ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ceza cok az 9 ay be kıza tecavüz edince 10 yıl veriolar anasını satim[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Müebbet hapis verilmeli !!!!![signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: fede, 15 Kasım 2005 18:10 tarihinde demiş ki: bi de şey vardı. Kadın 17 yaşında çocuğa tecavüz ediyo ( 40 küsür yaşında ). 1 hafta her gün sevişiyolar. sonra çocuğu buluyo polis. Haberciler sormuştu. Nasıl hissetin diye. Çocuk da şey demişti kopmuştum ben : " ya ilk 2 3 gün baya güzeldi sonra çok sıkıldım " :D :D o çocuun yerinde olmak için neler vermezdim..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Tecavüz diyince hemen normal olan geliyor aklınıza ama düşünün belki kadın yapay bişi taktı ve ...... Evet hakim bey tam buramdan yaptı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hep bizmi dierekten girismis olabilir hatun[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 o_O[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Doğrudur abi yaomıştır norvecli kadın. Gemici abiler var bizim dediklerine göre norvecli kadınlar barlarda erkek için kavga ediolarmış birbirleri ile. Türk erkeklere hasta oluolarmış. Erkeklerin çoğunluğu orada gay oldugu için sağlam erkek bulmak biraz zormuş herhalde o yüzden kadınlar aşırı derecede erkek düşkünüymüş. Ulan ben oraya gitsem 4 tane kadın tecavüz etse sesimi çıkartmam valla :) Herhalde herif gaydi zoruna gitti bi dişiyle birlikte olmak ondan şikayetçi oldu.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Sovereign +1 tecavüz edilmek güzel =) isterim =)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 :) ilginç benim hoşuma gitmezdi orama burama bişileri sokmaları ama sizin zevkiniz bişi diyemem :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Sovereign, 15 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: said: fede, 15 Kasım 2005 18:10 tarihinde demiş ki: bi de şey vardı. Kadın 17 yaşında çocuğa tecavüz ediyo ( 40 küsür yaşında ). 1 hafta her gün sevişiyolar. sonra çocuğu buluyo polis. Haberciler sormuştu. Nasıl hissetin diye. Çocuk da şey demişti kopmuştum ben : " ya ilk 2 3 gün baya güzeldi sonra çok sıkıldım " :D :D o çocuun yerinde olmak için neler vermezdim.. ya gazete de o kadının resmi vardı baya taştı görenler bilir .[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Abso neden illa olaya o yönüyle bakıosun :) Oramıza buramıza bizde istemioz bişey sokulmasını ama oraya buraya bişey sokmak fena olmazdı hani :D Hele bide sen istemeden zorla sana 4 tane hatunun saldırması falan :) Sabaha çıkmazdık valla :D[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Valla onu bunu bilmem ama azmış bi dişiden korkucaksın. Ne yapacağı hiç belli olmaz :D Ama genede tehlike güzeldir :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Davion, 15 Kasım 2005 18:50 tarihinde demiş ki: Abso neden illa olaya o yönüyle bakıosun :) Oramıza buramıza bizde istemioz bişey sokulmasını ama oraya buraya bişey sokmak fena olmazdı hani :D Hele bide sen istemeden zorla sana 4 tane hatunun saldırması falan :) Sabaha çıkmazdık valla :D ahahagaha +1[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Anca pron filmlerde olur o 4 kadının 1 adama saldırması. Ben Abso ile aynı fikirdeyim, bence kadın bir şeyler soktu adama.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ahahah[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Hellsing, 15 Kasım 2005 18:49 tarihinde demiş ki: said: Sovereign, 15 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: said: fede, 15 Kasım 2005 18:10 tarihinde demiş ki: bi de şey vardı. Kadın 17 yaşında çocuğa tecavüz ediyo ( 40 küsür yaşında ). 1 hafta her gün sevişiyolar. sonra çocuğu buluyo polis. Haberciler sormuştu. Nasıl hissetin diye. Çocuk da şey demişti kopmuştum ben : " ya ilk 2 3 gün baya güzeldi sonra çok sıkıldım " :D :D o çocuun yerinde olmak için neler vermezdim.. ya gazete de o kadının resmi vardı baya taştı görenler bilir . malesef gördüm kadının resmini..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Koyun fotoğrafını da tecavüzcü kadını biz de görelim.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bana tecavüz etsin ben hapse giriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Kuntz, 15 Kasım 2005 19:47 tarihinde demiş ki: bana tecavüz etsin ben hapse giriyim :D[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya siz tecavuz ne zannediyosunuz anlamıyorum ki.Tecavuz taraflardan birinin rızası olmadan gerceklesen cinsel birlesmeye denir."Keske bana tecavuz etseydi" demeniz istekli oldugunuzun gostergesidir dolayısıyla eylem tecavuz olarak sayılmaz.biraz dusunup oyle yorum yazın[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 O.o ne dediii[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ok babs[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Kadın sokmuştur ya.Öbür türlü mantıksız adam rahatsız olduğu zaman ereksiyon olamaz.[signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki: ztn her birine 1000 er dolar verebilen bi erkekse mali durumu iyi demektir.büyük memeliyi seçmesi gayet doğal bence.çok parası olan bi adam paralarını kızın memelerinin arasını saklayabilir.gayet doğru bi seçim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 tecaviz edilmek isterük[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ya şu kredi kartını icat edene kafam girsin ya. Borcunu ödemekten daral geldi valla. Bitsede şu taksitler çağırsak şöle 2 tane rus tecavüz etseler şöyle :) 5 dakikadır kafamda ne sahneler geçti valla uygulamam lazım :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar