kadının resmi vardı baya taştı görenler bilir .[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 15 Kasım 2005 18:50 tarihinde demiş ki:
Abso neden illa olaya o yönüyle bakıosun :) Oramıza buramıza bizde istemioz bişey sokulmasını ama oraya buraya bişey sokmak fena olmazdı hani :D Hele bide sen istemeden zorla sana 4 tane hatunun saldırması falan :) Sabaha çıkmazdık valla :D
ahahagaha +1[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hellsing, 15 Kasım 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
said:
Sovereign, 15 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
said:
o çocuun yerinde olmak için neler vermezdim..

ya gazete de o kadının resmi vardı baya taştı görenler bilir .
malesef gördüm kadının resmini..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Kadın sokmuştur ya.Öbür türlü mantıksız adam rahatsız olduğu zaman ereksiyon olamaz.[signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
ztn her birine 1000 er dolar verebilen bi erkekse mali durumu iyi demektir.büyük memeliyi seçmesi gayet doğal bence.çok parası olan bi adam paralarını kızın memelerinin arasını saklayabilir.gayet doğru bi seçim:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...